Ambient on/off

Join the new world

 

[Министерство за Здравство] Известување

Day 1,816, 10:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by Ministerstvo za ZdravstvoПочитувани,

Министерство за Здравство како и минатите месеци продолжува да им помага на новите играчи со леб, да "израснат" во јаки борци.

На формуларот кој следува може да се пријавуваат играчи кои имаат помалку од 3000 сила за да добијат 500 здравје леб.

http://goo.gl/azmMr


НАПОМЕНА: Може да се пријавувате само еднаш дневно!Следува отчет за играчите кои во изминативе 2 дена добија леб.

7 Ноември 2012 / Ден 1814

http://i48.tinypic.com/2ey9ly9.png
http://i46.tinypic.com/2rdeses.png

8 Ноември 2012 / Ден 1815

http://i50.tinypic.com/ixtawx.png
http://i47.tinypic.com/f9egwo.png
http://i46.tinypic.com/4tmy6r.png
http://i50.tinypic.com/2ezk6c2.png
http://i47.tinypic.com/1jx8hl.png

Линкот кој следува е јавно достапен документ за прилив/одлив на средства, цена по која е купен лебот итн.

МЗЗ Ноември / Декември 2012 - ОТЧЕТсо почит,
lazarosaMKD
 

Comments

lazarosaMKD
lazarosaMKD Day 1,816, 10:31

[Министерство за Здравство] Известување http://tinyurl.com/bsgpfmo

DarkoDimovski1
DarkoDimovski1 Day 1,816, 10:44

o7

DGKukusev
DGKukusev Day 1,816, 10:46

о7

TashaMKD
TashaMKD Day 1,816, 10:47

hm ... q3 ? 🙂
tri meseci vikase da delime q1 leb....
o7

lazarosaMKD
lazarosaMKD Day 1,816, 10:50

q1 ?

ај дај ми принтскрин :😁

по правило, q2 или q3 е најефтин :😁

Bojan aKa T-MaC
Bojan aKa T-MaC Day 1,816, 10:59

o7

Felllix
Felllix Day 1,816, 11:23

o7

Boban Mitrovski
Boban Mitrovski Day 1,816, 11:31

Ete taka be Laki, narani gi decata 😁

Stef40
Stef40 Day 1,816, 11:48

zverovi ste : P

o7

B a z e
B a z e Day 1,816, 12:22

greska si TashaMKD : )
porano se delese q1 a Laki spomna deka q2 ili q3 e poeftino : )

B a z e
B a z e Day 1,816, 12:23

shout

o/

Wendy Power
Wendy Power Day 1,816, 12:29

\o/

Tiger Macedonia
Tiger Macedonia Day 1,816, 12:37

А бе со платава од 25 денари можат да си купат леб повеќе одошто можат да истрошат во еден ден. Два-три медала и можат сами да си произведуваат леб.

Ама ај нека ви биде.

pop trajan
pop trajan Day 1,816, 13:01

Прво да се заблагодарам на TashaMKD, lazarosaMKD и на државата за несебичната помош.
Сега имам една забелешка, која како чесен играч не можам да ја оставам ненапишана 🙂
"Проблемот" е што погоре во линковите е ставено дека сум побарал дупла помош, а тоа не е точно, што може да се види и од самите документи. Проблемот можеби е настанат затоа што неколку дена не се делеше леб или едноставно е направен превид 😁
Тоа ми лежеше на душа и ете си го кажав.

lazarosaMKD
lazarosaMKD Day 1,816, 13:58

@pop trajan

Тие што побарале леб повеќе пати ги пишува во "Забелешка",

тоа "duplo" самиот документ автоматски ги обележува играчите што побарале повеќе пати во 24 часа, е сега пример ти си побарал денеска во 16.00 часот а утре во 13.00 и тоа е ОК
ама за документот ти си побарал 2 пати во 24 часа xD xD

Во ред е.

lazarosaMKD
lazarosaMKD Day 1,816, 14:03

Од наредните извештаи нема да влегува во принтскринот таа колона за да нема забуни :😁

kokan p
kokan p Day 1,816, 15:27

jebiga drustvo jas i na tie od 15 k sila im delev se snajduvav ne bev nikogas vo minus ama ova be loso sve ostatokov 😛

TashaMKD
TashaMKD Day 1,816, 15:39

Kokan p za MINISTER , on na site delese 🙂

pop trajan
pop trajan Day 1,816, 15:46

Фала за одговорот и за вниманието, сега се е јасно 🙂

И да заборавив да се заблагодарам на kokan p , еден facepalm за мене и три пати УРА за сите делачи на храна на бебињата 🙂
УРА!
УРА!
УРА!

о7

Georg the macedonian
Georg the macedonian Day 1,817, 03:12

o7

Jurukov
Jurukov Day 1,817, 14:15

o7

Petar334
Petar334 Day 1,818, 05:07

dajte nekoe lebce gladen sum 🙂

WajaX
WajaX Day 1,818, 09:42

СЕКОЈДНЕВНА ПОДЕЛБА за Republikanska Partija ЛИЧНО ОД WajaX
http://www.erepublik.com/mk/article/-republikanska-partija-wajax1-2152255/1/20

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.