ХИТНО !!!! Држава мора направити сопствену војну јединицу

Day 1,410, 03:50 Published in Serbia Serbia by unistavac


Вероватно сте видели до сада да су админи увели нову промену која је везана за војне јединице. Ради се о томе да се сада као награда за извршење дневног задатка у војној јединици добија једна базука и једна енергетска чоколадица.Наравно то ће бити доступно само члановима војних јединица. Пошто огроман број играча еСрбије није у војним јединицама и пошто не могу сви да одвоје време за долазак на чет канале у договорено време или да раде у фирмама војних јединица они вероватно неће моћи ни бити у њима. А заиста би била велика штета да пропадне награда од 1 енергетске чоколадице која вреди 5 златника и 1 базука која је једнака 15,000 штете а које би могли добити сваких пар дана.

Тако да инвестиција државе од 40 златника није апсолутно ништа у поређењу са наградом која би уследила и која би била моментална.
Држава би била у могућности да прави више штете а што је најбитније та штета би била каналисана. И то би значило да би људи мање вијали убиства по иностранству јер би ударање за своју земљу донело и већу награду.

Зато предлажем формирање војне јединице РЕС. Или резервисти е Србије.

Свако ко ко жели а ко није члан неке војне јединице би се могао учланити, а самим тим би и брже напредовао.

Ово не би изискивало са друге стране долазак на чет канале, рад у фирмама или тако нешто ... што би једном великом делу играча одговарало.