Hintergrund an/aus

Join the new world

 

Vad kostar 7 dagars makt?

Tag 1,926, 01:46 Veröffentlicht in Sweden Litauen von Kapten Klitoris


Det är skammens dag i den svenska politiken, under kuppartade former kommer MSAP och Kalle Anka i spetsen ta över makten. Frågan till MSAP jag har nu, är de värt det?

Den veckan MSAP nu kommer att leda ett land i spillror kommer eventuellt att ha ett mycket högt pris. Visst, vi kan låta den rollspelande skaran 15 åringar tro att de har gjort en folklig revolution och att det är ett stort steg för gemene spelaren men så är ju inte fallet. Men för att vara snälla kan vi låta dem tro det.

Nog med trams om klasspolitik och låt oss nu fråga vad denna veckan av tillfällig begränsad makt kommer att ha för pris?Vi så kallade troll har en oerhört hög handlingskraft och vi backar inte ner oss. Visst vi tog ner MSAP på jorden i den senaste ircdebatten. Peka på riggat resultat i efterhand med all del eller inse fakta. Vi har slagit er i hederlig politik och vi kan göra det på ett fult sett med om det behövs. Och det vet ni om.Kalle Anka och de andra nybörjarkommunisterna kommer i efterhand se att priset var för högt för 7 dagars makt. Ni har inget att skydda er bakom, inga citizenship att dela ut. Inga allierade för undsättning.

Det riktiga folket kommer att sätta MSAP på plats. Kalla oss borgare, men det är vi som är folket, det är vi som försvarar landet till sista blodsdroppen. Det är vi som byggt framgång.

MSAP är en sjukdom, en smitta som måste bekämpas. Vad är friheten värd? Sju dagars presidentämbete, grattis mina fiender ni har precis grävt eran egen grav.

Vi kommer inte glömma.
 

Kommentare

Wolf Henrich von Helldorf
Wolf Henrich von Helldorf Tag 1,926, 02:35

Tiden är på väg att rinna ut för våra kära kommunister.

Radsoc
Radsoc Tag 1,926, 03:01

Hahaha, från 1 till 102 votes på 5 minuter!

Vi sträckte ut en hand, ni vägrade samarbeta, och sålde hellre vapen till oss än lät oss dela på vår gemensamma statliga arsenal. Nu har vi vänt på steken och tvingar er till samarbete för Sveriges bästa.

Kapitalisten
Kapitalisten Tag 1,926, 03:11

Äckel

Radsoc
Radsoc Tag 1,926, 03:13

Tack, det visar att jag gör något rätt.

Kapitalisten Tag 1,926, 03:15

Kommentar gelöscht

Radsoc
Radsoc Tag 1,926, 03:17

Japp, det är väldigt synd om er kapitalister, som alltid går back. Det är ett under att ni överlever trots den massiva välgörenheten och negativa tillgångar.

Carl Johansen
Carl Johansen Tag 1,926, 05:29

Hur mycket profit gör du på arbetarna du utsuger afk då?

Guran The Commander
Guran The Commander Tag 1,926, 08:17

Hur vi överlever Radsoc? Vad tror du? Tror du man kan sitta med flera Q7 företag och samtidigt slåss för flera hundra guld genom att suga ut sina anställda? Hahaha ja så är det, jag köper 10G varje dag på market för att kunna göra det. Eller inte....

Förövrigt har mina flitiga arbetare som arbetar varje dag 25 SEK. Alla 10st.

Kapitalisten
Kapitalisten Tag 1,926, 09:43

Vad har det jag gör AFK med erat handlande på ett spel? Lär dig hålla i sär saker.

Orkar inte ta en sådan ''utsugar diskussion'' med dig igen, du förlorade den senaste.

Kapitalisten
Kapitalisten Tag 1,926, 03:18

Fine, under tiden ni är vid makten ska jag betala ut dem lönerna som krävs för att jag ska gå +/- istället 🙂

Rahla
Rahla Tag 1,926, 08:46

Ni tvingar ingen till samarbete. Jag följer än det den president folket valt. Ni är inte uppskattade, försvinn.

Radsoc
Radsoc Tag 1,926, 08:48

En stor del av folket har lagt sin röst på vår President. Den förra regeringen var dysfunktionell och fick inte förnyat förtroende av riksdagen.

Guran The Commander
Guran The Commander Tag 1,926, 10:03

Hahaha ja fan mycket hinner hända på 2 minuter, en "stor" del av Riksdagen hann rösta.

Rahla
Rahla Tag 1,926, 08:56

Jo, när jag kollar var det ju verkligen en enorm del av folket som röstade på er.. Nej, riktigt så är det inte. Ni utnyttjade en glipa i systemet och ni håller fast vid att det gått rätt till och att ni har folket på er sida. MSAP var för mig ett parti med folk vars ord inte enbart bestod av en massa tjatter och dylikt. Efter att ni gjort detta och sett hur ni agerat efteråt förstår jag att MSAP inte alls består av de OK människor som jag trodde. Ni är bara ett gäng som vill leva ut era kommunistfantasier oavsett vad för skada det orsakar.

Väx lite hår på hakan o vakna upp. Ni har gjort orätt, så mycket kan ni erkänna.

Misho
Misho Tag 1,926, 03:12

Som man sår får man ligga.

lordkrall
lordkrall Tag 1,926, 03:29

Vi får väl se hur det går 🙂

Fearendil von Erith
Fearendil von Erith Tag 1,926, 04:05

Jag är med i FBS men tycker att detta var bra. Intys parti som har styrt Sverige den sista tiden är anledningen till att Sverige inte finns. Att uttala sig på det viset som utrikesminstern/vice gjorde är inte ok. Därför vägrar Polen släppa oss.

Vet inte vad de kommer lyckas göra under 7 dagar men alla gånger att jag hellre röstar på MSAP presidentkandidat i nästa val än NationaIgardet (Om inte FBS har en egen kandidat).

intyala
intyala Tag 1,926, 04:38

Fear du inser att Polen hade attackerat oss oberoende av vad Plams hade sagt eller inte va? De ville åt Finland och vad vi än sa så tänkte de gå igenom oss. Men du tycker kanske att det är bättre att sälja ut våra allierade istället för att stå upp för dem?

Fearendil von Erith
Fearendil von Erith Tag 1,926, 05:29

Det hade de gjort, men om inte Plams vart otrevlig kanske.. KANSKE de hade skitit i oss när de var klara med Finland. Nu blev det säkert en grej med att whipa oss och hålla kvar territorierna i och med att vi betedde oss dåligt mot dem.

Plams
Plams Tag 1,926, 07:10

(Egentligen reply på Fearen.... nånting) Många kanske där. Polen är mer korkade än MSAPs rollspelande så de hade inte lämnat oss i fred...

Jussi FULL RETARD Jernkuuk
Jussi FULL RETARD Jernkuuk Tag 1,926, 05:06

FBS var i tiderna eSveriges finaste parti, nu är det gänget med de brunaste tungorna.

Cmurgh
Cmurgh Tag 1,926, 05:50

Ironic! ... what anything has to do with FBS?

Jussi FULL RETARD Jernkuuk
Jussi FULL RETARD Jernkuuk Tag 1,926, 05:52

Sorry Cmurgh, I'm just annoyed at some people in FBS, I was probably being unfair.

Rape on Backyard
Rape on Backyard Tag 1,927, 15:40

here we go again...

Odlar du grodyngel i munnen eller?

En spelare som skapade sitt konto för en halv månad säger någonting (råkar tillhöra FBS) och du skyndar dig att hata. Otroligt moget.

Plams
Plams Tag 1,926, 05:15

Så du hade hellre böjt dig framåt och dragit ned byxorna frivilligt?

James Banana
James Banana Tag 1,926, 06:03

Mmm, styv korv mellan skinkorna! Myspys.

Cmurgh
Cmurgh Tag 1,926, 06:05

The situation started during the previous government not inty's.
No one is happy for us being wiped, but if you blame inty and his government for it and have criticism it's fine, but how does it justify what MSAP has done?

And why anyone would want to vote for MSAP? Go read their jibber jabber on minimum wage and their plan to liberate Sweden and you'll see they have no clue what-so-ever how economy and warfare work in this game. Yet they know how to cheat their way to the power.

Fearendil von Erith
Fearendil von Erith Tag 1,926, 06:47

I didn't mean to blame Inty if that is what I did, he did a good job with his possibilitys,, but Inty's party didnt and since he is still a representive of their politics and how they acted during their last mandate I think MSAP is better then Nationalgardet. Just not sure what good the revolution will do since it's only 10 days until FBS will rule again.

Daariil
Daariil Tag 1,926, 08:13

Den senaste FBS-styrda regeringen (min regering) kämpade hårt för ett fredsavtal med Lettland då jag redan för flera månader sedan förutspådde detta. Tyvärr mötte vi hård kritik från både NG och MSAP vilket tyvärr gjorde att en fred inte var möjlig. Nu sitter vi i skiten på alla sätt och vis vi kan, vi är wipade, utan kongress och kommer troligtvis vara det en lång tid framöver, inrikespolitiken är ett enda stort kaos! Vi har en president som kuppat till sig makten och två stora partier som planerar en kupp mot MSAP.

Min fråga är, hade vi suttit i skiten som vi gör i nu om vi tagit fredsavtalet jag föreslog i december?
Svar: Nej det hade vi inte.

Kain Propan
Kain Propan Tag 1,926, 08:33

Fredsavtalet var ett skämt och tack och lov så insåg nästan alla utom du det. Letterna ville ha krig mot oss eftersom även de förstod efter någon veckas fred(när Polen anföll första gången) att det höll igång deras lands aktivitet. Kriget gynnade alltså båda länderna och ett krig hade blossat upp så fort ett eventuellt fredsavtal löpt ut.

Det är inte hela världen att vi är wipade, detta är eRep. Länder blir wipade varje dag, speciellt när det är sådan obalans mellan eVärldens två sidor. Det kommer svänga tillbaka så småningom så oroa dig inte Daariil.

Vi är numera ett krigarland och kommer förhoppningsvis att fortsätta vara det ett bra tag till.

Daariil
Daariil Tag 1,926, 08:42

Synd att du tycker att det inte spelar så stor roll om vi inte har ett land, lite smått komiskt dock att ditt parti heter just Nationalgardet, man borde kunna tro att ett parti med det namnet borde vara mycket upprörda över det faktum att det numera inte finns någon nation att försvara. Vi hade en chans i December att avvakta och se hur allt detta skulle utvecklas. TWO var precis nystartad och den alliansen består av våra gamla allierade i ONE så vi hade kunnat hantera situationen mycket annorlunda och till och med dragit fördel av situationen. Istället vägrade ni lyssna på vad jag och regeringen hade att säga och endast sätta er på tvären för att ni så gärna ville smaka letternas blod. Ni kunde verkligen inte hålla er i två veckor. Se vart den inställningen fört vårt land, för det första har vi inget land längre, för det andra har det inrikespolitiska läget aldrig varit såhär ostabilt. Så tack NG, ni har verkligen gjort ett utomordentligt jobb.

Kain Propan
Kain Propan Tag 1,926, 09:01

Du verkar glömma bort att Sverige även då var medlemmar i Asgard tillsammans med Finland. Finland ville inte ha fred, så varför skulle vi överge Finland genom en fred med Lettland när vi kunde hjälpa både oss själva och Finland genom att ha ett krig?

Jag har spelat detta spelet så länge att jag vet att en wipe inte är hela världen eftersom att jag även vet att vi kommer få tillbaka vårt land så småningom. För många länder i eRep har en wipe varit det bästa som hänt dem.

Skillnaden mellan mig och dig är Daariil är att du endast verkar bryr dig om hur många regioner eSverige har. Jag bryr mig om vilket anseende eSverige har i våra allierades ögon men även våra fienders. Det väger så otroligt mycket mer att vara en nation som inte viker ner sig bara för att de möter en övermäktig fiende än en som söker fred/går med på förnedrade avtal för att de är rädda för ex. Polen.

Du kanske behöver bli påmind om vad Asgards valspråk är.
"The test of courage comes when we are in the minority."
Just nu visar du inte värst mycket mod utan försöker plocka billiga poäng på det faktum att vi råkar vara wipade samtidigt som du inte nämner ett piss om att vi, trots vetskapen om en wipe, valde att stå upp för våra bröder i öst. Det skickar signaler till alla länder runt om oss om vad eSverige är för land och vad Asgard är för allians. Jag säger det igen, det är så otroligt mycket mer värt än att vi får tillbaka våra regioner lite tidigare än vad vi kunde fått om vi slickade röv hos fienden medan de kör över våra allierade.

Daariil
Daariil Tag 1,926, 09:21

Det du verkar glömma är att i December ville Lettland och Litauen inte ha något att göra med Estland, dom fick inte ens vara med i fredsförhandlingarna. Lettland och Litauen gick med på att sluta fred med eSverige samtidigt som Finland fick fortsätta slåss mot Estland. Hade vi slutit fred då hade vi inte varit wipade idag och Finland hade permawipat Estland.

Du säger att dealen var förnedrande och att vi då på något sätt hade slickat Polens röv och visat att vi är svaga. Jag tycker däremot att situationen vi är i nu är bra mycket mer förnedrande, hela Asgard är wipat, eSverige är utan kongress för första gången i eVärldshistorien. Men ja, vi visar ju att vi är otroligt hårda vikingar genom att inte ha en enda liten region i hela Asgard, eller jag ber som ursäkt, Norge har ju faktiskt en region i alla fall.

Jag vet mycket väl vad Asgards valspråk är, du skriver det ju i varannan kommentar. Att stå upp för våra bröder i öst hade varit att ta dealen, då hade Sverige och Finland haft ett land, dessutom hade Finland ägt hela Estland.

Men du får gärna leva i din fantasivärld där Asgard visar vilket stort hot vi är mot resten av eVärlden när hela Asgard bestående av 4 länder har en enda region.

Daariil
Daariil Tag 1,926, 09:26

Förresten skillnaden mellan dig och mig är att du endast vill visa hur "starka" Asgard är medan jag ser the big picture och inser att det inte alltid är bäst att gå all in och förlora allt man har.

Jussi FULL RETARD Jernkuuk
Jussi FULL RETARD Jernkuuk Tag 1,926, 09:39

Daariil, vi har inte förlorat allt, vi har hedern i behåll.

Wrede
Wrede Tag 1,926, 10:09

Hellre ockuperade än att svika finland!

Fearendil von Erith
Fearendil von Erith Tag 1,926, 11:11

Som Daariil sagt flera gånger, hade korten spelats rätt i December hade vi inte behövt svika Finland och vi hade troligtvis inte varit whipade. Det är aldrig peppande

Fearendil von Erith
Fearendil von Erith Tag 1,926, 11:17

Att inte ha ett land för nya spelare. Hade väl funkat om vi lyckades vinna nån fight mot Polen men vi förlorar alla så lätt att tappa motivationen.

Abbta
Abbta Tag 1,926, 07:26

Fortfarande måste vi ta någon bit mark för att ens prata om politik och jag riktar detta till alla.

Djodrake
Djodrake Tag 1,926, 13:10

Jag skyll på Kineserna, det var väl ändå dem som var först med att wipa Sverige?

Fearendil von Erith
Fearendil von Erith Tag 1,928, 00:31

Har Kina vart i europa och tagit över länder? Inte dåligt jobbat.

Crag The Hack
Crag The Hack Tag 1,926, 13:39

Jag är snart stark nog att wipa Polen själv:)

Lillgoalie
Lillgoalie Tag 1,926, 18:42

Manligt!

The old and Cool
The old and Cool Tag 1,926, 22:39

Ska du slåss i alla divisioner då? xD

Crag The Hack
Crag The Hack Tag 1,927, 07:19

hmm jo precis de får jag nog göra 😃

Veritatem
Veritatem Tag 1,927, 11:04

"'Courage to strengthen, Fire to blind. Music to dazzle. Iron to bind.'" "'And Veritatem to bloody even the odds.'"

Tokig
Tokig Tag 1,928, 23:51

Snart är jag unbannad från .se efter 6 månader. Så då kan vi börja KROSSA KOMMUNISMEN

 
Deinen Kommentar veröffentlichen.

Was ist das?

Dieser Artikel wurde von einem Bürger von eRepublik, einem interaktiven Mehrspieler-Strategiespiel auf Basis real existierender Länder, geschrieben. Erstelle einen eigenen Charakter und verhilf deinem Land als Kriegsheld, anerkannter Zeitungsherausgeber oder einflussreicher Finanzmann zu Glanz und Gloria.