За Живота, еРепубликата и Всичко останало

Day 1,233, 07:59 Published in Bulgaria Bulgaria by me440
Здраве желаем, компанията!

Къде одите, бре мишемонти! Ей тва човек да ви остави за малко и ще се изпотрепете с целия свят! Няма да ви занимавам с много простотии, че имам важна работа, пък всичкото тамагочита трее да пуцаме у битките в Армейския вестник, пък и аз ш се намърдам изпо чата след мъничко, за да пукам според общата стратегия.

Затова направо да си ви кажа двете неща, с които се занимавах и да бягам бързо.

1. Направих задълбочено изследване на ерепубликанският си живот. За целта използвах няколко теоритични модела, взех под внимание двустранното състезание а ла Бертранд между банките, приех теорията на Кейнс за ликвидността, не забравих да проверя ситуацията в Белгия и готово. Получих достатъчно данни, че да ви плясна една графика след няколко реда. Накратко: съпоставих покачването на индивидуалната си utility function в зависимост от събития, случили се в играта. За начало погледнете крайната графика, която излезе от целият този задълбочен анализ, пък след това ще ви синтезирам емпиричният извод с едно изречение.
Само да предупредя: Ако съм излъгал нещо или пък съм манипулирал числата, Щурмана повече президент да не стане!!!И така след тази потресаваща картина, изводът беше, е, и ще бъде само един: каквото и да става, играта винаги ще ми е през ... графиката!!! Така че вземете един съвет от мене: боли ви крем/нвирша шпека кой ни атакува и кой не. Сложете си ги на върха на графиката и хич да не ви дреме на двата локални максимума!

2. Другото, което все още ме притеснява и не ми дава да намеря смисълът на живота, вселената и всичко останало е Въпросът. Въпросът, уважаеми читатели, защо сините сливи като са зелени са червени...

Хайде, компанията, със здраве и наздраве!