Ambient on/off

Join the new world

 

Нова Политичка Сила Инвиктус Македонија

Day 1,304, 07:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by mr.Kacarov

Оваа партија ке се залага за историски развој на еМакедонија, за доброто на Македонскиот Народ како и возвишувањето на Македонската еДржава. Знаеме и видовме дека имаме потенцијал за да владееме со еСветот, да станеме прва супер сила, но затоа ни се портебни добри водачи (играчи) полни со знаење, искуство,големи патриоти, полни со самодоберва и желни за голем успех на еМакедонија за кои мислиме дека ги имаме во нашите редови. Од денес почнуваме со актвино бавење со политика. Па така од денес со ново име и ново раководство старата ДУПИМЕ е минато.Од денес ќе се пишува нова историја во политичкото минато на оваа еДржава.Оваа партија сериозно си ја сваќа работата и нема се откаже од нејзината една и единствена цел. Како сериозна партија ќе гледаме да го зголемиме бројот на членови и да станеме сериозно силна конкуренција на веќе видените, исртошените политички партии како и на нивните лидери.И уште сега јавно изјавуваме дека сме спремни да коалицираме со која било партија за наредните еПретседателски избори. ЗАЕДНО МОЖЕМЕ ПОВЕКЕ, ОБЕДИНИТИ СМЕ ПОЈАКИ!


(лого на партијата)

Раководство:
мр.Кацаров – претседател на партијата
Ljubomir Makedonski – потпретседател на партијатаSincerely yours Invictus Macedonia
Regards o/

 

Comments

mr.Kacarov
mr.Kacarov Day 1,304, 08:01

Нова Политичка Сила Инвиктус Македонија
http://www.erepublik.com/en/article/-1-1800289/1/20
-шири-

Makedonec3
Makedonec3 Day 1,304, 08:13

Ајде нека ви е со среќа : )

cacan
cacan Day 1,304, 09:04

Ke treba da ja smenis statijava... sega na sekoi 6 saat nova sansa za recover, pa ke treba poise tenkovi... odprilika 20...

GANSIZ
GANSIZ Day 1,307, 12:54

vs

ikonomista
ikonomista Day 1,336, 03:21

So srekja 🙂

ICE The Great
ICE The Great Day 1,336, 04:21

.И уште сега јавно изјавуваме дека сме спремни да коалицираме со која било партија за наредните еПретседателски избори
Не треба тка можеме да коалицираме само со онаа партија која ќе пружи достоен чесен и докажан кандидат!

mr.Kacarov
mr.Kacarov Day 1,336, 04:38

ICE тоа е веке договор мегу партиите.

vasilij veliki
vasilij veliki Day 1,336, 15:26

Ajde AIRLIJA neka e..........eden den da ja vodi eMakedonija vo uste pogolemi pobedi i sojuzi.......da ni e vecna eMakedonija...INVICTUS MAKEDONIJA.........

LEXUS MK
LEXUS MK Day 1,337, 05:14

So srekja 🙂

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.