Hintergrund an/aus

Über meine Zeitung

Wiki öffnen

▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ SPRINT NEWS™ ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬
1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link
3. I'll sub you back
4. Thanks :)
▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ SPRINT NEWS™ ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬

Manticore Неделен предизвик

3 Tag 3,143, 04:56 Veröffentlicht in Chile Chile Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublikПочнувајќи од Ден 3,143 па се до Ден 3,149 ,ќе бидете во можност да го отклучите новиот тенк Manticore.Се што треба да направите да го добиете овој тенк е е да освои … mehr »

[New Update] Холдинг Компании

14 Tag 3,140, 09:41 Veröffentlicht in Chile Chile Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublikАдмините најавуваат нова промена во играва (Holding Company) која ќе биде се со цел да се подобри економијата. Новата промена започнува од Ден 3145 [по Е-Републик вр … mehr »

[New Update] Војна за ресурси и Нова Индустрија

5 Tag 3,075, 02:48 Veröffentlicht in Chile Chile Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik
Админите најавуваат нови промени во играва,кои ќе се однесуваат околу ресурсите.

Драги граѓани,

Во текот на следните 2 месе … mehr »

Helloween Missions[15 Rewards]

12 Tag 2,899, 06:22 Veröffentlicht in Chile Chile Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und UnterhaltungHalloween Missions

Plato is waiting for you at the nearest airport. Meet him, prove your worth and experience an adventure of a lifetime!

Sumptuous rewards wait for those … mehr »

Приказни од Новиот свет:Обезглавени Хорор-Покана

6 Tag 2,898, 04:49 Veröffentlicht in Chile Chile Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung
Почитувани Граѓани,

Новиот свет е во опасност!Коњаникoт кој обезглавува создава големи проблеми, па затоа ние мора да ставиме … mehr »