Hintergrund an/aus

Über meine Zeitung

Wiki öffnen

1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link.
3. I'll sub you back.
4. Thanks.

Media Mogul Medal - February

223 Tag 1,916, 06:24 Veröffentlicht in Albania Albania Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

(ENG version)
EVERYONE wants a Media Mogul!
And probably you too!It's based in Mutual help and it's really easy!
The first thing you have to do, is complete this form mehr »

Planet e PEA-së për peridhën 15 Shkurt - 15 Mars

20 Tag 1,914, 03:05 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Prej kohësh unë dhe kryetari i Party of Ethnic Albania, Erlindi kemi bërë shumë plane dhe kemi marrë shumë vendime për një të ardhme më të mirë të partisë. Ndër to, ja vlenë të përmendim:

mehr »

Partia e Shqipërisë Etnike !

11 Tag 1,889, 06:48 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen


PEA DHE PROGRAMI I SAJ

Përshëndetje vëllezër kam nderin që të ju ftoj të bashkoheni me Party of Ethnic Albania. Që ta kuptoni më mirë se kush jemi ne dhe çfarë synime ka partia jonë në këtëmehr »

Këshilli i Party of Ethnic Albania !

5 Tag 1,887, 04:45 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Zgjedhje të reja, kryesi e re.

Pas zgjedhjeve të fundit për kryetar partie, fitues doli Erlindi. Party of Ethnic Albania tani ka një staf më ndryshe, të cilët do punojnë shumë që t'i arrijmë synimet tona.

- Kryesia e PEA:[mehr »

Kujdes !

13 Tag 1,851, 10:04 Veröffentlicht in Albania Albania Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Kohëve të fundit shumë lojtarë po ankohen se kinse eRepublik i ka dënuar ata me një shumë të madhe të parave, duke bërë që llogaritë e tyre të bien në minus.

Ky është mashtrim për të përvetësuar para për vete. Ja ju jap unë një shembull të … mehr »