Ambient on/off

Join the new world

 

Анализа вођења ратова

Day 1,241, 08:06 Published in Serbia Serbia by godzula

Нисам баш неки писац а и нисам толико дуго у овој игрици да би могао да вам дам неку политичку анализу али могу да вам предочим мој поглед на тренутно стање у овој нашој еСрбији у погледу ратова.

Дакле већ неколико дана узастопно се понавља иста ствар, кажу нам ударајте ту и ту и ми по наредби ударамо и то није проблем, то је у сваком случају боље него да удара ко где хоће. Проблем настаје када због наше жеље да сатремо противника ударамо иако већ у тој битци водимо са хиљаду разлике и на зиду је однос 70:30.
Најбољи пример за то ја да док ја пишем овај текст у току је рат за Источну Републику Српску, где ми водимо са 640:0 а људи и даље ударају иако је на зиду однос 76:24. С обзиром да отпора скоро и да нема верујем да сви знате да вечерас следи још један или можда чак и два устанка. У случају да наставимо овакво расипање штете могу да прогнозирам да већ до сутра ујутру хрвати ће моћи да кажу да су ослободили још једну регију резултатом 8:0(надам се да ту неће бити и бугари). Ајде сад ви можете да кажете ма то раде људи који не схватају како то функционише или научиће па више нећемо имати тих проблема, али не бисте били у праву. Из простог разлога што знам за пример где је један играч после наређења да удара имао следећи разговор:

Особа А: Ја ћу сачекати следећу борбу ову смо већ добили(тренутни резултат је био 1720:500 а одно 65:35)
Особа Б : Ударај сад није фора да чекаш следећу борбу

И ја вас питам сада шта ту није фора. Да ли није фора то што желиш да твојих 300 хелта нешто значе или није фора да добијемо ДВЕ битке дневно.

Дакле овим путем апелујем на све размислите мало пре него што истрошите својих 300 хелта дневно, јер трошити ударце у борби где је противник већ изгубио нема сврхе и помаже само њима а не нама.

То би било то мрзи ме више да пишем само ћу се још више изнервирати а и не рачунајући дипломски и покоји семинарски ово је нешто најдуже што сам написао.

А да само да не заборавим у босни је тренутно 1590:0 а зид 72:28 па ме само занима да ли и даље има људи који у тој борби троше своје ударце

П.С.1. Извињавам се на правописним и граматичким грешкама уколико их има

П.С.2. Уколико вам се свидео чланак ви дајте воте а можете и суб али не морате ни једно ни друго ово није писано због тога

 

Comments

ispicutura
ispicutura Day 1,241, 08:40

dobro si to primetio. Trebalo bi par dana da vlada spamuje članke, da pokrene kampanju, izmeni i prilagodi naređenja za narod, a bogami i za vojsku i to bi se dovelo u podnošljive gubitke influensa vrlo brzo.

assassin00
assassin00 Day 1,241, 11:02

vote i sub
daj i ti meni ako ti nije teshko..
http://www.erepublik.com/en/article/-1-1747699/1/20

jovan pa Day 1,241, 11:14

Comment deleted

NeX Strategium
NeX Strategium Day 1,257, 10:02

V+Sub

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.