Ambient on/off

Join the new world

 

ИСКОРИСТИ МЕ!

Day 1,861, 02:19 Published in Serbia Serbia by Drente


Сите ја дознавме новата промоција на плато која гласи:



Between 24 and 28 December, every time you buy Gold for friends. eRepublik rewards you extra 50% of the Gold pack to your account!

Во превод: “Од 24ти до 28ми Декември, со секое купување на голд на ваш пријател. Ерепублик ве наградува со екстра 50% од купениот голд.


Оваа акција може да ја искористиме на пример: Voix (овој пример е случаен) му купува 97.5 голд на Селџук (да заокружиме 100 голд) со самото тоа он добива 50 голд. Во знак на благодарност, Селџук му ги враќа сите голд...со што Voix има 150 и во знак на награда му дава на Селџук 10-15 голд.


ОВАА АКЦИЈА МОЖЕМЕ ДА ЈА ИСКОРИСТМЕ АКО ИГРАЧИТЕЕ ШТО КУПУВААТ ГОЛД САКААТ ДА СОРАБОТУВААТ СО НАС ОБИЧНИТЕ ЛУЃЕ






Shout:
ИСКОРИСТИ МЕ!
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2181259/1/20
 

Comments

Felllix
Felllix Day 1,861, 02:27

Ke zaebe Seldzuk, nishto od biznisot:)

TashaMKD
TashaMKD Day 1,861, 02:37

o7

bibermk
bibermk Day 1,861, 02:38

pa ne bi sakal da sorabotovam so vas obicnite luge xD (sala)
podobro bi napravil vaka, jas na voix podarok od 100evra, a on na mene : ) i volkot sit i ovcite na broj i cel gold ke zavrsi onamu kade sto treba 🙂

TheTrooper69
TheTrooper69 Day 1,861, 02:38

Јас сум ти реферал тебе, Јас ти купувам голд, ја добивам пола и ти добиваш +10%

Lebarot
Lebarot Day 1,861, 02:39

о7

Alorkokombi
Alorkokombi Day 1,861, 02:39

ok ubava rabota e toa 😃
jas se soglasuvam

Drente
Drente Day 1,861, 02:52

bibermk - тоа е работата не верувам дека тебе и Воикс ќе ви сменат мн тие голд, додека на некој може ќе му се најдат да ги надогради тренинг центрите или изгради нова фабрика...

iErratic
iErratic Day 1,861, 03:10

Voix and Seldzuk forever in love wiiii

Stole Lazarov
Stole Lazarov Day 1,861, 03:14

Pametno

o7

S P L I N T E R
S P L I N T E R Day 1,861, 03:16

Super ideja koj saka da mi kupi neka poveli ke prajme biznis .!

4a4arA II
4a4arA II Day 1,861, 03:27

тражите ме и така ми треба 30 голд за да напраам апгрејд на теретаната..

Aquilamk
Aquilamk Day 1,861, 03:31

ako jas tebe ti kupam paketce za 100 evra najdobro e i ti mene da mi kupis isto takvo i da ne se maltretirame so prefrlajne na gold 😉

Ivan3232
Ivan3232 Day 1,861, 04:03

Koj saka neka kupi ke prajme biznis..

mojov
mojov Day 1,861, 04:37

e ajde de, iskoristi go mojov

Kpakep4e
Kpakep4e Day 1,861, 04:58

ne davam na sekoj da me iskoristuva xD

Red Stefan
Red Stefan Day 1,861, 05:02

Би ја искористил јас таа на сликата 🙂

JaneAsterix
JaneAsterix Day 1,861, 06:30

Пак тој за секс

Ghost of Styx
Ghost of Styx Day 1,861, 06:44

znaci ima 50% gold i za sam ako si kuypis ne samo za prijateli koj ne videl

GokaGrozni
GokaGrozni Day 1,861, 06:56

Michelin tires ли пишува на маичката ?

Angela92
Angela92 Day 1,861, 10:02

Вииш. Епа ако има некој шо му се купува голд, нека каже да напраиме компромис : D

Pejoski WarMaster
Pejoski WarMaster Day 1,861, 10:17

мене ми е роденденна 28ми, така да купете ми нешто и плус ќе заработите... 😛

Stev4o
Stev4o Day 1,861, 11:15

Цииииииииииииииииииииииицки!

Sp3c1aLeCoT
Sp3c1aLeCoT Day 1,861, 11:36

Прати ми мене 100 голд и менвам име матичен број не ме гледаш уш еднаш!

H1ppy
H1ppy Day 1,861, 11:50

ISKORISTI ME 😃

Zdenman
Zdenman Day 1,861, 14:38

Абе а оваа која е, драчевчанка да не е?

Red Stefan
Red Stefan Day 1,861, 15:13

Да да живее спроти ССК :Р

Zdenman
Zdenman Day 1,861, 15:33

Па затоа нешто ко позната ми изгледа.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.