Hintergrund an/aus

Наредби за ден 3,595

8 vor 3 Tagen Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kampfaufträge KampfaufträgeДобар ден Македонци … mehr »

Воена анализа ден 3581

8 Tag 3,581, 14:56 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kriegsanalyse Kriegsanalyse

Добро вечер Мак … mehr »

Објаснување на воениот апдејт[Deployed allied forces]

6 Tag 3,579, 09:40 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kriegsanalyse Kriegsanalyse

Здраво Македонци,

Ќе пробам накратко да ви објаснам како функционира новиот апдејт(подолу со ДАФ).

Се уште не се знае многу за новиот апдејт, дали ќе биде траен или само за време на турнирот. Од тоа што се знае, се пресметува процент кој

mehr »

Наредби за ден 3,590

21 Tag 3,579, 06:38 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kampfaufträge KampfaufträgeДобар ден Македонци … mehr »

Наредби за ден 3568

6 Tag 3,568, 02:16 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kampfaufträge KampfaufträgeЗдраво Македонци

mehr »