Hintergrund an/aus

Über meine Zeitung

Wiki öffnen

Pentru Onoare! Pentru Patrie! Pentru Tricolor

MINISTERUL APARARII MOLDOVA - ECHIPARE 21-28 august

21 Tag 3,562, 05:40 Veröffentlicht in Republic of Moldova Republic of Moldova Kampfaufträge Kampfaufträge
Ministerul Aparării face echipare pentru cetăţenii din Republica Moldova

Echiparea constă in donarea către membrii unităților militare care consideră că au nevoie de mâncare (Food) şi arme ( … mehr »

MINISTERUL APARARII MOLDOVA - ORDINE DE LUPTA [Day 3368]

12 Tag 3,368, 01:09 Veröffentlicht in Republic of Moldova Republic of Moldova Kampfaufträge KampfaufträgeLa acest moment avem in desfasurare doua razboaie de antrenament cu Montenegro si Albania. Pentru a asigura continuarea acestor razboie va rugam sa dati curs ordinelor de lupa de mai jos.

Război mehr »

MINISTERUL APARARII MOLDOVA - ORDINE DE LUPTA [Day 3366]

8 Tag 3,366, 03:42 Veröffentlicht in Republic of Moldova Republic of Moldova Kampfaufträge KampfaufträgeRăzboi cu Albania

Ca urmare a actiunii de Air Strike initiat de Moldova in seara de 5 februarie am reusit sa aterizam in conditii foarte bune in Albania.
Scopul acestei actiuni a fost de a … mehr »

MINISTERUL APARARII MOLDOVA - ORDINE DE LUPTA

7 Tag 3,365, 12:00 Veröffentlicht in Republic of Moldova Republic of Moldova Kampfaufträge KampfaufträgeRăzboi cu Albania

Stimaţi cetăţeni încercăm să deschidem un nou război de training pentru mai multă ditracţie. De data aceasta vom încerca să ducem războiul pe teritoriul altui stat şi anume … mehr »

MINISTERUL APARARII MOLDOVA - ORDINE DE LUPTA

3 Tag 3,333, 11:06 Veröffentlicht in Republic of Moldova Republic of Moldova Kampfaufträge KampfaufträgeContinuăm războiul de antrenament (TW) cu Muntenegru.

Ordine de luptă:

[1]Luptam de partea Rep. Moldova în lupta de rezistenţă (Resistance) pentru a recupera regiunea.

[2]mehr »