Ambient on/off

Join the new world

 

Нов президент в еШвеция[ПОСЛАНИК]

Day 1,843, 11:28 Published in Bulgaria Bulgaria by warrioa

Здравейте, читатели!
Ето че отново дойдоха избори, а с тях и смяна на политическия елит в еШвеция. След 4 месеца управление на кандидати от NationaIgardet, този месец изненадващо партията не подкрепи кандидат за президентския пост.

За нов президент бе избран Daariil (http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/5280662), издигнат от втората политическа сила в страната Flashback Sweden.

Цели на Daariil:

1. Младите: В предизборните си статии новият президент разкрива, че е доста притеснен от липсата на инициативни млади играчи и затова смята да върне стария шведски образователен департамент.

2. Война: Както и предишните президенти, новият лидер на страната смята, че единствено войната с АВС поддържа интереса на шведите към играта, затова тя продължава. Все пак той ще проведе преговори с АВС и Полша за свиване на войната до тренировъчна, за да не допусне повторно изтриване на еШвеция.

3. Международни отношения: Президента ще направи всичко по силите си за да привлече трета страна в Asgard, като засега в еНорвегия и еБеларус вижда най- верните приятели на съюза.

4. Икономика: След скорошния икономически спад в скандинавската страна, Daariil смята да повиши активността на финансисткия департамент в страната и да експериментира с различни валути на валутния пазар, за да повиши доходите.

Кабинет на Daariil:

Вице президент: Alexander Losjo Dahlstrom (http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/5215669)
Съветник: Jarl Hedman (http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/3369852)

Министър на Отбраната: armbeno (http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1264810)
Вице Министър на Отбраната: Rape on backyard (http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4359180)

МВнР: Gustav Hamilton(http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/5638828)
Вице МВнР: Elsamba (http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2841596)

Министър на Финансите: C.Nilsson (http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4628835)
Икономически министър: Alexander Losjo Dahlstrom и Micke122 (http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4284845)

Забелязва се, че в кабинета на Daariil присъстват само опитни играчи, а дали ще изпълни програмата си- предстои да разберем.

Ваш warrioa,
Посланик в еШвеция.

 

Comments

ivan.europe
ivan.europe Day 1,849, 13:29

V+S за статията.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.