Ambient on/off

Join the new world

 

Една слика 1 000 000 зборови [MTO][МКД]

Day 1,772, 16:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by BucephalusIII


Македонци и Македонки!

Инспирацијата за да ја напишам оваа статија е тоа што денес ја напушта играта еден од основачите и воедно виновниците што еМакедонија стана една од најголемите Светски велесили!

Во името на сите членови/твои верни мултиња од МТО ти должиме едно големо БЛАГОДАРАМ до тебе поради честа која ни ја даде да бидеме дел од истата единица, држава и што е најважно дружина!

Да си жив и здрав бато Kanopy па здравје кога ќе најдеш време те очекуваме на уште еден незаборавен МТО собир!

Од останатите нема потреба од зборови, ќе ви прикажам една слика која вреди 1 000 000 зборови и која ќе го одслика најдостојното испраќање на еден голем играч!МТО е бренд бе Брааат!

o>Една слика 1 000 000 зборови [MTO][МКД]
http://tinyurl.com/dy9qcua
 

Comments

Alexander Macedon
Alexander Macedon Day 1,772, 16:34

Среќно Kanopy o7

gnoj01
gnoj01 Day 1,772, 16:36

Среќно Kanopy o7

Mamiceto seljacko
Mamiceto seljacko Day 1,772, 16:37

Среќно Kanopy o7

Frosina Krstevskaa
Frosina Krstevskaa Day 1,772, 16:37

Среќно Kanopy o7

DarkoDimovski1
DarkoDimovski1 Day 1,772, 16:37

Среќно Kanopy o7

gjurevski
gjurevski Day 1,772, 16:37

Среќно Kanopy o7

Kliton C.T
Kliton C.T Day 1,772, 16:37

Среќно Kanopy o7

The Zokkan
The Zokkan Day 1,772, 16:37

Среќно Kanopy o7

viktor159
viktor159 Day 1,772, 16:38

Среќно Kanopy o7

VoVaN MkD
VoVaN MkD Day 1,772, 16:38

Среќно Kanopy o7

Makedonec 1992
Makedonec 1992 Day 1,772, 16:38

Fala vi na site : D

damjanTricko
damjanTricko Day 1,772, 16:38

Среќно Kanopy o7

Kanopy
Kanopy Day 1,772, 16:39

мило ми беше што се дружевме во играва, тука има прекрасни ликови, се гледаме во РЛ
еМакедонија вечна и обединета ..
МТО е бренд бе Браат o7

Will of Fire
Will of Fire Day 1,772, 16:39

Среќно Kanopy o7

Jurukov
Jurukov Day 1,772, 16:39

o/

StiflerFromAerodrom
StiflerFromAerodrom Day 1,772, 16:39

Среќно Kanopy o7

Tiger Unlimited
Tiger Unlimited Day 1,772, 16:40

Среќно Kanopy o7

StoleMKD
StoleMKD Day 1,772, 16:41

Среќно Kanopy o7

MKLion
MKLion Day 1,772, 16:41

Среќно Kanopy o7

mane komita
mane komita Day 1,772, 16:41

ccc sto ti znaci koga ke se ozenis ej 🙂

CHEVEYO
CHEVEYO Day 1,772, 16:41

Среќно Kanopy o7

doktor dominator
doktor dominator Day 1,772, 16:41

Среќно Kanopy o7

eMacedon
eMacedon Day 1,772, 16:42

Среќно Kanopy o7

Igifcc
Igifcc Day 1,772, 16:42

Среќно Kanopy o7

MacedonianKvoda Karan Ajga
MacedonianKvoda Karan Ajga Day 1,772, 16:42

o7

Среќно

The One from Macedonia
The One from Macedonia Day 1,772, 16:43

Среќно Kanopy o7

etljo stnov
etljo stnov Day 1,772, 16:43

Среќно Kanopy o7

warriorMKD
warriorMKD Day 1,772, 16:44

Среќно Kanopy o7

Felllix
Felllix Day 1,772, 16:44

Shto e be ptichko begash bez CP medalja?

FAIL!

despacit0
despacit0 Day 1,772, 16:45

Среќно Kanopy o7

07baze27
07baze27 Day 1,772, 16:46

pozdrav legendo o7

BojanKostic
BojanKostic Day 1,772, 16:47

Srecno... ... i vratices se ti vec...
o>

Ivan Vancho Makedonski
Ivan Vancho Makedonski Day 1,772, 16:47

Среќно Kanopy o7

Boban Mitrovski
Boban Mitrovski Day 1,772, 16:47

Што ви е на вас бе?

Kanopy е на пат у Србија, Aexil Kong му го игра акаунтот.

Кога ќе се врати, има што да види

xDDDD

NENODS
NENODS Day 1,772, 16:48

Среќно Kanopy o7

United Macedonians
United Macedonians Day 1,772, 16:48

Среќно Kanopy o7

Angela92
Angela92 Day 1,772, 16:49

Среќно Kanopy o7

IronLionMK
IronLionMK Day 1,772, 16:51

Среќно Kanopy o7

LuCy MK
LuCy MK Day 1,772, 16:54

Среќно Kanopy o7

KobraMkd
KobraMkd Day 1,772, 16:58

Среќно Kanopy o7

aquaMKD
aquaMKD Day 1,772, 16:59

Среќно Kanopy o7

Aminta Makedonecot
Aminta Makedonecot Day 1,772, 17:00

кој не знаеше до овој момент - и јас сум Kanopy!
ПРЦ!

поздрав Баже!
o7

Captain H. Barbossa
Captain H. Barbossa Day 1,772, 17:00

Среќно Kanopy o7

Deraa the Great
Deraa the Great Day 1,772, 17:02

Srecno Kanopy o/

S P L I N T E R
S P L I N T E R Day 1,772, 17:04

Ne trebase tolku multinja da igras zato ti se ima skurceno igrata heeh xD srekno vo RZ

Aproximus
Aproximus Day 1,772, 17:07

Среќно Kanopy o7

Dr0fBoli
Dr0fBoli Day 1,772, 17:08

Среќно Kanopy o7

TRTE T
TRTE T Day 1,772, 17:10

Среќно Kanopy o7

Da Dottore
Da Dottore Day 1,772, 17:12

o7 o7 o7 o7 o7

Red Tornado
Red Tornado Day 1,772, 17:14

Среќно Kanopy o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.