Hintergrund an/aus

Поздрав до ........... не е битно :D

30 Tag 3,317, 13:57 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Нема што да пишувам реферати во врска со статијата на еден дечко ... Ке оставам делата да зборуваат

Повелете[img]http://image.prntscr.com/image/[/img]

mehr »

Суб за суб

14 Tag 3,210, 01:15 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Бидејќи месецов немам пакови а нема што да правам сакам да се ангажирам за да го земам ММ медалот.

Затоа ке ве замолам за претплата кој сака, исто така ако сака некој претплата нека го стави неговиот весник во коментар.


Поздрав

mehr »

Кандидатура за Претседател - S1lentDeath

33 Tag 3,025, 05:06 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Здраво Македонци и Македонки каде и да сте!!!

Се кандидирав за Претседател на еМакедонија од редовите на Републиканската партија и чест ми е што за прв пат ке се пробам во овие води 😃 😃 😃

Имено , нема да ви ветувам брда и долини зошто сите з

mehr »

НАРЕДБИ ЗА ДЕН 2978 - ЕДИТ-

3 Tag 2,977, 01:35 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kampfaufträge Kampfaufträge

Вчера одлично ја завршивме работата а денеска е ова за да не забегаме као по обичај 😃 😃 😃

ТУКА ПУКАМЕ ЗА ИНДИЈА ПОТЕНЦИРАМ ИНДИЈАТУКА ПУКАМЕ ЗА МАКЕДОНИЈА ПОТЕНЦИРАМ МАКЕДОНИЈА

mehr »

Ајде помагајте!!!

27 Tag 2,932, 10:23 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Ке ве замолам ако сакате да ставите СУБСКРАЈБ на весников и во коментар да оставите ваш весник за јас да го направам истото.

Благодарам

mehr »