✎Дечак који је викао ''Вук, Вук!''✎

Day 847, 05:48 Published in Serbia Serbia by Srecko Ilic
Veritas & Aequitas™

♫ За почетак једна песма, ♫
Они су- Београдски СиндикатМислим да смо сви чули за једну Езопову причу, причу од дечаку који је викао ''Вук, Вук!'' (eng. The Boy Who Cried Wolf или The Shepherd Boy and the Wolf)

Дечак је чувао стадо оваца на ивици оближње шуме, док су за то време сељани из његовог села обрађивали оближње њиве. Било му је јако досадно док је проводио дане са својим овчицама, па је одлучио мало да се забави. Попео се на оближњи брег и почео викати ''Вук , Упомоћ, Вук!'', сељани су чули повике и и појурили да помогну дечаку. Али када су стигли, видели су овце које мирно пасу, и дечака који се грохотом смеје. Сељани су га опоменули да то није у реду и да не призива несрећу. Дечак је одмахнуо руком и наставио да се наслађује. Наредних дана је на исти штос још неколико пута преварио сељане, али једнога дана из шуме излете вук и устреми се на дечаково стадо, и уплашивши се, дечак појури ка њиви на којој су радили сељани викајући ''Вук, вук, упомоћ!'', . Сељани су само одмахнули рукама мислећи да дечак опет покушава да их превари. Ма колико их је дечак убеђивао да је овај пут говорио истину, сељани му нису поверовали.

Дечак је изгубио своје стадо.

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''''''
Мене искрено не занима, дал' ће се неко наћи увређен овим чланком, али сматрам да је право време да стопирамо ширење идиотизма као што су теорије типа ''Хрвати нам раде ТО'' или ''СНО нам ради ТО'' без икаквих доказа и на основу претпоставке експертских тимова који раде на проналажењу Хрватских мултија, за које се сваки пут испостави да су Српске играчице.


Захваљујем се Цуци на овом сјајном надреалистичком делу


Први пут: Случај Ана Слаткица

Проблем (параноидна пропаганда) који се овде десио је колективно испирање мозга, класичним идиотизмом, да је лакше преузети странку од 4000 људи него странку од 5-10 особа, на коју нико и не обраћа пажњу. Пре него што пропагандна машинерија крене у акцију и крене да нас подсећа на неке страшне тренутке из наше еисторије, нека прочитају следећи део.

Мени је изузетно духовито то што су у главама политичких вођа СеС-а еХрвати поприлично глупави, и буквално би ударали главом од зид по 15 пута. Наравно одмах су почели да изигравају Херкула Поароа, и у свом параноисању не виде рационално и разумно објашњење.

''E pa ovako.... Da se i ja javim kada me svi vec ovako lepo pljujete.... fino!!
Za ovu igru sam cula od decka koji je vide clanak o novoj online igri u 24sata... on je to prvi poceo ( nick anntaress ) a ja odmah za njim da vidim o cemu se radi..oboje se bas nismo na pocetku snalazili ali do sada smo se sveli na obavljanje rutinskih poslova u kompaniji, treningu i fightu naravno.. za ostalo nismo ni znali sta vise mozemo! stoga sam ja, onako iz dosade, bez nekog cilja i nade da ce neko uopste da glasa za mene kandidovala za predsednika stranke... nisam ni slutila kako ce ovo sve da ispadne! odjednom su pocele navale friend request-ova koje sam prihvatala, i poruka tipa slatka si imas vote, posalji mi kiss i imas vote i od mene ( naravno nisam ) itd... sad ovo citam i ne verujem kako me svi pljuju da sam izdajnik..
ja nemam nikakav tim.. tu smo decko i ja samo!! oboje smo iz beograda ( ja sam iz loznice btw ali zivim na medaku trenutno )... nemam hard worker medal jer je bilo dana kada nisam mogla da budem na netu zbog raznih razloga!!
Nick Ana Slatkica sam bezveze stavila i malo je glupo traziti me pod takvim imenom na FB jer nisam ni jedna od njih ( hvala Bogu )... Lipec-u i jos pokojima mogu otkriti svoj pravi identitet na FB da ne bi ponovo pljuvali po meni kako sam izdajnica a iskreno nisam... mnogo mi je zao zbog svega sto je ispalo ovako...
Ana''


Извор број 1
Извор број 2


Убрзо је ово заборављено.

Случај број два - Сандра Бошковић

Нажалост код овог проблема се служим само сећањем, јер нисам у стању да претурам по старим чланцима и тражим изворе али сећам се да је и око ње била огромна фрка, иако је девојка данас истакнути члан СДФ, са новим профилом.

Углавном и на ово је заборављено.

Случај број 3 - Српкиња Марија

Ово се десило јуче, али из горе наведене приче чак и ја сам прогутао да је поприлично могуће да је заиста могуће да се ради ТО. Мало сам истражио, нисам нашао ништа претерано сумњиво, питао пар Хрвата дал они раде ТО (Апсолутно сам сигуран да ме не би слагали, пошто их знам са једне друге игре, а и сматрам да су поштени људи), наравно одговор је био ''Хаха, ма шта се трипујете какав ТО, поред ове гунгуле са Словенијом''. Са обзиром да су биле изузетно битне битке тог дана ово је и деловало логично. Али, елем...

Vidljivo je da neko pokušava da preuzme nasu najvecu partiju.
Dotična osoba ima u nadimku ime SRPKINJA MARIJA, ovo SRPKINJA može na više načina da se protumači. Jedan je da je profil hrvatski i da Hrvati pokušavaju da preuzmu našu najveću stranku, a kasnije nametnu svog predsednika. Ne zaboravite da stranka sa blizu 4000 članova moze lako da se kontroliše, nametanjem predsednika koji bi mogao biti Hrvat, a mi to ne znamo!


Преузето из чланка СеСове информативне агенције

Марија је наравно имала одговор на ово, и буквално се историја понавља, а параноја продубљује.

Evo da se oglasim i zahvalim od srca svim igracima koji su glasali
za mene,zao mi je sto mi ne verujete pa ste ove glasove namestili,sta treba da se skinem gola pa da poverujete,iz Sapca 28 god,ako nekog bas toliko zanima,dva puta sam se kandidovala a nisam ni upucena toliko u igru,i ne pravim marketing ko vi da bi dobili glasove ja igram na posteno,sramota za vas,toliko..
PS>ljubi Srpkinja igrace koji su glasali za nju hvala


Коментар на овај чланак

Наравно заиста сјајним политикантским захватом, господин Лајпек је успео успешно да спинује цео догађај и да објави чланак у коме одређени људи (Притом је вероватно мислио и на мене јер сам прокоментарисао тај чланак који он наводи) не желе добробит еСрбији јер стављају своје егоцентричне интересе испред интереса еСрбије?!

ЛОЛ бре!

Наравно ово се може видети само као избегавање оне кључне реченице ''Опет смо појели го*но'' нико није радио ТО наше мултибот зомби странке.Ја се, ево драги наш Сербиан Покеру и дан данас смејем, само због вашег новог мегафејла

ЈБГ Лајпек ми које прозиваш за егоцентризам нисмо скупили 5000 претплата док смо председниковали, па не можемо тако успешно да се одбранимо од пљувачине, како ти можеш успешно да пљунеш.

Сад ми је искрено жао што сам вам својом скромном помоћи у виду ''узвика'' колико- толико помогао да одбраните вашу странку, јер твом безобразлуку и лицемерју нема краја.


SRPKINJA MARIJA has accepted your friendship request \o/


За крај цитираћу Хостилианов чланак од пре пар месеци.

Мој скромни закључак је да је Липецов чланак усмерен на повећавање популарности његове већ популарне мултибот-зомби странке која је прави борац за људска права и имплементацију парадокса и мегафејла у еРепублик.


Ово није нимало...политички коректно ни лево ни десно већ право у месо...песнаја у вугла да остану без зуба..... 😉

http://www.eserbia.iz.rs/forum/index.php">JOIN eSerbia forumhttp://www.frerk.nl/phoenix/index.php">JOIN Phoenix forum


До следећег чланка,

Срећко 😉


http://i50.tinypic.com/10zu8fm.jpg" width="100" height="100" hspace="5" />