Hintergrund an/aus

Über meine Zeitung

Wiki öffnen

Official newspaper of the President of eMacedonia

Претседателско обраќање + нов авио рефунд[goLdeNNN II]

12 Tag 4,255, 13:39 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kriegsanalyse Kriegsanalyse
Добар ден Македонци,

Кус час по географија и временска прогноза за еСветот
Моментално картата на светот изгледа доста шарено. Климатските промени предизвикаа доста нестабилности во е … mehr »

Претседателско обраќање[goLdeNNN II]

40 Tag 4,231, 06:27 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen
Добар ден Македонци,

Во денешниот час по историја накусо ќе раскажеме што се случуваше во периодот од почетокот на 169тата еСветска војна, па се до денес.

Ден 4,170, 08:30 ерепублик време … mehr »

Претседателско обраќање + отчет [goLdeNNN II]

49 Tag 4,186, 11:21 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kriegsanalyse KriegsanalyseДобро вечер Македонци,

Не знам од каде да го започнам обраќањево пошто има многу за пишување, малку време, а и верувам дека вас не ви се чита предолга статија.

Ќе почнам од [url=https:// … mehr »

[Претседателско Обраќање]Време е за војна!

27 Tag 4,171, 13:38 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kriegsanalyse KriegsanalyseМузичка подлога
https://www.youtube.com/watch?v=UMxP5Fbl6MM


Добро вечер Македонци,

Како што најавив пред некој ден, утре(вторник) 23 април, нешто после п … mehr »

[Вонредно претседателско обраќање]Каде се парите од НБРМ?

91 Tag 4,168, 00:48 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kriegsanalyse KriegsanalyseДобро утро Македонци,

иако ќе беше многу подобро да не ме разбудеше порака на вибер:

"Цреп станувај, не опљачкаа, ги нема парите од НБРМ"

Испаничен, веднаш ја отворив банката и... … mehr »