Ambient on/off

Join the new world

 

Относно ББ! Важно !

Day 1,824, 07:24 Published in Bulgaria Bulgaria by RaXeL
Здраво сънародници !

Преди над 2 седмици бях пуснал статия за ББ. Постоянно слушам за това какво става и как само говоря а нищо не правя. Честно казано обяснявах под статии и шаутове какво става но продължават въпросите -"Какво стана с ББ-то което щеше да правиш".

Сега ще ви го напиша наново!!!
Първата статия "Що е то ББ и има ли почва то у нас!" обясних ,че екипа ще се създава 1 месец и след това ще се проведе ББ-то.
Следователно ББ-то започва след около 2 седмици и ще продължи 1 месец.

ЕКИП ИМА !!!
ИДЕИ ИМА !!!

Екипа е от 16 човека включвам и себе си в това число. Екипа е готов за работа остават само още някои щрихи и се започва. Както добре вижда екипа ми не съм някакъв тартор да им заповядвам ,а съм направил един екип сплутен и всеки имащ право на глас и идеи. За целта е създадена форма за идеи в , която всеки от екипа дава предложения , които после ще се използват. Дори си имаме няколко бързаци , които в момента си вкарват хора и ги гледам ,че за по 1-2 часа на ден си правят по 15-20 злато от реферали. Помолих ги да запазят това за времето в , което ще се почне всичко , но получих отговор - "варианти много още има и от къде да се докарват хора". Разбирам ги скоро време ще има промоции и им трябва злато , затова и нека си спамят наред.

ВАЖНО!!!
ВСЕКИ КОЙТО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА УЧАСТВА МОЖЕ ДА МИ ПИШЕ И ЩЕ БЪДЕ ДОБАВЕН В ЕКИПА!! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ХОРА СМЕ , ТОЛКОВА ПО-ГОЛЯМ ЩЕ БЪДЕ ЕФЕКТА ОТ ББ-ТО.


Клип за ББ-то ще има до седмица и половина. Просто ми е много натоварена програмата на работа ,че има размествания в графиците и идната седмица няма да мога да го направя. Затова при първа възможност ще направя клипа. Разбира се клипа ще бъде с променена целенасоченост. Спирам да приканвам към расова и международна омраза в клипа , а ще заложа на това да представя играта като идеалното занимание за дългите студени зимни дни.

Има няколко варианта за Платена реклама обсъждани с един от зам.МнМ Талис. Разбира се този път няма да се събират няколко хиляди лева , говорим за по-евтини реклами от рода на по 18лв на ден , които предлагат до 120 хиляди реални имперсии. Разбира се това нещо зависимост от хората желаещи да вземат участие във финансирането ще реши и колко време ще седят тези реклами в тези сайтове. Сайтовете са големи и има голям шанс да се получи нещо хубаво от това. Единия сайт е вбокс7 , като от плащането на рекламата се надяваме и клипа качен там да не се трие , защото ще вървят в нещо като комплект и двете.


Сега накрая да наблегна на най-важното!
ББ ще има !!
ББ ще има след около 2 седмици !!
Тази статия беше специално за всички онези , които само питат какво стана с ББ-то и защо нищо не съм правил. Съжалявам дами и господа , но следващия път прочитайте цялата статия и тогава коментирайте.

А сега стига със сериозното , време е пак да се връщам към тролнята.
Президента Импийч импийч импийч!!

 

Comments

Markolol
Markolol Day 1,824, 07:42

v+s

neogts
neogts Day 1,824, 07:48

Да беше и научил български език, за да можеш да сплУтиш повече бебета, ама нейсе.

Mas que un club
Mas que un club Day 1,824, 08:26

Забрави за вБокс7, този пазар, ако мога така да го нарека вече е експлоатиран многократно и ще даде слаби резултати. Посетители на вБокс, които са искали да се включат в играта вече са го направили! Крайно време е да се помисли за нещо ново като www.abv.bg www.dir.bg www.sportal.bg
www.gong.bg - все сайтове, които имат огромна посещаемост, предлагат реклемни банери срещу заплащане и най-важното, които все още не са използвани за идеята. Така че насочете се към тях, ако търсите наистина голям ББ

Mas que un club
Mas que un club Day 1,824, 08:28

посетителите* но не ми стигнаха символите... :Д

Mr Coder
Mr Coder Day 1,824, 08:45

За спортала и другите бяхме обсъждали не си спомням и аз кога вече. Нямаше проблем да платим рекламата. Но всичко изведнъж умря и така месеци и месеци

VelikGogov
VelikGogov Day 1,824, 08:51

Добре за първи път да съм съгласен с теб. Аз пък съм точно на мнението, че вбокс е най-добрата възможност. Може и да не съм прав, но все пак нека видим фактите: вбокс ни е донесъл най-голям брой нови играчи, носил ни е нови играчи всеки път, когато сме имали клип в топа и плюс това не сме го ползвали доста отдавна. Друга истина е, че клипа ни почти никога не е стоял достатъчно дълго време в топа, а е бил свалян. Ако може да се договорим с админите просто да не го свалят друго просто не ни трябва

kiril73
kiril73 Day 1,824, 12:56

Сега можете да използвате и това че еБългария заедно с еМакедония сме във война с гърците.

qmsq
qmsq Day 1,824, 17:00

"Елате и ни освободете че гърците ни се подиграват"

RaXeL
RaXeL Day 1,824, 22:44

Сайтове има много знам. Написал съм 2 сайта , които сме видяли за по 18лв на ден. Просто казах ,че единия е вбокс и това е един вид начин да не свалят клипа и да си седи. Другия сайт е абв-то , там е на същия принцип. Стига да се намерят хора готови да дадат пари ще се нахвърлят в доста сайтове. Иначе парите също трябва да се намери човек добре познат на еОбщонстта готов със задачата да се нагърби да се занимава с парите. Аз лично съм господин "НИКОЙ" и смятам ,че не съм подходящ да се

RaXeL
RaXeL Day 1,824, 22:44

занимавам с това.

Talys
Talys Day 1,825, 07:12

Тези дни ще звънна на фирмата занимаваща се с рекламиреното на вбокс, абв и другите. Ще разпитам какви са процедурите на плащане а и с точност какви ще са цените : )

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.