Ambient on/off

Join the new world

 

Кандидатура за Претседател на МРДЉС [ЗМЕЈОТ]

Day 1,790, 06:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by thedragon


Поздрав еМакедонски народе, членови на МРДЉС и нивни симпатизери !!

Се кандидирав за претседател на оваа партија, чија идеологија ми одговара највише, и сметам дека сум спремен да воведам големи реформи во партијава, за да се врати во ерата на својата стара слава како во времето на Дон Тас !

Време е за РЕФОРМИ !!!

Админите ни дадоа можност за да може да се постават нови функции во партијата т.е. да се формира нешто како извршен одбор на партијата кои ќе ги донесуваат сите поглавни одлуки во партијата и сл.

Една од најдобрите реформи која што ја планирам е формирање на Комисии во партијата т.е. Комисија за Одбрана, Комисија за Образование, Комисија за Надворешни Работи.

Во Комисиите би членувале идни, сегашни, и минати членови во владите на еМакедонија со тоа што членството би се научило како се работи во влада без да биде во влада и би добиле на поголем број на искуствени играчи.

И секој кандидат за Претседател не би му било тешко за да си го оформи тимот барајќи искусни играчи, веднаш би зел некој од Комисиите.

Затоа утре гласајте за РЕФОРМИ !
Гласајте за подобара МРДЉС !
Гласајте за еМакедонија !
Гласајте за thedragon !

Со Почит :

 

Comments

thedragon
thedragon Day 1,790, 06:18

Кандидатура за Претседател на МРДЉС [ЗМЕЈОТ]
http://tinyurl.com/9an9ksz

cenodekaMKD
cenodekaMKD Day 1,790, 06:32

Ова го правевме порано во МНФ ^^

KocoskiMKD
KocoskiMKD Day 1,790, 07:10

Srekno o/

mac3donia
mac3donia Day 1,790, 07:14

ako me staesh da rakovodim so keshot odma te glasam xD

ilijades
ilijades Day 1,790, 08:24

V+S + Shout od mene 🙂

dimzaaa
dimzaaa Day 1,790, 09:47

o/

Ivffan
Ivffan Day 1,790, 15:03

Ajde masala:))

SaJrUs
SaJrUs Day 1,790, 18:48

Old school is back o/

Lebarot
Lebarot Day 1,791, 01:27

воут од мене уште сега

SpartakMKD
SpartakMKD Day 1,791, 13:26

гудлакчак

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.