Hintergrund an/aus

A konyhaművészet és a politika találkozása

46 Tag 4,401, 03:09 Veröffentlicht in Hungary Hungary Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und UnterhaltungKlikk a teljes méretű képért.
Ü𝓭𝓿ö𝔃𝓵𝓮𝓽𝓽𝓮𝓵
   𝓣𝓮𝓵𝓮𝓴𝓲 𝓚𝓸𝓵𝓸𝓼 … mehr »

Választás - 2019. december

25 Tag 4,397, 08:57 Veröffentlicht in Hungary Hungary Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Rövid Közlemény!Tisztelt Választó Polgárok!

A kialakult, rendkívüli hó helyzetre való tekintettel a decemberi választás valószínűleg elmarad. Az előre megváltott jegyek a pénztárakban december 15-ig visszaválthatók, vagy egy … mehr »

Puszta kezes csata bug - Javítva!

32 Tag 4,388, 04:25 Veröffentlicht in Hungary Hungary Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Tisztelt Olvasók!Nap közben közel két órán át sajátos módon csirkézett az eRep. A cikk tartalma -remélhetőleg végleg- aktualitását vesztette. Tekintettel arra, hogy hasonló hiba máskor is előfordulhat, az utókornak okulás gyaná … mehr »

eRepublik: 12. születésnap - Egy rejtett utalás!

55 Tag 4,383, 06:57 Veröffentlicht in Hungary Hungary Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Tisztelt Olvasók!
Csak én találtam meg a küldetés térképén a kecske sematikus rajzolatát, vagy ezt a játék készítői tényleg szándékosan készítették ilyenre?Segítség gyanánt kreáltam egy képet, ahová egy kecske képét is a … mehr »

Legyen Vadaspark virtuális országunkból!

16 Tag 4,368, 02:07 Veröffentlicht in Hungary Hungary Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenTisztelt Olvasók!
Ez egy egyszerű kampánycikk Vadaskertbenvok elnöki győzelméért. … mehr »