Hintergrund an/aus

Zgjedhjet per PP

11 Tag 1,936, 16:20 Veröffentlicht in USA USA Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Përshëndetje vllezërit e AUP ,

Pas 5 ditësh më datën 15 Mars (e Premte) do të mbahen zgjedhjet per president të partisë.

Ne si grup ATO duhet t'i ruajm votat tona dhe të votojmë aty ku nevoitet më së shumti.
Ne nuk do të kemi zdhedhje … mehr »

Zgjedhjet Presidenciale

6 Tag 1,930, 07:01 Veröffentlicht in USA USA Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Albanian Version

Te nderuar vllezer te AUP , me daten 5 Mars do te mbahen zgjedhjet presidenciale ne shtetin Amerikan.
Ne si parti ne ndihme te Amerikaneve do te mbeshtesim me votat tona kandidatin e perzgjedhur nga partite ATO , ai eshte … mehr »

AUP and the CP Elections

21 Tag 1,929, 04:47 Veröffentlicht in USA USA Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Hello eUSA

The Albanian Unity Party leadership has been talking about the CP elections these days.

The leadership has decided that AUP will take a neutral stand for these elections.
We know that both of the ATO candidates are … mehr »

Albania D-2 , Mandati Im - Mireupafshim

22 Tag 1,904, 17:37 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Përshëndetje të nderuar bashkëlojtar ,

Në këtë artikull do të paraqes një përmbledhje të shkurtër për punën e bërë në Albania D-2 gjat këtij muaji.

Në përgjithësi më kryesorja ishte shpërndarja e ndihmave , në të cilën jam munduar të … mehr »

Albania D2 - Java # 1

23 Tag 1,885, 14:01 Veröffentlicht in Albania Albania Kriegsanalyse Kriegsanalyse

Përshëndetje bashklojatr të nderuar ,

Ky është artikulli im i dytë si Komandant i njësisë ushtarake Albania D-2.
Në këtë artikull do të paraqes ecurine e shperndarjës së ndihmave ditore për javën e parë , 3 fituesit e lojës shpërblyese si … mehr »