Ambient on/off

Join the new world

 

[Едит] Дукиша отворено о политици, Миљици и хомосексуализму (интервју)

Day 1,236, 09:51 Published in Serbia Serbia by Nerazuman Lavirint


[EDIT] Данас, 1244. дана новог света, играч Дукиша је страдао од руке Бадмина. Ово је велика трагедија за српски народ и велики губитак за еСрбију. У чланку испод можете се подсетити ко је био Дукиша.Саговорник у данашњем броју је популарни играч Дукиша. Рођен 1158. дана Новог Света, тренутно живи у Београду. Члан је Српске Радикалне Странке и уређује лист Српска отачаствена новина.

1. Поздрав Дукиша и хвала што си одвојио време за ове новине.
Није тајна да си јако познат грађанин еСрбије. Да ли ти прија огромна популарност коју си стекао?


Хммм, да ми прија, па прија ми. Мада ја не видим да сам популаран. Моја организација броји само шесторо људи. Да сам популаран бројала би много више. Мада сваки други активан грађанин еСрбије је чуо за мене и то ми импонује.2. Многи грађани еСрбије се сећају немиле нотификације коју су добили пре извесног времена:

Unfortunately, you have been removed by dukisha from his friends list.

Неки од њих су у неверици и шоку писали чланке о томе, други су шаутовали, а било је чак и напуштања Игре. Да ли би могао да објасниш чиме су заслужили тако суров третман са твоје стране?


Сваки антисрбин и онај који не верује у Бога не заслужује ни да живи, а камоли да буде на мојој листи пријатеља. Иначе, нисам их због тога обрисао јер строго водим рачуна о томе ко ће ми бити пријатељ на ерепублику. Обрисао сам свих 700 пријатеља само зато што сам се утриповао да због тог великог броја добијам ФП. Али како је тако је, сада опет идем у лов на додавање пријатеља. ПИТАЈТЕ МЕ ЗА ПРИЈАТЕЉА СВИ СРБИ И ПАТРИОТЕ!

3. Када се прочуло да ћеш бити мој саговорник, велики број од мојих 500 претплатника је слало поздраве, а неки су послали и питања. Ево шта пише један претплатник ових новина.

"Здраво Дукиша СРБИНЕ!! Редовно пратим твоје активности и подржавам те у свему! Не могу више да гледам како једни исти сваки месец долазе и остају на власти. Овај Фиб не планира да се склони са председничке фотеље! Занима ме, када ћеш се ти кандидовати на изборима и повести ову земљу у бољу будућност? Шифра: 5до12"


Уффф, брате дошао је минут до 12. Минут до тачке када ће еСрбија нестати зато што је воде троми људи. Ја кажем, мени требају људи који ће прескакати 5 степеника и који се неће освртати за собом. Требају ми они који су спремни да ризикују зарад боље еСрбије! Ти људи су се повукли и нема их. Они нису у политици. У политици су она гамад што прва исплива. Ал ништа вечно не траје. Кандидоваћу се када моја странка уђе у топ 5 - никад. Јер сам ја сам међ хиљаду лешева. Једини ја шаљем поруке да ми се придруже и једини ја покушавам да покренем масу од 300 кила док се сви други понашају као неми посматрачи у утакмици у којој и сами учествују!

4. Били смо сведоци да су поједини виђенији еСрби у прошлости користили свој утицај у Игри да би девојкама намештали изборе и куповали налоге. Да ли и ти користиш своју популарност у том смеру? У одређеним круговима се шушка да имаш аферу у РЛ са Јеленом Лукић, популарном Јејом?

еСрби не постоје, постоје Срби! Не бркајте еСрбију са Србима.
Ако мислиш на дезерта, то је онај лопов што игра на хумор и шалу. Духовитошћу прикрива своје злочине. Духовитост је дрскост која је стекла образовање. Дезерт на тај хумор освоји све оне јадне људи којих је негде око 400 и онда манипулише њима. Али ови су очарани јер им он обећава виле на Бојани и дворце на Скадру. Не свиђа ми се уопште та екипа СЗР.
Ја моју популарност никада не бих употребио у том смеру. Аххх, нисам ти ја Берлускони. Немам ја ништа са Јеленом Лукић. То је чиста дезинформација коју је међ Србе утурила СИ а ЕЈ!5. А Миљицаa? Сви смо видели ваше медијско препуцавање када те је оптужила да си шиптарски шпијун. Да ли је то оно народно "ко се бије, тај се воли"?

Не. Прво она је та која има шиптарско обележје. Никада нисам чуо да се Срби зову миљице, Милица да! Али миљица не! Она је саботер који ради против наше домовине! Ја њу не волим. Не смем рећи мрзим јер ми црква брани да мрзим. Али опет, са друге стране морам мрзети некога ко ради против свеопштег мира међу Србима. Она нас национално разједињује и шири неке фиктивне податке о мени!6. Ево још једног писма које пише један од 500 претплатника ових новина.

"Драги Дукиша, желим прво да те поздравим и да ти кажем да си ти прави Србин! Занима ме да ли знаш где је Клулес? Већ дуго га нема и плашим се да му Пајичић није учинио неко зло! Да ли би могао да се ангажујеш да се врати и да га заштитиш од насилника? Шифра: забрнут ко мајка"


Ко је тај Клисурес? Ко је тај Палић? Ако су неки прави Срби није проблем да их ставим у моју заштиту. Мораћу да контактирам еДБ да се мало распитам о њима па тек онда могу одговорити на захтев забрнитуог грађанина еСрбије.7. Сигуран сам да су те Админи већ обавестили и питали за мишљење о новом модулу који се уводи, тзв. браку! За неупућене, у овом модулу два грађанина ће моћи да склопе брак и сви мултији који се роде у том браку ће бити дозвољени, односно неће моћи да буду бановани. Међутим, због дефицита женских играча, очекује се да ће велики број еСрба ући у истополне бракове. Какав је твој став по овом питању?

Мала депресија, многи админи раде за мене, многе модове ја пишем.
Иначе брак је сјајна ствар, најбоље би било када би мушкарац био глув, а жена слепа. Иначе немам ништа против само ово исти полови. УФФФ! еСрбија и Срби нису земља и народ педера и лезбејки нити ће икада бити! Ја сам патријаршкијски васпитан и не могу да размем то! То треба забранити, а казнити доживотним баном! То је против Бога и мајке природе!8. Међутим, одређени аналитичари тврде да си у свом тексту "Моја борба" отворено позвао на хомосексуализам, када си рекао: "ПОРУКА СВИМ СРБИМА! СРБИН СРБИНУ НИКАД ЛЕЂА НЕ ОКРЕЋЕ!". Да ли је то тачно или су у питању домаћи издајници и страни (првенствено хрватски) плаћеници?

Уопште у том смислу нисам мислио. Ја сам строго против педера и лезнејизма, строго сам против сотоне! Београд или било који град неће бити Сотона и Комора! Ма који су то аналитичари?! Данас је свако аналитичар. То су првенствено саботери, свих могућих националности јер никоме на свету не одговара да дођем на власт јер знају каква би еСрбија онда била. Таква еСрбија није добра за њих! Само ме одистинске патриоте подржавају!
Србин Србину никада леђа не окреће у смислу да ће му увек помоћи и увек ће бити ту за њега (не у сексуалном смислу)!9. Недавно се појавила, а и даље кружи по еСрбији, једна твоја изјава у којој отворено говориш да би ти била част да орално задовољиш Војислава Шешеља. Наравно, душмани су одмах то искористили против тебе, иако је смисао те изјаве сигурно био другачији. Ево, ја ти сад дајем прилику да објасниш шта си мислио под тим?Желео сам да искажем моју љубав према једном таквом Србину и патриоти какав је Шешељ! Праве патриоте ће схватити моју поруку. Шешељ је једна достојанствена личност којих је мало. Можда сам ја један од неколицине нас који имамо Шешељеве гене! Ми смо ти који смо достојни царске круне и светога царства!10. Оцени рад Председника еСрбије Фиба и Министра одбране Дезерта Хамстера, оценом од 1 до Липец?

Рад дезерта 1. Фиб је дезертова марионета тако да ако оценим једног оценио сам и другог!
Влада тотално расуло. Мислим да је време да дође до смене! НАРОДЕ СРПСКИ И НЕБЕСКИ, ОЧИСТИМО ПРВО НАШЕ ДВОРИШТЕ ПА КРЕНИМО У ОПСЕДАЊА ДРУГИХ! ПРИДРУЖИТЕ МИ СЕ У БОРБИ! БУДИ И ТИ ДЕО ВЕЛИКЕ еСРБИЈЕ! 

Comments

compilation Day 1,236, 09:53

Comment deleted

Crno Dete
Crno Dete Day 1,236, 09:58

ja se stvarno i iskreno nadam da on vecinu stvari lupa i zeza se, stvarno se nadam...

Roother
Roother Day 1,236, 10:02

Prvo neka objasni sta je u srodstvu sa duk1sha.

Dejan Maletic
Dejan Maletic Day 1,236, 10:09

Ne sme da mrzi zbog crkve??? a proziva na nasilje i samozadovoljavanje svojih lidera???? Koji brak koje module ti pises? Dukisha ili Dusane Dzakicu jesi li ti normalan... Vise se cak i ne smejem tvojim jadnim tekstovima i intervjuima sada ih zalim...

Dejan Maletic
Dejan Maletic Day 1,236, 10:14

maloletni nacionalista(+ sovinista) nista vise

gagiMW
gagiMW Day 1,236, 10:22

http://www.erepublik.com/en/article/-1-1741146/1/20 Ratna dešavanja u Srbiji

Tesla Troopers HQ
Tesla Troopers HQ Day 1,236, 10:27

"Ја сам патријаршкијски васпитан"

ааааааааааааааааааа

Krindendo
Krindendo Day 1,236, 10:56

Fino odradjen intervju.

coolinbun
coolinbun Day 1,236, 11:19

Cekamo te ko mesiju, bre !

PaneMK
PaneMK Day 1,236, 11:29

Браќа Срби ве молам за VOTE&SUBSCRIBE
CHAIN SHOUT:http://tinyurl.com/3uj6gae

dukisha
dukisha Day 1,236, 11:41

Браво Деране!
СРБИЈА! СВЕ ШТО САМ РЕКАО, СВЕ ЈЕ ИСПАЛО КАКО ВАЉА!
ПОЗДРАВ!

Miljicaa
Miljicaa Day 1,236, 11:44

Kazem ja, on je albanski zoro : D

Jacrnogorac
Jacrnogorac Day 1,236, 11:52

Комуњаре, комуњаре, ви волите само паре...

CaCa.D
CaCa.D Day 1,236, 11:52

Brate extra clanak ,nisam se do sad ovako presmijao .axaxaxaxaxax

McGinty.dc
McGinty.dc Day 1,236, 11:54

pitanje za 'velikog srbina' dukisu (odgovoriti u komentaru):
da li si ti kao veliki srbin video kosovo i metohiju samo na televiziji?
za ostalo no comment, ne zna se ko je gori, autor sa pitanjima ili derle koje odgovara!

Monster Grinder
Monster Grinder Day 1,236, 11:55

cukovicu pusti decu da se igraju 😃

Nerazuman Lavirint
Nerazuman Lavirint Day 1,236, 11:56

@Cukovic Damjan

brate, šta fali pitanjima?

dukisha
dukisha Day 1,236, 11:57

pitanje za 'velikog srbina' dukisu (odgovoriti u komentaru):
da li si ti kao veliki srbin video kosovo i metohiju samo na televiziji?
za ostalo no comment, ne zna se ko je gori, autor sa pitanjima ili derle koje odgovara!

На Косову нисам био! АЛИ ОТИЋИ ЋУ ПРВОМ ПРИЛИКОМ КАДА СЕ РАТ ОБЈАВИ! ОТИЋИ ЋУ У ОДБРАНУ СРПСТВА! А ајде питање за тебе. Када ти себи дајеш право да једног Србина дираш, зашто не пишеш на ћирилици? То је основа за било шта даље!

McGinty.dc
McGinty.dc Day 1,236, 11:58

@proderan zato sto su smesna, formirana su ko da se intervju radi sa nekim iskusnim igracem, a sa (e)klinjom

McGinty.dc
McGinty.dc Day 1,236, 12:00

@dukisha zivim na KiMu trenutno i po tome sam veci srbin nego sto si ti i da pises sa 5 cirilica, Ljubav prema drzavi iskazujes na pogresan nacin, shvatices to jednom nadam se!
ovako samo ispdas glup!

Nerazuman Lavirint
Nerazuman Lavirint Day 1,236, 12:00

@Cukovic Damjan veruj mi, da je bio neki iskusan, ozbiljan igrač, ne bi bila ovakva pitanja... -)

@Zatezalo ružan ti avatar, džaba ti taj okvir! -P xD

dukisha
dukisha Day 1,236, 12:02

@dukisha zivim na KiMu trenutno i po tome sam veci srbin nego sto si ti i da pises sa 5 cirilica, Ljubav prema drzavi iskazujes na pogresan nacin, shvatices to jednom nadam se!
ovako samo ispdas glup!

ПА ТИ УЗМИ ОНДА САМ ПА ИДИ ДА БРАНИШ СРПСТВО! ЈА ЧЕКАМ КАЛАШЊИКОВ И ОБЈАВУ РАТА ПА КРЕЋЕМ ПРВОМ ПРИЛИКОМ ДА БРАНИМ И ТЕБЕ И ЦЕЛО СРПСТВО!

Illusive Serb
Illusive Serb Day 1,236, 12:02

Komunisti su [Cenzurisano]

A Miljica je provokator koji cesto predje granicu. Obicno oko sebe skuplja liberale pa shodno tome svaki Srbin moze doci do pogresnog zakljucka o takvoj osobi. Ja necu praviti nikakve zakljucke, mrzi me da proucavam neciju psihu...

A gospodin koji je vrsio intervju je neke izjave namerno iyvrtao da zvuce kako njemu odgovara. Tj. kao i svaki novinar : )

Monster Grinder
Monster Grinder Day 1,236, 12:03

@ProDeran:pa ja sam na vasoj strani 😛

McGinty.dc
McGinty.dc Day 1,236, 12:04

@dukisha aj idi uzmi solju mleko i tutanj u krevet, ti ces da branis neko srpstvo sa 14 godina bravo sine i jos pricas o nekom ratu, to ce tek da se desi, oce ali mozda za 30 godina.
mnogo gledas naucnu fantastiku

banovano magare
banovano magare Day 1,236, 12:07

xaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaaxxaaxaxxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaaxaxaxxaaxxaxaaxxaaxxaaxaxaxaxxaxaaxaxax

Ernesto Gevara u pokusaju

dukisha
dukisha Day 1,236, 12:09

@dukisha aj idi uzmi solju mleko i tutanj u krevet, ti ces da branis neko srpstvo sa 14 godina bravo sine i jos pricas o nekom ratu, to ce tek da se desi, oce ali mozda za 30 godina.
mnogo gledas naucnu fantastiku

Нисам ти ја крив што си огорчен на то што су ови дали Косово. Ето теби та твоја ЕУ!
Ја ћу и тебе спасити клања будуће ОВК, без обзира што ми не верујеш!

banovano magare
banovano magare Day 1,236, 12:13

axxaaxaxaxxaxaaxaxaxaxaxxaxaaxxaaxaxaxxaxaaxxaxaxaaxaxaxaxax

banovano magare
banovano magare Day 1,236, 12:15

dukisha zadovolji i mene oralno, okrecacu ti ledja da se napalis...

dukisha
dukisha Day 1,236, 12:15

МАГАРЕ ИМАШ КОНДИЛОМЕ И ПРОБЛЕМ СА АЛКОХОЛОМ!
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

PedjaKalimero
PedjaKalimero Day 1,236, 12:16

Nasa Srpska pravoslavna crkva odnosno hrišćanstvo ne dozvoljava da neko umre ako ne veruje u našeg Boga.

CitatČ
"Сваки антисрбин и онај који не верује у Бога не заслужује ни да живи, а камоли да буде на мојој листи пријатеља."

Backoovan
Backoovan Day 1,236, 12:16

i vote i sub imas ako moze ta kucica bilo bi tako divno

banovano magare
banovano magare Day 1,236, 12:17

bolje da imam takve probleme, nego probleme s svescu i prihvatanjem realnosti xD

dukisha
dukisha Day 1,236, 12:19

Ко се поноси тиме што има кондиломе и тиме штп је монотони алкос, ја стварно не знам! Ја сам ментално чист, то што ми глава иде сама у десну страну с времена на време није психички проблем!

banovano magare
banovano magare Day 1,236, 12:22

xaaxaxxaaxaxxaxaxaaxaxaxxaaxxaaxaxa monotoni alkos xaaxxaxaxaxaxaxaax

Kupicu ti vujakliju xD

McGinty.dc
McGinty.dc Day 1,236, 12:22

ti si bolestan malo, jedini rat u kome mozes da ucestvujes je ovaj u erepu, tako da cut the BS i idi da spavas, jer strasno smaras!

PedjaKalimero
PedjaKalimero Day 1,236, 12:23

Da li si slučajno preskočio moj komentar u kojem te upozoravam da kad već pokušavas da steknes utisak velikog vernika,da si napravio jednu grešku.Tačnije izgovorio si nesto sto nije u skladu sa 10 Božjih zakona.Ljubi bližnjega svoga.

dukisha
dukisha Day 1,236, 12:25

Знам Пеђа! То је био лични коментар!
Магаре, купи ми шта хоћеш, ја ћу теби платити болнциу за одвикавање од алкохола и скупе лекиће за кондиломе.

А ти Дамјане, уместо да станеш на страну великог Србина, ти си стао на страну српских еуропејаца!

McGinty.dc
McGinty.dc Day 1,236, 12:26

@oedjakalimero to je derle prica o necemu sto je video jedino na YT ili TVu i ne treba da se shvata ozbiljno, covek misli da je veliki srbin zato sto pise cirilicom a nije ni osnovnu skolu zavrsio!

McGinty.dc
McGinty.dc Day 1,236, 12:27

@dukisha kao prvo odakle tebi da si veliki srbin, kao drugi zbog takvih velikih srba smo ovde gde smo sad!
zato tisina bolje

Bear Paw
Bear Paw Day 1,236, 12:28

Ovaj mali je fenomen.

Trinty013
Trinty013 Day 1,236, 12:28

vote sam i sub sam ae please kucicu jedu 😃

PedjaKalimero
PedjaKalimero Day 1,236, 12:29

U redu 😉
Ja sam takođe veliki vernik i ako se ne ističem kao ti što je u neku ruku plemenitije i više hrišćanski.
Svako može da veruje u sta želi i postujem i muslimane i katolike i budiste i hotentote i animizme...
Svi mi imamo svoje razloge zbog kojih verujemo u to što verujemo i s tim se moraš pomiriti 🙂

banovano magare
banovano magare Day 1,236, 12:29

xaaxxaaxaxaxxaaxaxaxxaxaxaaxaxax

klinac ce me leciti
xaxaxaaxxaaxaxaxaxaxaxaxxaaxaxaxaxxaaxaxxaxa

dukisha potrebna ti je ozbiljna pomoc, evo nudim ti letovanje u albaniji 10 dana bez povratne karte potpuno FREE da malo odmoris dzigericu,mozak i ostale iznutrice

dukisha
dukisha Day 1,236, 12:30

Беар Павв, Хвала Србендо! Жив био 100 година! Поздрав за људе који могу укапирати СРПСКУ ИДЕОЛОГИЈУ!

Дамјане, ае смирела мало! Деца са Косова не причају тако за српске спаситеље! Па ко вас је сачувао од клања 99 од стране ОВК? Да није можда НАТО! Српске велике вође су! Зато тишина! ЖИВЕЛО ВЕЛИКО СРПСТВО!

banovano magare
banovano magare Day 1,236, 12:36

a bre ova bud414 zamislja da ga ljudi obozavaju

xaaxaxaxxaaxaxaxaxaxaxaxaxax

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Day 1,236, 12:36

Nemoguće da ovo piše osoba koja ima više od 10 godina, molim te dukiša kaži mi da nas sve pališ, kaži da nas zezaš, kaži da si nečiji multi...samo nemoj da kažeš da si stvarna osoba sa originalnim profilom.
Jadni Srbi sa takvom decom!

dukisha
dukisha Day 1,236, 12:39

Јадни Срби са таквим еуропејским фриковима што хоће у ЕУ!
Што хоће да униште све Српско!
Ја ти шаљем ПМ ти нећеш да одговориш! ЕУРОПЕЈЦИ СУ МАЛО ШИГИ МИГИ!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.