Hintergrund an/aus

12 години непребол за жртвите од Арачиново

3 Tag 2,042, 05:26 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

На овој ден пред точно 12 години Атанас Јанев, Никола Пехчевски и Александар Стојчев, припадници на македонските вооружени сили, загинаа во офанзивата во Арачиново со цел да се заземе селото кое на 9 јуни 2001 година беше прогласено за слободна терит

mehr »

Кој колку може

1 Tag 2,005, 02:01 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Finanzgeschäfte Finanzgeschäfte

Здраво.

Би ве замолил кој колку има, кој колку може да ми помогне да почнам одново, за информација акаунтот беше хакнат, се што имаше сега го нема.


Поздрав.

mehr »

DAYS PASS BROTHERHOOD REMAINS !!!

7 Tag 1,907, 09:22 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik


mehr »

Нов бејби бум..

12 Tag 1,888, 14:06 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

Претходниот бејби бум беше успешен тој придонесе да бидеме многу појаки во 1ва дивизија се надеваме дека и овај ќе биде.Сега важно е да се собетат донации за следниот бејби бум.Јас имам 4 медали градител на опшество и околу 100 играчи донесено на ере

mehr »

Деца бидете горди на ШИМЕ

11 Tag 1,885, 06:28 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublikНајдобар меѓу најдобрите !!!


mehr »