Hintergrund an/aus

Join the new world

 

Stimuloni lojtaret e rinj per te vazhduar lojen !!

Tag 1,821, 10:50 Veröffentlicht in Albania USA von A L B I O N

Përshëndetje,

Dua të shpreh një mendim timin për të arritur deri te stimulimi i lojtarëve të rinj për të vazhduar lojën. eShqipëria është një vend të cilit lojtarët e vjetër po i largohen dita ditës por gjithashtu dhe ata të rinjtë.
Largimi i të rinjve vjen nga monotonia e kësaj loje.
-Lojtarët e rinj duhet të stimulohen dhe nga ana ekonomike pasi dihet që kriza ka prekur jo vetem boten në jetën reale por edhe eShqipërinë në eRepublik.

-Stimulimi nga ana ekonomike mund të bëhët në menyrë që nga arka e shtetit të ndahet një shumë e caktuar për lojtarët qe kalojnë nga niveli në nivel.
Kjo gjë mund të bëhët p.sh nga niveli i 22-të për çdo nivel tjetër që lojtari kalon ti jepet një shumë prej të themi 100cc.
-Shqipërisë i duhen lojtarët e rinj, ne duhet të rritemi por kështu është e veshtirë. Lojtarët duhet të zhvillohen dhe të aktivizohen në funksione të ndryshme në qeveri apo hapja e ndonjë institucioni tjetër qeveritar do ishte fantastike.

Thjesht një mendim i imi i cili mendoj se vlen për çdo lojtar të ri.

Faleminderit

 

Kommentare

Edini
Edini Tag 1,821, 10:56

v+s ide shume e mire.

Dardan N81
Dardan N81 Tag 1,821, 11:24

V+S

I am back for you ALBANIA
I am back for you ALBANIA Tag 1,821, 14:24

v+s

Kleivis Marku
Kleivis Marku Tag 1,821, 14:53

Fitoni para nepermjet shkurtimit te linkut http://tinyurl.com/cperhfv

Fessti
Fessti Tag 1,821, 15:23

ide e mir kjo e simulimit te lojtareve

GoIemsi
GoIemsi Tag 1,822, 04:39

Jo simulim, por stimulim, simuloj ka tjeter kuptim.

Qe nga dita e sotme u shtrengua suma per multit, prandaj do fillojne kohe te veshtira, edhe per te rinjte.

ujku76
ujku76 Tag 1,822, 15:24

V
ide e mire kjo e stimulimit. Me shume se ana ekonomike besoj se ka rendesi ana e stimujve morale, psh angazhimi me i madh ne parti, MU, qeveri, chat etj. Te rinjve mund ti ngarkohen detyra te thjeshta dhe ne fund te punes te shperblehen psh me tanke, ALL ose food. Do ishte mire te kishte nje program enkas per te rinjte nga niveli 20 - 24. Te behet dicka qe edhe ata te ndihen te rendesishem ne loje dhe mbi te gjitha per Shqiperine.

-ujku

 
Deinen Kommentar veröffentlichen.

Was ist das?

Dieser Artikel wurde von einem Bürger von eRepublik, einem interaktiven Mehrspieler-Strategiespiel auf Basis real existierender Länder, geschrieben. Erstelle einen eigenen Charakter und verhilf deinem Land als Kriegsheld, anerkannter Zeitungsherausgeber oder einflussreicher Finanzmann zu Glanz und Gloria.