Ambient on/off

Join the new world

 

Три синджира Боби

Day 1,822, 00:47 Published in Bulgaria Bulgaria by CSKABG
музикален съпровод

Боби, тъй като се набутах да купя вотове заради теб, сега се чувствам задължен да приложе „фокусът на Боби“ и да преобразя първата статия в топа в нещо съвсем различно.


Боби, вечерта преди изборите

Някъде беше казал, че си събрал много вотове в статията си, по-голямата част не си ги бил купил. Събра ги, само че преди да обявиш намеренията си да превземаш властта в една партия. Хората ти се кефят, защото ги забавляваш. Обаче от тия 600 вота почти, като извадим 200-те, които си купил, колко биха вотнали, знаейки намеренията ти? Не повече от тия същите, които нямат нищо общо с БНФ и вчера дойдоха да те подкрепят. А те далеч не са толкова много, просто много шум вдигаха.

Боби, ядосан си на няколко човека в партията. Гласът не ти се чу преди изборите по въпроса с президента. Като искаш промяна и твърдиш, че „от година и половина си член на БНФ“, защо като такъв не се опита да убедиш ръководните органи, че не са прави и че партията не върви в правилна посока. Имаш време вчера да пишеш от 10 до 24 ч. в шаутове, и за това щеше да намериш едни 30 мин. Ти не искаше, ти искаше да създадеш суматоха и напрежение, с което нямаше да помогнеш на БНФ в никакъв случай. С което падна и добронамереният параван пред кандидатурата ти, зад която лъсна голата истина, че всичко е подигравка с хората и техните гласове, както и потвърди в последвалата статия относно изборите.

БНФ не е някаква тоталитарна партия, както беше преди 2 години, само Пешо да е шеф. Идваш, показваш, че ти пука и че имаш цел и можеш да я изпълниш, поемаш кормилото. Винаги е било така. Нас ни мразят, защото не си пестим думите и говорим истината в очите. Но пък си имаме силно и неделимо ядро и на останалите, които смениха десетки партии и създадоха още толкова нови, това не им се нрави.

Но е глупаво, от омразата си към няколко човека, да действаш така, че да страда цялата партия. Казах ти вече, вчера много ме разочарова, въпреки че съм сигурен, че не си имал нищо против мен, но не съм очаквал от тебе това, като се сетя, че и в Елита бяхме заедно толкова време и по избори съм те гласял за депутат.


Боби след изборите

Тъй че, Бобка, другия път – по-културен подход към ситуацията. И да не крадеш медали. 😉


Гушни Мечо и бъди спокоен, тоя месец ще сме добре. 🙂

Подпис:
Новия ПП на БНФ
 

Comments

ULTRABOTEV
ULTRABOTEV Day 1,822, 00:48

Специално за бате боби, който знаем е много способен да върти... пици. Махам ти с културен поздрав от тази снимка: http://i47.tinypic.com/3yf60.jpg

CSKABG
CSKABG Day 1,822, 00:52

o/

Kradlivi Bulgari
Kradlivi Bulgari Day 1,822, 00:54

Купуването и продаването на гласове е престъпление! Не може да се справите с глупостите които направи партията ви, издигайки некомпетентни хора в властта и сега искате хората който не ви вярват да ви помогнат ...

ULTRABOTEV
ULTRABOTEV Day 1,822, 00:55

От 10 дена слушам - "некомпетентни, некадърни, малоумни" хора... що веднъж не чух конкретни причини...

Spidercho
Spidercho Day 1,822, 00:58

Многооооооооооооооооо ми паднахте в очите с тая "оферта".

И понеже съм наясно с естеството на повечето избиратели – тези, които не се чувстват комфортно да гласуват за каузата, но пък се колебаят и имат желание да гласуват за ULTRABOTEV, ще получат по 100 лв. за гласа си.

Станете член на БНФ, гласувайте за ULTRABOTEV, пратете МУ номерът на гласа си и ще получите в замяна 50 лв.

NikolayMilev
NikolayMilev Day 1,822, 01:01

айде на кифтетататааааа :Д

Kukulast
Kukulast Day 1,822, 01:04

Бате Боби е постъпил некоректно. Значи трябва да загуби. Само Ботев, оле!

bate bobby
bate bobby Day 1,822, 01:07

Botev, are stiga luga be, kade sum pisal che e v RJ. Tochno tova vnimavah da ne napisha kato pisah statiata. A che izdunkite sa vi mnogo, taka e. Az sum bil godina i poluvina chlen v BNF, i nikoga ne sum zayavil che shte vi razturyam partiata. Samo shte i IZRINA LAYNATA

ULTRABOTEV
ULTRABOTEV Day 1,822, 01:14

Именно, поради тая причина, че те знам, че си член от много отдавна, ме разочарова. Защото винаги можеше да поискаш да влезеш в чата, там където се обсъждат важните неща и да кажеш кое не ти харесва и защо, да дадеш предложение. Ти просто мразиш някой и решаваш без никакъв диалог да направиш нещо, за да му направиш сечено... тва не е градивност. Никакви лайна няма да изринеш, само ще вкараш БНФ в още по-големи. От интригантство и раздори нужда нямаме.

bate bobby
bate bobby Day 1,822, 01:20

v chata se zadurjah dosta kratko. Tam byaha samo 15 godishnite aktivni. Nedey da krivish neshtata che si jertva. Takova bezhaberie nikoga ne sum vijdal, dori i po vremeto na Nighta. Nie imame li prezident? Nemame li?

KrumStrashnii
KrumStrashnii Day 1,822, 01:30

Боби, това с 15 годишните нещо не си го доизмислил както трябва. Имаме 1-2 играча на по толкова, но далеч не са всички.

ULTRABOTEV
ULTRABOTEV Day 1,822, 01:36

Абе, от 7-и, ден след изборите, всичките демократчета злобари изкочиха и започнаха да пропагандират за "некадърността" и "безхаберието" на президента и всичките по-слаби мозъци се вързаха на тая смешна и необоснована пропаганда. Не са ли на власт, всичко се манипулира чрез лъжи, на бялото черно се казва с цел да се очернят противниците... и за жалост и ти се върза.

Относно чата - не говоря за тоя чат. Отдавна ги няма 15 годишните, но пак - не там. Можеше и с мен или с ПП-то да се свържеш...

NikolayMilev
NikolayMilev Day 1,822, 01:38

Ботев, значи ще коментирате предизборните обещания, на вашата Партия/Президент ?

обещано нещо от сорта:
Война с Гърция този месец няма да има. Ще държим Румъния окупирана, искаме да нападнем Турция първи.

Изпълнено:
Нап с Румъния и Турция и нападаме Гърция :Д

Gatio FTW
Gatio FTW Day 1,822, 01:41

Милев ся що казваш на бялото черно не мога да разбера

ULTRABOTEV
ULTRABOTEV Day 1,822, 01:42

Нещата се менят, особено с войните... и аз като бях президент миналата година казах, че ще се бием с турците дори и да сме затрити, мир няма да има. Обаче мир имаше и не само че си върнахме регионите, ами и стигнахме бая далече с колониите, които до онзи момент нямахме от месеци. И бая бяха доволни всички...

NikolayMilev
NikolayMilev Day 1,822, 01:48

Ботев, ама не виждам къде е изявлението на партията по въпроса, ако може линк към статия?
то всичко се променя, но са минали реално само 9 дни и всичко вече е факт и то точно на обратното :}

Как очаквте с обратна политика да няма "...пропагандират за "некадърността" и "безхаберието".."?

Shyneins
Shyneins Day 1,822, 02:22

Смешници...

ULTRABOTEV
ULTRABOTEV Day 1,822, 02:35

Милев, яд ме е не на тва, че Гривас се дъни, ами на тая насрещна злоба, която идва независимо има ли издънки или не. И ние тролим много, но никога "щото трябва да си направя деня"...

NikolayMilev
NikolayMilev Day 1,822, 03:25

Ботев, за жалост знаеш че на някой това им е професията в тази игра и ако имаше медали щяха да ти минат твоите военни :Д

mr Pesho
mr Pesho Day 1,822, 05:28

Аййййй Боже Господи, ела си събери вересиите!!!!!!!!!

Bardokva
Bardokva Day 1,822, 05:52

За позитивна политика, за бъдещето на еБългария!

STOYCH3V
STOYCH3V Day 1,822, 05:59

I don't give a shit за БНФ!

LitoII
LitoII Day 1,822, 06:23

"И ние тролим много, но никога "щото трябва да си направя деня"..."

Тук изобщо не съм съгласен... Ти и още няколко души сте бенефарци за пример и може би никога нямаше да напусна БНФ, когато се присъединих след като се регнах. Но с хора като гриваса и емпи, на глава не се излиза - правят си кефа за сметка на други хора; в случая за сметка на цялата ви партия...

LitoII
LitoII Day 1,822, 06:25

По повод това, че нещата се променят - всеки го знае, но тогава гриваса защо написа с дебели букви, че каквото и да става, война няма да има?
Друг въпрос - къде ви е партийната позиция?
Трети въпрос - статия излезе; президентска; в нея и дума не се споменава за НАРУШЕНОТО обещание. еБългария беше може би единствената страна, която като кажеше нещо, то се случваше и хората, дори противниците ни, ни вярваха. Какво стана с тази политика?

LitoII
LitoII Day 1,822, 06:27

Няма да продължавам. Исках само да ти покажа, че с мълчанието (в което всъщност обвинявате почти всеки президент преди гриваса) тази нагласа срещу президентската институция в момента е напълно заслужена.

(сори за трите коментара, но тоя лимит за символи е наистина ужасен...)

TriMastiki
TriMastiki Day 1,822, 06:28

Бате Боби президент!

bate bobby
bate bobby Day 1,822, 09:25

Специално за бате боби, който знаем е много способен да върти... пици. Махам ти с културен поздрав от тази снимка: http://i47.tinypic.com/3yf60.jpg

Hahahah, Botev, golem si! Ami obadi se v pizzaria, ne v TKZSto.

machopi
machopi Day 1,822, 09:41

"Бате Боби президент" ама в някоя друга партия.

Stanimir Georgiew
Stanimir Georgiew Day 1,822, 09:47

Много се изложихте тоя мандат.Трябва много лайна да се ринат.Няма МПП с Русия няма посланик в Полша няма изпълнени обещания педерзидента е на 2 клик влиза за по 5 минути на ден...Педерзидента като му зададеш неудобен въпрос се крие като мишка. ЗАКРИВАЙ!!!

Satir2345
Satir2345 Day 1,822, 12:05

кръгло 600 вота на статията....

Furious Tank
Furious Tank Day 1,822, 12:22

Долу УтраБотю!

ULTRABOTEV
ULTRABOTEV Day 1,822, 13:09

Атанасе, ше ти спра бирата

Zadnik van der Gaaden
Zadnik van der Gaaden Day 1,822, 13:53

"тва не е градивност. Никакви лайна няма да изринеш, само ще вкараш БНФ в още по-големи."

Значи признаваш че сте в лайна?

"Абе, от 7-и, ден след изборите, всичките демократчета злобари изкочиха и започнаха да пропагандират за "некадърността" и "безхаберието" на президента и всичките по-слаби мозъци се вързаха на тая смешна и необоснована пропаганда."

С това твое изказване ми падна в очите. Но какво ли се чудя, няма наци, което да не е боклук!

neis
neis Day 1,823, 23:58

Kaкви са тия замаяни кандидатури, народа иска калата, пунги, тролона и зайчетата ...

Jorgihnio III
Jorgihnio III Day 1,823, 00:54

Ultrabotev е жив? И може да говори? УааУ

Jorgihnio III
Jorgihnio III Day 1,823, 00:55

neis +1

Sando Griffin
Sando Griffin Day 1,823, 07:13

Хвани единия, удари другия.

Darriel
Darriel Day 1,823, 07:13

Фейл.

bate bobby
bate bobby Day 1,823, 07:13

Hahahahaah, slaba trolnya, slaba! Purviyat koyto go napravi e originalniat! Turkay si kitayskoto kopie, inache vot za Bobby Turboto.

NikolayMilev
NikolayMilev Day 1,823, 07:56

ааа викам сменили сте статията с "Позиция на партията за изминалите дни" пък то било за идиотщина. Дам, ся какво, откраднахте и идеята на бате боби за подмяна на статиите.

а можеше да има поздравления за Ботев че е спечелил.. но не, първо да покажем омраза, а за другото явно не е останало време.

явно не по темата - Ботев, честито.

Kradlivi Bulgari
Kradlivi Bulgari Day 1,823, 11:14

Ботев извинявай брато, но с тоя президент и тоя кабинет и тая война с Гърция ,просто ми паднахте в очите. Голяма излагация,да бяхме фермели цял месец, щях да ви боготворя от колкото тая война която сега ще ни затрие ........

bate bobby
bate bobby Day 1,823, 11:33

A da i da ne zabravya: Az medali ne krada. Az si gi poluchavam. Krajba e ako tozi medal e daden na nyakoy za neshto i az sum mu go vzel.

carlos_and_charlie
carlos_and_charlie Day 1,823, 13:21

axaxa qko 🙂

Simonymous
Simonymous Day 1,823, 13:24

Има интрига, има вот. Следващия път дано и цици има!

bate bobby
bate bobby Day 1,823, 14:49

Dokato si slushkate 3 sinjra Bobby, se rajda porednia FAIL hhahahahhahah. I to yak FEIL. Dulgo shte se pomni hahahahahah

Mr Coder
Mr Coder Day 1,823, 19:39

Един много голям рук за лайнярите от БНФ. пропаднали фейлчета, има 2-3 от вас дето стават за нещо и добре, че са те. Иначе за другите или 97% от пропадналата и фейлната партия един много голям РУК.
Начело с Президента и ЕМПИРЕ И всичките гъзолисци на тея улигофрени.

CSKABG
CSKABG Day 1,823, 20:48

Кодер бегай у лево ДЖАПАН !!!!!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.