Ambient on/off

Join the new world

 

Прича о баби, свињи и говеду

Day 1,807, 19:48 Published in Serbia USA by Strahinjic Banovan
Симијон Бабино

Уопште ми није жао што називам "госпођу" Симијон Бабино нед*****ном бабом. Ни најмање се не кајем ниједнога тренутка. Иако знам колико је погађају ти коментари јер знам колико ври њен мали патетични мозак док чита истину која боли. Жао ми је једино нормалних људи који морају да читају те бљувотине, али као што сам већ неколико пута рекао, стока разуме само језик стоке.

Та иста "јадна госпођа" је у неколико наврата буквално измишљала приче о мени због којих су мене људи који ме нису ни познавали нити знали било шта о мени најстрашније вређали и псовали. Довољно је било да у неколико коментара, са својим полтронима и сарадницима напише како сам шуровао са муслиманима и да сам од њих добијао голде како бих разбио ДСС који је тада деловао у еБиХ. Колико сам псовки и увреда добио од људи за које сам први пут чуо, због тих њених исконструисаних лажи, Бог само зна.

И тада сам прво лепо покушао да јој објасним да нема смисла да игра такву игру јер јој се не би свидело када бих ја почео да јој се обраћам увредљивим говором. Није се обазирала на то, али јесте када сам почео да испуњавам своје обећање. После је престала да игра, па се вратила, па ми се извињавала преко порука и молила за опроштај. И опростио сам јој, људски је.

Међутим, после њеног чувеног кандидовања за председника еСрбије, када је једини пут у историји неко куповао гласове, и то у тренутку када је убедљиво губила, поново је почела да врти ту причу о мом измишљеном шуровању са муслиманима. Поново сам јој се јавио поруком и најавио да је сама тражила фрку, па да ће фрку и добити.

Смејала се док су ме људи псовали и називали Турчином, потурицом и слично. Сад јој није смешно када чита како је нед*****на баба. Ја цркох од смеха 🙂Ћелава свињска главуџа са босанског крша

Да само мене назива Мустафом, то би био најмањи проблем. Дуго се нисам уопште обазирао на његове прозивке, али онда сам почео да примећујем како не покушава само мене да вређа већ у свакој прилици, буквално у свакој, вређа све оне који нису са њим у екипи.

Само неколико примера који ми први падају на памет.

Говорио је Милици да има пилеће груди, да је проститутка, да се ј**е по шумарцима на скуповима. Не знам како Миш Мики није тада реаговао и стао у заштиту девојке, као што сада стаје у заштиту бабе.

Ивана је (када се кандидовао за председника) називао Хрватом, позивајући малтене на линч разним увредама на националној основи, само због тога што дечко нема презиме које се завршава на -ић.

Ковалском је говорио да врати свињи главу и питао код кога купује мекиње. Константно га је прозивао за физички изглед.
Човек дође и напише чланак са сликама из Русије, жели да подели нешто са својим пријатељима, нити је прозивао иког нити је писао политички чланак. Обичан чланак-разгледница из Русије. И дође будалетина из чиста мира и почне да га прозива за физички изглед најгорим подмуклим увредама. Стварно немам намеру да сликам све те коментаре као што појединци у тренуцима исфрустрираности раде.

Не знам само да ли је себе икад видео у огледалу. Ако није, нека му неко каже да треба да врати свињи главу и купи препарат за раст косе. Тада можда буде личио на човека. Мекиње може да задржи.Суботичко говедо

Најгори од све мале деце. У 99% случајева га нећете видети да лично вређа друге. Зато увек око себе окупља гомилу других говеда који то раде уместо њега. Сетите се Ипипроа и Дражице. Када је остао без својих пулена, почео је да прави мултије са којих је могао слободно да вређа и пише ретардиране чланке којима је колико-толико надокнађивао недостатак својих џукела.

Када год је фрка, нигде га није било по коментарима. Када год државни брод тоне, повлачи се у свој обор где мирно чека да се прашина слегне. Онда се врати и почне да измишља како је овај или онај из власти (у којој се он наравно не налази) добио 127835128471923861 голда од Хрвата или муслимана, свестан ефекта који ће произвести међу ложачима који нису прочитали ништа теже од "Микијевог забавника", па самим тим и не могу да разликују шта је измишљотина исфрустираног дебила од реалности.

Јесам, сарађивао сам са њим. Ако се због нечега кајем у овој игри, онда је то дефинитивно сарадња са тим суботичким говедом. Деси се, погреши човек.
Бзбзбзбзбз...

Веровао сам да може да се промени, јбг. Мислио сам, ако већ види да људи са којима ради у Влади остављају последњу кап зноја како би показали да може поштено да се ради, да можда може да промени начин игре. Мислио сам да ако увиди како други желе да покажу да са њим може да ради поштено, па ваљда ће, мајку му, и сам схватити да може да окрене лист, само ако то жели.

Али он то, једноставно, не жели. Док трају ови сервери, он ће куповати гласове, штанцати мултије, красти државне паре и хушкати своје џукеле да тролују чланке својим ретардираним прозивкама, а онда када неко крене да узвраћа ударац, кукаће како крећу увреде у недостатку аргумената.

Дај Боже да грешим, али живи били па видели...


Чак је ургирао код админа да Војводина, уместо жита, као ресурс има говеда.

Због чега све ово пишем?

Говеда су почела да се љуте што је неко кренуо да им узвраћа ударац. Писао сам мало о томе и у протеклом чланку. Неки су мишеви, неки говеда, неки џукеле, небитно. Углавном плачу на сваком кораку што их вређам. Почели су да праве пропаганду како у недостатку аргумената, почињу да се користе увреде.

Па, ако је неко ГОДИНАМА спиновао, спамовао и троловао све могуће озбиљне и аргументоване чланке, најчешће уз гомилу увреда, онда је то екипа окупљена око суботичког говеда. Заиста је смешно и јадно у исто време, а понајвише лицемерно, да та екипа, која под политичком борбом подразумева искључиво језик увреда, неком објашњава како треба да користи аргументе уместо увреда.

Мислим да смо одавно испуцали све аргументе у дискусији са говедима. Треба да схватимо да са њима дискусија и није могућа. Остаје једино да узвратиш ударац или да прећутиш. Разумем ја када ми многи људи у игри кажу да се не треба спуштати на њихов ниво, али докле? Докле ће они држати тај ниво и правити будале од гомиле људи, док ми окрећемо и други образ?

Мислите да ће заиста они престати са својом љигавом игром ако их будемо игнорисали? Ако будемо ћутке прелазили преко гомиле лажи и увреда којима манипулишу народ жељан нормалне игре?

Сматрам да је неопходно да се спустиш на ниво некога ко није способан да се издигне на твој, уколико желиш да те разуме. Не може примитивац да разуме говор интелектуалца. Али интелектуалац и те како може да разуме говор примитивца, па и да га употребљава, ако је потребно да га примитивац разуме.

Није вам јасно?

"Ви, сви припадници Секретеријата Хашког Трибунала можете само да прихватите да ми по****те к***ц."

"Ј***м вам мајку свима, почевши од Ханса Холцијуса, па надаље."

Јасније сад?

*****

Ипак, колико год ја мислио да стоку мораш третирати искључиво као стоку, немам потребу да други мене доживљавају као припадника те групе.

Зато ћу ућутати пред говедима и свињама, ућутаћу пред исфрустрираним бабама, квази-госпођама. Од момента када објавим овај чланак, нећу их уопште регистровати.

Али, верујте ми, и након тога, и даље ћете чути мукање и гроктање. Јер говеда и свиње неће престати да се оглашавају само зато што је један човек одлучио да се не понаша више као стока.

Живи били па видели.

 

Comments

Brdar Dragan
Brdar Dragan Day 1,807, 20:49

Tamna noc sa kisom, ugaseno svetlo.

Milan Milankovic
Milan Milankovic Day 1,807, 21:05

Ne, stvarno, znam nekog popa, mnogo dobar covek, pomoci ce ti, a potrudicu se i hodzu da ti nadjem ako hoces, neki zapis da ti napravi.

SashaL
SashaL Day 1,807, 21:07

Kolike frustracije imas bas zbog tih likova pokazao si sa ovim clankom...tebi nocne more ne trebaju 🙂

Vaske_su
Vaske_su Day 1,807, 21:49

Sve sam nekako uspeo da povezem, ali ne znam ko je "Ћелава свињска главуџа са босанског крша"... 🙂

Pecanova
Pecanova Day 1,807, 21:55

Sve sam nekako uspeo da povezem, ali ne znam ko je "Ћелава свињска главуџа са босанског крша"... x2

kowalski_afc
kowalski_afc Day 1,807, 22:30

I opet ne podrzavam nacin na koji si napisao. Mogao si lepo da kazes sve ovo na drugi nacin, bez vredjanja i da kazes da vise neces komentarisati. Podrzao bi te 100%.

Sa sustinom clanka (da neces da komentarises) te podrzavam, a nacin na koji je napisan clanak ipak moram da osudim.
Pa me nazovi trolom ili kako god vec.

steVVEGI
steVVEGI Day 1,807, 22:45

Aj da kazem da razumem za Gambino (mada nikada necu razumeti vredjanje zena), izmislila je pricu na tvoj racun.

Za USrOSa u potpunosti razumem, bezobrazan je i konstantno vredja.

Ali za maminog jedinca si pogresio. Daleko od toga da opravdavam njegove postupke, ali on jednostavno ne vredja. Mozda izbaci neku neistinu u vezi nekog ministarstva kada nije na vlasti. Mozda se ucuti kada njegova vlada napravi sranje, ali to je deo politicke igre...

steVVEGI
steVVEGI Day 1,807, 22:48

.... to da salje druge da vredjaju umesto njega je glupost. Kao kada bi sada on rekao da UeS koristi SPL (tebe) i Zajedno (Sumnjivog) da vredjaju umesto njih... Nadam se da se razumemo.

Sto rece Kowi, i ovde si preterao, ali se nadam da ces stvarno prestati da igras na njihovom terenu, jer si izgubio kompas u poslednje vreme...

Ziv bio!

bg-pobednik
bg-pobednik Day 1,808, 00:13

koja je poenta ovog clanka?

Zvezdara o7

The.Hound
The.Hound Day 1,808, 00:38

Strahinjicu, koje si ti razmazeno deriste

Vladika Kacavenda
Vladika Kacavenda Day 1,808, 00:42

E svaka ti je ka Njegoseva

coolinbun
coolinbun Day 1,808, 00:49

Podseti me sledeci put kada kernem da se raspravljam sa tobom, da to ne cinim. Vec vidim naslov... kragujevacka vucibatina ili sumadijska somina... ili nesto slicno 🙂

mnogo si bre zaheban kad se zameris nekom...

coja_pop
coja_pop Day 1,808, 01:05

nedaj se straho

Vladika Kacavenda
Vladika Kacavenda Day 1,808, 01:13

Nisi jedini koga vredjaju.....eto ni svesteno lice kao ja im nije sveto..........

Inferiorni su u svakom pogledu sem u pogledu lopovluka

Eeee tu su disciplinu apsolvirali

Ludooki
Ludooki Day 1,808, 01:29

Iskreno, niko od vas četvoro mi u celoj priči nije jasan. Ovo je navodno igra.

EI matador
EI matador Day 1,808, 01:43

ma daj

Mene, koji nisam nikakav vazan faktor u ovoj igri, bi bilo sramota da ovako nesto napisem. A ti si kao neki ugledan politicar. Ili bar tako hoces da se predstavis...
Ne znam da li kapiras da ovim vredjanjem gambino nisi nista bolje od usos-a koji je vredjao milicu. to sto ti to pravdas recima da "стока разуме само језик стоке", nema nikakav znacaj i ne daje ti opravdanje da se tako ponasas. Bar u mom nekom shvatanju....

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Day 1,808, 01:53

steVVegi samo za tebe informacija ništa ja nisam izmislila, klasična zamena teza i racionalizacija izgovora

Ludooki kad neko igra politički modul mora da učestvuje u političkim debatama. Da turetovca nisu proglasili za nekakvog nazovi stručnjaka i čuvara državne kase ne bi mu se niko nikad nigde ni obratio. Ovako ako se ne slažeš sa glupostima koje pravi na kasi i to kažeš popiješ uvredu, ako ćutiš ide ti na štetu.

purebg
purebg Day 1,808, 02:10

"Гласај за Гамбино хоће стока да нас набије са 300 разлике" :ООО

Miljicaa
Miljicaa Day 1,808, 02:11

Ne slažem se da samo uvredama možemo da se borimo. Možemo mi to mnogo bolje i civilizovanije. Ok Gambino možda jeste izmislila to za tebe, ali što ti nisi napisao LAŽE i tačka. Što si morao da je nazivaš? Ni ove druge, ne treba im pridavati pažnju... Msm daj da razmislimo malo, ko zna ko je šta je kakav je usos. Bitno je ko kaže, a ne šta kaže. Da mi je to reko recimo Demos,Aradjanski,Kowalski ja bih danima plakala uvređena. Ovako me zabole iskreno šta neki klinac lupa gluposti.

Miljicaa
Miljicaa Day 1,808, 02:13

@Vegi
Što se tiče Deserta itekako ume da uvredi. On je pričao korsi ( koji je imao rl saobraćajku pre mesec dva ) da malo pripazi kad ide ulicom, pisao mu da će da ga zgazi sledeći put, spamova je sa brm brm... A korsa je njega ložio sa idi skoči s mosta zbog neuzvraćene ljubavi.
Tako da Vegi, ponekad si lupneš i ostaneš u Borči : )

Strale primiri se malo, mani da se svađaš i da psuješ... Nijee okej : )

mcmoox
mcmoox Day 1,808, 02:17

Ima Šešelja, ima vote...

USOS nije bosanac , već Hercegovac ...

MCMOOX je bio ovde!!!!

purebg
purebg Day 1,808, 02:22

А што се тиче физичког изгледа Ковалског, па није он крив... крива је мајка природа :РРР

Елем, сигуран сам да 99% нас који играмо ову игру нема савршену фигуру и беспрекорне црте лица. Ево, за пример, ја сам сед и имам велики нос, Курајбер је ћелав, Веги је такође носат, Миљицаа је клемпава (бар тако она каже), Попара је елегантно попуњен (да не кажем дебео) али све то није битно, битно је оно што носиш у себи као што је морал, кућно васпитање, образ, а тиме неки не могу да се похвале.

Mitra33
Mitra33 Day 1,808, 02:26

@ SB previse ozbiljno svatas erep , preporucio bih ti da nadjes devojku i odes 2click par meseci jer ako ovako nastavis puci ces 100 %

Pozdrav

"Seljacic sa bosanskih brda"

purebg
purebg Day 1,808, 02:26

Што се Гајбино тиче, то је , реално, најгора и најјаднија особа на овом серверу. Код ње је морал на нули, образа без, а са часова кућног васпитања је бежала. Лаже, маже, смешта, обмањује, сплеткари...

Није ни чудо што већина играча из њене ереп генерације има слично мишљење о њој.

Miljicaa
Miljicaa Day 1,808, 02:27

Purebg to sam ja izmislila da vama defektnima bude lakše hahahahahha : )))))))

purebg
purebg Day 1,808, 02:28

За "суботичко говедо" ака "маминог јединца" си негде мало погрешио и Веги ти је објаснио :😁

purebg
purebg Day 1,808, 02:29

Миљицее :РРР
Видели смо слике, тако да сад нема изврдавања ;😉)

Miljicaa
Miljicaa Day 1,808, 02:32

Nije pogrešio da ne vređa Desert, samo se on pazi pred kim vređa i kada... A što se tiče slika to je bilo namerno tako da vas ubedim 100% : D

theoria8606
theoria8606 Day 1,808, 02:57

Kada se vec hvalimo i ja imam veliki nos...

bozimano dorks
bozimano dorks Day 1,808, 03:04

ovo je vec preterano moze samo pesma http://www.youtube.com/watch?v=gKxEBlb41oo

General Stonewall Jackson
General Stonewall Jackson Day 1,808, 03:10

Ono, neću da se mešam u vaše lične razmirice, ali je činjenica da ste tadašnja vlast u eSrbiji (koalicija UES SZR) i ti, pokušavali da izvršite TO DSS, a da su vam ovi iz Federacije zdušno pomagali.

zlota1984
zlota1984 Day 1,808, 03:11

Sta god kazu o tebi i sta god da uradis po meni dobar si lik i sto je najvaznije posten!

naturaIMystic
naturaIMystic Day 1,808, 03:16

ooooooo tuuurciiiiiiiii!!!!!!!!!

Dio Maximus
Dio Maximus Day 1,808, 03:30

STRAHINJIC JE OTELOTVORENJE SESELJA NA EREPUBLIKU

SAD SI DEFINITIVNO POSTAO APOSTOL!


SVAKA CAST!

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,808, 03:31

Веги, уме. Само што, као што сам написао, углавном успева да се исконтролише, или дође неко од те његове екипе па вређа уместо њега (нисам мислио буквално да их шаље) што је њему довољно да он не улази у такву врсту расправе. Или користи мултије за такве ствари јер налоге мултија може да "упрља" а свој не може?!

Али веруј ми да уме да извређа. Или да буквално измисли аферу и почне да је користи што више због чега, поново други, крећу са увредама ка ономе на кога се афера односи. Још горе.

corxan
corxan Day 1,808, 03:33

a kakav je taj USOS faktor kad se svi cimate zbog njega?

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,808, 03:33

Мада, Дражицу је слао да с**е по коментарима. Реално.

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Day 1,808, 03:39

verujem da ces ponovo videti u meni zelju da se promenim kada se posvadjas sa ovima s kojima si sada u koaliciji : )

Vuk01
Vuk01 Day 1,808, 03:39

Strahinjicu jesi radnik (kidas u delu za koji si zaduzen mora se priznati) ali si isto tako i velika alapaca (koliko kidas u radu toliko kidas i u ovim vasim epolitickim igrarijama) jbt nisi u poziciji da mozes da se tako ponasas jer zastupas jednu politicku opciju koja je trenutno na vlasti, spusti loptu bar kada si u foteljama...

steVVEGI
steVVEGI Day 1,808, 03:45

A dobro, nisam znao za ovo "brrmm... brrrrmm..."
Kako god, svakome moze da izleti, ali ne radi to konstantno. To da li pise sa multija ili salje "armiju" usmeto njega da laje, to je vec dublja tema, za koju, realno, dokaza nema, pa mozemo samo da nagadjamo.

Eto, i meni je sada Pure rekao da sam nosat, a znam da mu je to izletelo samo. Znam ja da imam nos savrsenih razmera... kada bih imao 3 i po metra visine, pa da se savrsenost mog nosa lepo uklopi sa ostatkom tela. xD

Vuk01
Vuk01 Day 1,808, 03:46

i kada se popickas sa puretom ili nekim iz ues-a opet ces traziti sansuu za efotelju u saradnji sa szr...

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Day 1,808, 03:49

vegi, sat vremena su mi govorili da skocim s mosta pre nego sto sam uzvratio. svako ima svoju granicu.

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Day 1,808, 03:52

Ama ljudi, što uporno izbegavate da uočite prave probleme??? I Strale i ja i bilo koji ''normalni'' pljuvač smo pokazali da možemo da otćutimo, pretrpimo, ustuknemo kada treba, a da jedna ekipa trenutno predvođena pomenutom trojkom konstantno izmišlja stvari.

Prvo je baba počela da me proziva da kupujem glasove za novine (nikada u životu to nisam radio) da bi kasnije Desert proširio priču da kupujem glasove i za kongresne (to bih radio još manje) na kraju je gomila likova....

KA ZETRO
KA ZETRO Day 1,808, 03:53

podrška

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 1,808, 03:54

Не, нећу Хамстер. Непоправљив си, схватио сам то. У стању си да измислиш тако грозне ствари због чега поштене људе почну да вређају политиканти и они који потпадају под ту јефтину пропаганду.
Превршио си сваку меру овог месеца и као што сам ти рекао, немој ми више никад слати захтев за пријатељство и немој ми се јављати и пружати руку на скуповима.

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Day 1,808, 03:55

sumnivi, ja sam samo rekao da ti kupujes glasove. sto je i istina! dobio si gomilu onomad, sve kupljenih....

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Day 1,808, 03:56

koja nije dogurala ni do 20 nivoa krenula da mi spamuje inboks sa porukama ''Mamu ti multijašku'', ''koliko si kinte namakao od kupovine'', ''svoj si kredibilitet izgubio''..... Kao šlag na tortu u to vreme se nekako pojavljuje i Zdravko kome sam glavna tema JA bio i ostao.
Tu se povremeno javi Dražica u komentarima da me podseti da sam govno, pa onda par isfrustriranih Bosanaca da mi se ''najebe sve evropsko'' i dođemo do nacionalista koji vrte standardno istu priču

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Day 1,808, 03:58

sb, ovog meseca sam manje vise bio inaktivan, osim sto sam trolovao par ljudi. to sto mene vidis u svakoj prozivci i u svakom clanku, jbg...

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Day 1,808, 03:59

sumnivi, a mozda nisi trebao da konstanto vredjas ljude, da ih ponizavas i da se onda satro prenemazes kako sto svi napdaju tako neduznog.

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Day 1,808, 03:59

Onda za vreme prošlog kongresnog mandata ''subotičko govedo'' koje se već vidim javilo u komentarima i baba krenu da spinuju slične priče što mene navodi na pomisao da je sva ta ujdurma nastala u njihovim pokvarenim mozgovima...
E, onda sam rešio da više ne trpim, ne ćutim i ne pazim šta pišem. Podneo sam nalog Administraciji da mi obrišu profil baš iz tog razloga jer je svaka ozbiljna i normalna igra nemoguća dok god postoje već pomenuti i njihovi poltroni.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.