Hintergrund an/aus

Анализа - цена храна/оружје [EDIT]

8 Tag 2,397, 13:18 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Finanzgeschäfte Finanzgeschäfte

Долго време немам видено ваква анализа за тоа, на времето само Lazarosa правеше 🙂, колку чини оружје и храна за одреден број на удари.

Да напоменам, не е земено во предвид инфлуенсот што се прави и бројот на убиени противници, што и не ми е целта

mehr »

Бал Вампиров

12 Tag 1,544, 10:22 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Сакам да споделам со вас едно одлично искуство, на кое неодамна имав прилика да присуствувам. Станува збор за мјузикл „Бал Вампиров“, базиран на филм од Роман Полански од 1967 година.
Само ќе презентирам неколку видео клипчиња, се надевам дека ќе ви

mehr »