Hintergrund an/aus

Потресна исповед на 26 годишен ХИВ позитивен македонец

1 Tag 1,946, 16:09 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

Тогаш имав 26 години. Бев многу успешен, при крај со студиите, со хонорарна работа која ми носеше повеќе пари за џепарлак од што ми требаа. Спортував и добро изгледав. Посебно бев горд на плочките на стомакот, на кои долго работев после болното раски

mehr »

ПОДЕЛБА НА 10 Q2 ХРАНА!!!

124 Tag 1,914, 10:49 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Finanzgeschäfte Finanzgeschäfte

Се што треба да направите е:
Subscribe
Vote
Shout
add
и во коментар да напишете број на Vote и Subscribe


За шаут
ПОДЕЛБА НА 10 Q2 ХРАНА!!!
http://www.erepublik.com/en/article/-10-q2-1-2213084/1/20

mehr »

НЕШТО ЗА ЗАНИМАЦИЈА

1 Tag 1,913, 10:28 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik


[img]http:/[/img] … mehr »

Погодете што е ова

9 Tag 1,913, 10:07 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

Знам дека имате валкани мисли и знам на што помисливте кога ја видовте сликата. Меѓутоа тоа не е тоа! Во прашање е туку што родено бебе панда, толку мала и без крзно, па лесно се меша со онаa машка работа.

[img]http://www.puls24.mk/upload/VERICA/[/img]

mehr »

Subsribe за медал

9 Tag 1,823, 07:07 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik


Ве молам мавнете SUBSCRIBE ме треба за медал
Враќам SUBSCRIBE само пишете ми во пп
ако не за мене барем за сликиве
[img]http://img856.imageshack.us/img856/[/img] … mehr »