Hintergrund an/aus

[LIGNJA] PER PRESIDENT!

18 Tag 2,021, 04:45 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen
PERSHENDETJE SHQIPTARË DHE SHQIPTARE! 🙂

Besoj se shumica nga ju me njohin, dhe besoj te kem … mehr »

FOTOT E TAKIMIT NE TIRANE, JEMI KNAQ!

54 Tag 1,905, 07:04 Veröffentlicht in Albania Albania Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

PERSHENDETJE VELLEZER DHE MOTRA 😃

Pas takimit ne Tirane (Stela Beergarden), me nje pjesmarrje modeste nga vendasit, jemi knaq me vllezerit nga Kosova dhe Ilirida!

Ketu jane disa nga fotot e momenteve te mbledhjes 😃

KUSHTRIMI DHE

mehr »

[ZYRTARE!] TAKIMI NE TIRANE!

26 Tag 1,895, 09:08 Veröffentlicht in Albania Albania Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

PERSHENDETJE VLLAZERI DHE MOTRA.

SIC E DINI MUND TE JENI INFORMUAR PER TAKIMIN QE DO TE ORGANIZOHET NE TIRANE. OSE EDHE NE QOFTE SE NK JENI INFORMUAR MUND TE LEXONI KETO DY ARTIKUJ

http://www.erepublik.com/en/article/takim-n-euml-tiran-euml--

mehr »

[UPDATE] TAKIM NE TIRANE!

22 Tag 1,883, 06:35 Veröffentlicht in Albania Albania Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Pershendetje vllezer dhe motra shqiptare. 😃

Sic e dini do te organizohet nje takim ne Tirane, i cili u informua nga ky artikull

http://www.erepublik.com/en/article/takim-n-euml-tiran-euml--2191264/1/20

Ky eshte nje artikull rifreskues.

[

mehr »

TAKIM NË TIRANË

47 Tag 1,878, 06:46 Veröffentlicht in Albania Albania Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Pershendetje vllezer dhe motra. 🙂


Duke qene se kjo eshte nje loje e bazuar ne komunitetin real, dhe duke pare qe e folura, komunikimi dhe bisedat midis nesh eshte nje nga arsyet qe na frymezon te vazhdojme te luajme kete loje, mendojme te

mehr »