Hintergrund an/aus

Срамота ја упропастивте државава

7 Tag 2,197, 17:28 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

На сите душмани и предавници да им го начукам ја сум стар играч од самиот почеток на играва но прекинав ради обврски јас кога играв сите ние се сложувавме си помагавме а сега гледам све македонциве мегу себе искарани цела држава отиде како овде така

mehr »

PODELBA NA Q7 TENKOVI!!!!

395 Tag 1,903, 13:28 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Finanzgeschäfte Finanzgeschäfte

PODELBA NA 10 Q7 TENKOVI SE SO TREBA E:


1.VOTE
2.SUB
3.SHOUT
4.PISETE VO KOMENTAR KOJ VOTE I SUB


ПОДЕЛБА НА 10 КУ7 ТЕНКОВИ

1.ВОТЕ
2.СУБ
3.ШАУТ

mehr »

Сите сте вие пички

6 Tag 1,425, 11:25 Veröffentlicht in Serbia Serbia Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

Добив бан на емкд чатот само затоа што сум зел српско државланство мислам дека добив не коректен бан и ве молам да биде тоа исправемо не бидите пи4кии

mehr »

Дон Тас го доби и вториот мандат

10 Tag 1,415, 12:07 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Вчера напишав статија за предавствата на дон тас но денеска гледам добил нов прецедателски мандат тоа значи дека народот многу му верува но ќе дојдат на виделина неговите зло дела и предавства Доле дон тас!!!! доле влада

mehr »

Претседателот Don Tas предавник

134 Tag 1,414, 14:07 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Од сигурни извори ви тврдам дека нашиот претседатен Don Tas е голем предавник соработува со грците ви кажувам за наше добро да не ги слушаме неговите наредби бидејќи грција ќе ја поврати територијате Македонија Вечна!!!!

mehr »