Hintergrund an/aus

[МВ] Ресурсен анализ

24 Tag 3,092, 10:59 Veröffentlicht in Bulgaria Bulgaria Kampfaufträge Kampfaufträge

Здравейте на всички! Тази статия не идва със закъснение, просто когато я писах първия път "случайно" пуснаха ъпдейт, който провали плановете за ресурсния турнир.

Турнира е изисква постоянна активност от играчи/управа. На това меню:[url=http://

mehr »

Нещо различно

75 Tag 3,078, 18:16 Veröffentlicht in Bulgaria Bulgaria Kriegsanalyse Kriegsanalyse

Целта на тази статия не е да обиди някого. Ако някой, който я чете сметне, че е засегнат или по някакъв начин съм му наранил великото его, може да се оплачи на арменския поп, ако иска и да пише и на папата.
Ако трябва да съм честен, всяка една стати

mehr »

[МВ] Оставка

28 Tag 3,076, 12:16 Veröffentlicht in Bulgaria Bulgaria Kriegsanalyse Kriegsanalyse

Ще се постарая наистина да бъда кратък. Целта на статията е да подам официална оставка от поста, който заемам. Причините за оставката са няколко. Няма да ги синхронизирам, че докато напиша статията може да изброя още от предварително посочените. Сега

mehr »

[Олд-а] Епична статия

37 Tag 3,023, 11:00 Veröffentlicht in Bulgaria Bulgaria Kampfaufträge Kampfaufträge

Здравейте!
Утре 01.03.2016 или еДен 3024 от платовия календар, ще направим опит за роден епик. За тази цел събирам фонд за дарения. Всеки който има желание може да дари пари на тук[/mehr »

Old 7 [кандидат-президентска]

53 Tag 2,995, 07:15 Veröffentlicht in Bulgaria Bulgaria Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Здравейте приятели, познати, съграждани.

Както си личи от заглавието, тази статия е с цел обявяването на моията кандидатура за президент. Ще се постарая да бъда максимално кратък и ясен в плановете ми, ако бъда избран за следващия месец.

mehr »