Hintergrund an/aus

Нова Поделба!

33 Tag 1,906, 11:21 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Finanzgeschäfte Finanzgeschäfte

Епа решив да да направам една поделба по повод (НЕМА ПОВОД)


Епа за само 5 Q7 тенка и 20 Q7 храна ве дели:

1. Vote на статијава

2. Subscribe на весников

3. Shout на статијава

4. Во коментар напишете број на Vote и Subscribe

Не пиш

mehr »

Поделба!!!

153 Tag 1,899, 11:48 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Решив и јас да си креирам свој весник!
Па му го дадов името "Just for funn" .
Па прво да викашам состо го создадов весников:1. За да го добијам ММ медалот.
2. За да ја видам новата мапа па затоа ми требаат 1000 субови!


Па за да ги до

mehr »