Ambient on/off

Join the new world

 

Савет за млађе играче

Day 1,821, 15:33 Published in Serbia Montenegro by SpeeD94

Читам по новинама, питају се људи како да лакше зараде, како да се што пре обогате или чак само желе да нормално живе. Наравно нема лаких начина, треба бити активан и треба се помучити, све ће доћи временом...

У овом чланку рећићу вам како ја зарађујем, наравно искрено а ви размотрите тај начин можда ће вам бити примамљив.

Наиме мислим да од плата у еСрбији млађи играчи не могу сваки дан себи да приуште довољно оружја, хране а самим тим не могу довољно да ратују и нормално, да напредују. Ја сам увидевши тај проблем мало размишљао и одлучио да послујем на следећи начин.

Да чувам голде за унапређење тренинг центара у току попуста, а не да их трошим сада када на ове нивое тренинга не могу постићи неку завидну снагу а и самим тим давањем голда бићу у губитку, а и нећу успети никад да скупим за унапређење.

Онда, млађим играчима саветујем да уђуу неку од јединица које врше редовне дневне поделе члановима који су запослени у фирмама јединице. Ту постоји једна цака, наиме добијаћете(у зависности од јединице) најчешће минималну плату у износу од 5 динара. Ја ћу овде дати пример јединице Ратници еСрбије, чији сам члан, а и за коју мислим да сјајно функционише, поготово ако су у питању млађи играчи. За рад у фирми јединице добићете 5 динара, али и сваког дана 10 ку6 тенкова у било које доба дана( само треба да поппуните формулар начету једном дневно). Морате признати да ии за највећу плату у Србији нећете имати дневно да издвојите за тај ''луксуз''. Такође удари јединице су свакодневни на којима можете добити ку 7 тенкове у зависности од тога колико можете испуцати у датом тренутку. Наравно, што више пуцате више и напредујете.

Е сад, кажете себи шта онда, испуцам то све ал немам паре...Новчани приход можете обезбедити на другом месту - такозваном вотерс клубу који је потпуно бесплатан. Потребно је само да се региструјете на сајту : http://erepublik-market.com/voters/index.html и да следите њихова упутсва (гласате или се претплаћујете на новине). Ту је зарада јако добра наравно ако сте активни.

За све ово важи што сте активнији, више ћете зарађивати.

о7 и Надам се да сам помогао, ако је некоме нешто значило нека помогне мени и гласа и претплати се на новине ако жели.

 

Comments

SpeeD94
SpeeD94 Day 1,821, 15:33

Разгласи:

Савети млађим играчима!!!!
http://www.erepublik.com/sr/article/-1-2157193/1/20

Vojvoda Trivun
Vojvoda Trivun Day 1,821, 15:40

v+s
dobar clanak, samo par gresaka pravopisnih imas : P

TRENING S NAMA NEMA CENU!!!

VUJ!!!

o7

Vojvoda Trivun
Vojvoda Trivun Day 1,821, 15:41

Ratnici regrutuju igrace divizije 1 i 2.
- Rad u firmama jedinice.
- Dnevno sledovanje 10 q6 tenkica.
- Na organizovanim udarima dodatni q7 tenkovi.
- Saveti za brzi napredak.

JAVITE SE PORUKOM OVDE http://www.erepublik.com/en/main/messages-compose/2099341 !!!

o7

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Day 1,821, 21:52

: )

vote mali : D

vuj

War3hous313
War3hous313 Day 1,821, 21:55

vuj!

BIagota
BIagota Day 1,821, 22:02

Pre svega savetovao bih mlade igrace da je pohlepa veliki porok kako u zivotu tako i u igri i da svoju igru razvijaju uglavnom na polju medjuljudskih odnosa, na upoznavanje i druzenje na rizon serveru gde koordiniraju skoro svi igraci erepublika. Mimo ratova igra moze biti zanimljiva i na ovom polju:

Chat soba Srbije

http://client01.chat.mibbit.com/?channel=%23eSerbia&server=irc.rizon.net

Chat soba Tajlanda

http://client01.chat.mibbit.com/?channel=%23Tajland&server=irc.rizon.net

Bl4ck L1on
Bl4ck L1on Day 1,821, 22:23

Odlican clanak!!
Slazem se sa svim sto si napisao i mogu reci da su RATNICI stvarno najbolji 😁)
Ima jos nekih vidova zarade na erepu-u ali ne bih sada sve otkrio, i sam sam do stvari dosao pretrazivanjem i citanjem clanaka kao sto je ovaj.

o7

Kan Nogaj
Kan Nogaj Day 1,822, 01:02

RAVES!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.