Hintergrund an/aus

[de partid] MISCAREA NATIONALA

19 Tag 1,001, 06:09 Veröffentlicht in Romania Romania

La vremuri noi, TOT EI ... sau cum se face ca de 8 luni (de cand sunt ecetatean) vedem aceleasi miscari de mase, de la aceleasi partide, aceeasi rocada politica ... in fiecare luna. “Luna asta dam noi presedintele, luna viitoare il sustinem pe al

mehr »

Acum 23 de zile si-n prezent.

6 Tag 968, 12:34 Veröffentlicht in Romania Romania23 de zile de la ultimul meu articol, un lucru ce ar trebui sa-mi bata obrazul sau sa ma faca sa-mi schimb numele ziarului din “Cronica Zilei” intr-o “Cronica Lunara”. Singurul plus … mehr »

si candidez, in Maramures.

17 Tag 944, 10:01 Veröffentlicht in Romania Romania

Cu pleata-n vant si cravata-n sifonier ...

Imi este destul de greu sa vin cu un articol care sa te faca sa-ti vibreze glasul, sa-ti umezeasca ochii de entuziasm, sa te faca sa scoti pieptul si sa te uiti in departare plin de

mehr »

INTRO politic

10 Tag 942, 10:15 Veröffentlicht in Romania Romania

... sau mirajul costumului cu butonase.In viata reala avem parte de discursuri politice pline de patos tot la 4 ani, noroc cu Erepublik-ul unde asistam la astfel de momente luna de … mehr »

IL Presidente

2 Tag 925, 06:30 Veröffentlicht in Romania Romania

CAPITOLUL I : PARAZIT IN SOCIETATE.

Vorba unei fraze dintr-un cantec, fraza potrivita pentru orice campanie electorala, pentru prezidentiale, fie ea inRL sau eRep ... "daca as fi pentru o zi presedinte v-as amaneta"; ba chiar v- … mehr »