Рекапитулација

Day 1,240, 06:55 Published in Serbia Serbia by Nerazuman Lavirint


Поштовани читаоци и драги претплатници,

Овај чланак је рекапитулација мог досадашњег рада и завршни чланак за ову прву сезону. Више неће бити чланака, док не добијем прву ММ медаљу.

Уколико сте случајно нешто пропустили, ево прилике да и то прочитате.Први чланак ових новина на српском медијском простору је издат пре 20-ак дана. У њему сам само поздравио све читаоце и позвао их да субују све српске новине. Хом, свит хом можете прочитати ovde.

У другом чланку сам направио и анимацију која позива на субовање свих српских новина. Tada сам добио и коментар једног админа. Наравно, био је одушевљен мојим радом, мада се осетила и мала доза љубоморе! :Д
Наравно, као и већина Срба и ја сам написао чланак о новом војном модулу, а нашао сам и сличност између војног и економског модула.

Мало сам глумио и да знам механизме игре, па сам писао упутства како користити мибит и како потрошити 300 хелта. Мада ти чланци и нису баш постигли неки успех. 🙂Свој први ФП сам добио за чланак о састанку Хрватске и Румуније, који је у тренутку брисања био топ 8 и по брзини добијања гласова брзо би стигао у топ 5. Платон је био вредан па ми је послао две поруке за исти чланак. Више о томе можете прочитати овде.

Tада је уредништво и једногласно донело одлуку да се суб тенку донира 50 хелта! 🙂
Један од популарнијих чланака је био и мој предлог како да интегришемо Хрвате у нашу државу, односно предлог да оженимо Фиба.

Најдужи и чланак са највише коментара (150) је интервју са Дукишом. Хвала Дукиши што је одвојио време за ове новине!А свакако мој најбољи (необрисани) чланак је чланак у коме предвиђам будућност. У њему сам доказао да је Дезерт Хамстер заљубљен у Фиба и да краде и намешта изборе. :Д На врхунцу своје славе био је у топ 6. Да није Мрлета или да Министарство одбране брише старе чланке, био би и у топ 5. :Д>>> Преко 1000 претплата!

>>> Преко 1300 гласова!

>>> Преко 300 коментара!

>>> 2 ФП!

Хвала свима!

Поготово хвала људима који су шаутовали, као нпр. Дезерт Хамстеру, Мрлету, Мудашу, Игору Елезу... 🙂

Хвала и онима који нису могли да нађу довољно љубазности да шаутују као нпр. Миљици, Амери опрем добро...

Уживајте у Виртуелном Животу! 🙂
Главни и одговорни уредник,
ПроДеран