Коментари на Македонци :D

Day 1,262, 10:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by Kojnikk
HAIL MACEDONIA 🙂

Неколку коментари од Македонци :
Браво за ScymeX и цела Македонија, ќе изгубат мотивација Гејците ко што гледам.
Се враќам од матурска да продужам тепање и што ќе видам, грциве дигнале бели знаменца...
Снема струја у Гејлада.
Ајде брака да показеме на педерите како се војува !!!
Да не сте му украле бх на ScymeX !
На ScymeX треба да му подариме железен маус.


Краток и јасен ќе бидам : Ми треба мала помош 🙂
Ми фалат уште само 900 претплати за до мм медал 🙂


HAIL MACEDONIA 🙂