[ВАЖНО] До българските работници и селскостопански труженици в окупирана София

Day 1,149, 00:18 Published in Bulgaria Bulgaria by Gias Gouliev


Драги сънародници!

Българската Армия води неравен бой с агресорите! След първоначалните славни победи в София и Мармара, ние се оказахме под безмилостните удари на врага, който атакува от две страни Пловдив и София. Пловдив бе героично спасен в героично сражение с множество обрати. За съжаление, бяхме принудени да отстъпим нашата обичана столица...

Много българи се озоваха в окупираната от врага зона, който надменно обяви че "ще си пие на аванта кафето в столицата на татарите, избягали далече"... Нека им вгорчим кафето!

Много е важно да направите няколко неща:

1. Останете на работа в българската фирма, по този начин ще работите за България, данъците ви ще отиват за България. Ако се налага да работите за македонски фирми, работете с възможно най-ниското здраве. Постъпвайте на работа непосредствено преди да работите.

2. Старайте се да работите с високо здраве ако сте в българска фирма. Това ще е трудно, но не е невъзможно. По-опитните играчи могат да сменят пари, или чрез приятели или оргове да се снабдяват. Те могат и да се евакуират през Сърбия или друга страна. Проблемът е при бебетата, които нито могат да пътуват, нито да обменят пари. Бебета, пишете на вашия работодател да ви праща хляб! Работодатели, пращайте хляб на вашите бебета! Пишете с инструкции на всичките си работници под окупация!

Старайте се да си осигурявате хляб чрез приятели, оргове от България. Избягвайте засега да купувате злато срещу левове и после да купувате денари. Това дестабилизира нашата валута и укрепва тяхната.

3. Не се бийте от вражеска територия! Така ще се биете за врага! Единствено участвайте във въстания на страната на България и то ако имате силите и ресурсите.

4. Четете българската преса - от там ще се информирате. Поддържайте връзка със свободна България.

Можете да разглеждате новините на преса от избрана страна по следният начин: Отивате на начална страница, точно под всички новини има показано "още новини". Най-горе има два филтъра, единият е да изберете какъв вид да са новините - най-популярни, последно публикувани или последни събития - а до него има знаменце, от там сменята към желаната страна.

Внимателно четете и проверявайте източниците на информация! Не се поддавайте на провокации и дезинформация. Дори в коментарите на тази статия има такива.

5. Ако решите да се евакуирате, трябва да имате 7-мо ниво. Трябват ви 2 билета. Трябва да пътувате през трета страна. Повече информация можете да видите в тази статия на Детската градина. Относно евентуална евакуация, следете инструкциите на официалните власти.

България над всичко!

Ваш,
Агроном Агрономски
селскостопански труженик, дипломат
и боец от 4-ти взвод

пп. До гражданите на еБЮРМ: УЧЕТЕ БЪЛГАРСКИ!