Hintergrund an/aus

Операција "Издигнување"

45 Tag 1,997, 16:07 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kampfaufträge Kampfaufträge

По втор пат(трет ама како за среќа ја копирав до негде) ја пишувам статијава не се откажувам затоа само што стигнав на крајот незнам како но самото ме одлогира така да може ке биде поскратена верзија (Многу се изнервирав)

Добра вечер Македонци и М

mehr »

Доминацијата во ЕВРОПА

18 Tag 1,994, 15:42 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Здраво Македонци каде и да сте...

Како што може да се види во европа секојдневно има највеќе напади, востанија воедно битки така речено.
Така било и во РЛ во историјата така е и на играва.

Во Европа сакале или неќеле доминира алијансата The

mehr »

"Најава" новиот весник Е-центар со Матлијата

22 Tag 1,991, 06:33 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Големо Здраво до вас Македонци каде и да сте.

По подолго време во играва поминато околу 4 месеци се решив да отворам весник кој ке се занимава со сите случувања во е-Светот.

Ке има интервјуа со многу влијателни личности од е-Светот од земјите к

mehr »