Hintergrund an/aus

MoD Lajmerim

13 Tag 1,938, 05:30 Veröffentlicht in Albania Albania Kampfaufträge Kampfaufträge

Lajmerim nga Ministria e mbrojtjes qe te mos harxhohen shum arme per kete luft sepse do kemi edhe shum … mehr »

Thirje nga Qeveria

23 Tag 1,937, 00:40 Veröffentlicht in Albania Albania Kampfaufträge KampfaufträgeTe gjithe eshqipetareve iu bej thirje qe te mos luftojne kot por te futen ne chat edhe te kordinohen nga qeveria pasi kjo lufte eshte trecerek serioze dmth qe edhe nuk mund te jete … mehr »

Qeveria per muajin mars

37 Tag 1,936, 03:09 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen


Pershendetje eShqipetar !
Un jam zgjedhur si zedhenes i qeveris per kete muaj . Si fillim i uroj Napoleon 54 mandatin e presidentit . Kjo qeveri do ket disa pika ku do mbeshtetet dhe do … mehr »

Guvernator Albania Killer 2 (Java 2)

18 Tag 1,889, 16:00 Veröffentlicht in Albania Albania Finanzgeschäfte Finanzgeschäfte


Pershendetje eShqipetar

Sot po shkruaj per javen e dyte reth ekonomis te shqiperis se per cfar jan shpenzuar allet edhe se cfar ka ndodhur tek ekonomia e shqiperis … mehr »

Guvernator Albania Killer 2

26 Tag 1,882, 07:16 Veröffentlicht in Albania Albania Finanzgeschäfte FinanzgeschäftePershendetje eShqipetare !

Sot po ju shkruaj si guvernatiori i eShqiperise . Sot do ju flas per situaten ekonomike te eShqiperis reth ksaj jave. eShqiperia nuk ka pasur … mehr »