Кандидатура за президент

Day 1,139, 10:19 Published in Bulgaria Bulgaria by peter_ew


Здравейте,
Съмнявам се, че много от вас не ме познават, но нека се представя. Казвам се Петър Петров и съм от Плевен. Обичам да се занимавам с програмиране. Обичам волейбола и баскетбола. Ходя на всички състезания по Информатика през годината и на повечето от тях се отличавам с място.


Реших да се кандидатирам за президент, защото малко от президентите се допитват до народа. Обещавам, че аз ще бъда тяхна пълна противоположност. При по-сериозните решения ще приканвам депутатите да гласуват, както решат по-голямата част от играчите, в зависимост от това, дали решението е разумно.


Обещавам пълна прозрачност за това, къде отиват парите и за какво ще се използват. Също, ще се обосновавам за всяко решение, което взема. Обичам да съм по-лаконичен, затова ще премина направо към предизборната ми програма, която подготвих по-рано.


Съюзи
Поради видимото разпадане на Феникс, засега мисля да останем в неутралитет с приоритет към преминаване в ЕДЕН, като поддържаме приятелски връзки с Гърция, Румъния, Хърватска и евентуално Полша, ако не премине в съюз със Сърбия и Турция. Тук ще ви представя различните развития на сегашните международни отношения и как ще реагирам, ако се случат.
1) Ако Феникс се разпадне напълно и Сърбия, Турция и Унгария си направят съюз, и ни нападнат, ще преговарям за евентуално трайно оставане в ЕДЕН и ще помоля за защита от гръцките танкове.
2) Ако ЕДЕН се разпадне, в следствие от разпадането на Феникс, ще се опитам да създам съюз с Гърция, Румъния и Хърватска за евентуална защита от нападения. Ще се опитам да привлеча и Русия, ако е възможно.
3)Ако ситуацията не се промени, ще подпиша алианси със същите страни, за да се докажем в ЕДЕН като добри съюзници.

Война
При уцелване на момент, когато Гърция напада Турция и Хърватска напада Сърбия, ще се допитам до народа, с кого иска война. Дали с Турция или с Македония. По-добре е да нападнем Македония, за да не се изчерпи хлебния резерв. През това време няма да има кой да им помага, защото Турция и Сърбия ще са заети и единствените им евентуални помощници ще бъдат руснаците. Плановете ми не са за постоянно превземане на безсмислено много региони, а за превземане на области, който ще са ни от нужда. Може да превземем Western Macedonia, за да не плащаме наем на иранците за плодове, а да оставим Eastern Macedonia на гърците, защото нямат региони с добитък.

Азиатската кампания
При достатъчно пари в хазната и ако стане Бейби Бум, ще продължа колонизацията в Азия. Смятам да наемем South Khorasan(селитра), Kerala(риба) и Karnataka(гума). При успех в евентуална война с Турция ще направя всичко възможно да задържим Black Sea Coast of Turkey(елени). При тези планове, фирмите и за оръжие, и за хляб ще притежават 25% бонус.

Чилийският въпрос
Чили си проличаха като добри съюзници, защото не ни обърнаха гръб, дори когато излязохме от Феникс. Засега, смятам да продължим алианса с тях и да им помагаме, когато имаме възможност.

Население
Смятам, че при една атака над Турция или Македония ще направим един успешен Бейби Бум, който би трябвало да увеличи населението поне до 10000 играча, което респективно в проценти е 66%.
Ако война не се осъществи, ще бъдат проведени две кампании за привличане на нови потребители. Кампании ще бъдат организирани в Skype, Facebook, VBox7, YouTube, по възможност в Новините и някой и друг вестник. Планирам това да стане по средата на мандата ми или към 17-18 януари.

Грижа към бебетата
По време на моя мандат, ще разделя работата между организациите. Двете организации ще търсят различни нива играчи. Например Детската Градина ще помага на бебета до 10 ниво, а БЧК ще помага на играчи след 11 ниво. Затова ще се разберем с normal_m и IvJorell. еБебетата ще бъдат обучавани да работят на 100 живот и да се бият само ако ще вдигнат ранк до 20 живот или ако имат достатъчно пари да си възвърнат здравето. Ще им се обяснява къде да гледат формули, какви скриптове има за играта и прочие.

БВП
При евентуален Бейби Бум, естествено и Брутния Вътрешен Продукт ще се увеличи. Както обясних по-горе, играчите ще бъдат обучавани да работят на 100 живот и това ще им увеличи продуктивността, откъдето ще се увеличи и БВП.


Засега не мога да ви представя кабинета, защото не е сформиран напълно, но обещавам до вдругиден да ви представя и министрите.


Очаквам коментари, критики и предложения по кандидатурата ми. Не деля хората на тролове и други, затова няма да се обидя, ако напишете критика и няма да ви обиждам в отговора ми към вас. Приятно коментиране!