Ambient on/off

Join the new world

 

НОВИ МИСИИ

Day 1,485, 05:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by BucephalusIII

Ова се објаснувањата или упатствата во ново додадените мисии за оние кои не ги разбираат:

1.

Целта е да се тренира вкупно 11 пати до крајот на оваа година.
*Немора да биде секојдневно.

Мисијата дава 12 strength

2.


Целта е да се конзумира храна односно да се наполни 2011 здравје до крајот на оваа година.

Мисијата дава 10 XP

3.


Првата цел е да направиш 300 убиства за Република Македонија до крајот на годината.
Втората цел е да поседуваш 10 базуки во било кое време до крајот на годината.


Мисијата дава 30 strength and 3 bazooka

4.


Целта е да се помине рекордниот инфлуенс односно штета која сте ја постигнале во текот на една воена кампања.
*За да проверите колку изнесува вашиот рекорд треба да видите на вашиот профил од акаунтот и ке го најдете на долниот десен агол.

Мисијата дава 30 strength


5.


Првата цел е да бидете во најдобрите 5 играчи кои постигнале најмногу штета односно инфлуенс во текот на една битка до крајот на оваа година.
Втората цел е да се борите во 3 различни кампањи до крајот на оваа година.

Мисијата дава 1 energy bar and 1 bazooka

Епа драги мои со среќа 🙂
Сега празнете ги подрумите и немојте да крадете од комшиите оти ќе ве збори цело маало 😛
НОВИ МИСИИ
http://www.erepublik.com/en/article/-1-1924146/1/20


 

Comments

IceMannnnnnnnn
IceMannnnnnnnn Day 1,485, 05:36

o7

tonirul3z
tonirul3z Day 1,485, 05:42

o7

goxymaxy
goxymaxy Day 1,485, 05:50

И што се добива?

Или ради реда, колку да има статија, глас и некоја претплата повеќе?

kokan p
kokan p Day 1,485, 05:50

07

Tio Lucho
Tio Lucho Day 1,485, 05:52

nema tenkovi nema vote

Eddi Purasevic
Eddi Purasevic Day 1,485, 05:52

о7

SkecX
SkecX Day 1,485, 05:53

И што се добива?

Или ради реда, колку да има статија, глас и некоја претплата повеќе?

џабе си ја правел статијава кога не кажа што се добива , бар на една мисија да кажеше

BucephalusIII
BucephalusIII Day 1,485, 05:56

goxymaxy сеуште за сите не се знае што се добива..но за тебе знам..ако продолжиш уште јас ќе ти дадам нешто на што многу ќе се израдуваш!

P A R M E N I O
P A R M E N I O Day 1,485, 06:00

07

Celicen
Celicen Day 1,485, 06:07

Bravo... !!! o7

Makedonce89
Makedonce89 Day 1,485, 06:09

o/

GunnerMkd
GunnerMkd Day 1,485, 06:09

Тапа награди ич не се дарежливи а празници се ближат ццц
Посебно таа гет ин топ5 само базука и енерџи дава за да бидеш 3 пати у топ 5 хахаха смешни работи ,истото се добива и за 25 убиства од дејли ордер

B a z e
B a z e Day 1,485, 06:16

v

4eljo
4eljo Day 1,485, 07:01

o7

velecaro1
velecaro1 Day 1,485, 07:05

o7
v+s

Nidzo994
Nidzo994 Day 1,554, 06:28

lelele ovia ama sa mutavi nema nagrada nema tenkovi ccc pa nele gleate deka pisa novi misii a ne deka dava nagradi

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.