Знанието е сила - проект на еБЧК /продължение/

Day 1,234, 12:39 Published in Bulgaria Bulgaria by First private eBG Red Cross


Здравейте приятели.

Преди два дни стартирах новия проект на First private eBG Red Cross и мога да кажа че съм доволен от резултатите.
Общо 27 човека попълниха теста и се възползваха от правото си да получат хляб К2 в количество зависещо от знанията им. Хляб получиха 15 (12 от попълнилите теста бяха с ниво над 12 левел) от играчите а двама от тях получиха и по едно оръжие К1 тъй като бяха попълнили правилно всички 25 въпроса. Раздадени бяха 315 хляба К2 равняващи се на 1260 здраве.
Двамата отличници Plamen Kamberov и Asswhoopin получиха освен заслужения хляб за 100 здраве и по едно оръжие К1. Имахме и дарители който помогнаха за това проекта да стартира добре: berkovica1, Gias Gouliev, kavhan, korduna, Kallipos, gunsnroses23 и Fanaticnik
Пълна информация относно кампанията както и отчета можете да намерите в следващите редове. За всички попълнили вече теста ако имат желание да научат за грешките си преди края на проекта когато ще ги обявя публично, нека ми пишат на личен. Кампанията продължава до понеделник.


Накратко какво представлява тази кампания:
На вашето внимание ще бъде предоставен тест включващ 25 въпроса свързани с играта като за всеки верен отговор ще получите по един хляб равен на 4 здраве. Това означава че ако сте отговорили на всички въпроси вярно ще получите от еБЧК 25 К2 хляб равняващ се на 100 здраве.
Подготвил съм и бонус за отличниците който ще бъде 1 бр. оръжие К1.Право на участие в кампанията имат всички играчи до левел 12 (включително).За да се включиш в кампанията:

Тъй като смятам проекта да има още няколко части ще са ми необходими още помощници. За всички желаещи да помогнат за кампанията със труд може да се включат в създаването на още подобни тестове.
Линк към създадените от вас тестове изпращайте на личния ми акаунт:

Всички останали които желаят да помогнат с финансови средства:


* ако има такива които желаят да помогнат с хляб ще трябва да го изпращат на личния ми акаунт поради невъзможността организацията да получава такива дарения.


Отчет по кампанията "Знанието е сила"


С уважение: normal_m основател на First private eBG Red Cross

„Най-големият житейски урок, който съм научил, се състои в това, че с другите хора трябва да се отнасям така, както бих искал да се отнасят с мен.“Искам да благодаря на Boril Karastoyanov който е човека дал ми идеята за проект от подобно естество.