Проекто-кабинет за кандидатурата ми

Day 1,140, 12:59 Published in Bulgaria Bulgaria by peter_ew


Здравейте,
Доста хора се поинтересуваха от това, дали ще сформирам кабинет и кога. Ето, че министрите са събрани и само чакат да бъда избран.


Екипът се състои, както от опитни играчи, така и от нови, които искат да научат какво е да си министър и да бъдат подготвени напълно за следващите избори. Опитах се да събера повечко хора с опит, но този месец почти всички, които потърсих са заети и не могат да са активни в играта.


Управител на БНБ
За тази длъжност избрах normal_m, защото той е доста уважаван играч и се справя добре с финансите. При него, парите, които влизат и излизат от БНБ, биват отчетени и впоследствие показвани. Впечатли ме с това, че няма жажда за власт и е способен да управлява.


Министерство на войната
За министър на Войната, избрах Fritz Klingenberg, защото има опит на този пост и умее да реагира при опасни ситуации. Той ще отговаря основно за армейския вестник и за наглеждането на битките, а аз, докато го няма, ще ръководя армията.

Първи от заместниците е vidimiq. Играчът е още неопитен, но в първите дни ще го въведа горе-долу в обстановката и ще стане истински заместник-министър.


Министерство на икономиката
За Министър на Икономиката, избрах r0yaLe. Може името да ви се струва непознато, но той има опит в ръководенето на фирми. Лично той, управлява две Q5 фирми за оръжие. Съмнявам се държавните фирми, да са му трудни за управление.


Министерство на младежта
Тук, за разлика от другите постове, има двама основни министри. Първият е Martin134, един от създателите на партия ЗВЕНО, а вторият е Goshosi, доказал се помощник на еБебетата. И двамата са опитни играчи, които ще ръководят министерството трезво.

Тук, също има заместник. Неговият ник е Arschinkow. Той ще свикне по-бързо, защото неговата длъжност не е от най-сложните и ще може скоро да се изявява при основните министри.


Министерство на външните работи
За най-важното, според мен, министерство също ще се грижат двама човека. Единият съм аз, а другият е Doktor cheren. И двамата имаме почти отлични знания по английски, което ни прави подготвени за преговори с различни страни. От време на време, докато съм зает с нещо друго, е възможно само Doktor cheren да се занимава с министерството, но това ще бъде само през определени часове.

Заместник-министър на външните работи ще е kasorazbiva4. Него ще го въведем най-трудно в работата, защото тук нещата са сложни и не са само за разбиране. Сигурен съм, обаче, че до една седмица ще успеем да го въведем в нещата.


Елитен отряд
Съжалявам за недоразумението. Командирът на елитния отряд няма да бъде сменян. Просто бях ориентиран грешно. Извинявам се много за грешката.


Ако имате някакви коментари към кабинета ми, чувствайте се свободни да ги споделите.
Приятна вечер!