Hintergrund an/aus

Join the new world

 

Sansa er

Tag 1,926, 07:38 Veröffentlicht in Sweden Schweden von bommersvik

Hej! Vill flika in med en synpunkt under denna hätska tid.

Sånt här händer i vårat land med jämna mellanrum, inte konstigt med tanke på vår extrema block och färgpolitik, och det stundstals bittra klimatet.

Andas och lugna ner er, detta är ett spel.

Flashback Sweden står för ett sansat alternativ nu, ej påverkat av hämnd, irritation, eller ilska, en sund motpol till detta som händer nu. Det är därför vi finns.

Sen vill jag såklart påpeka att jag förstår irritationen till MSAPS agerande, men att man då agerar korrekt som motpol.

Men också, detta är ett MSAPS sätt att spela spelet och deras syn på hur man förbättrar något som dom anser inte är korrekt.

 

Kommentare

thomas82karlsson
thomas82karlsson Tag 1,926, 08:45

vote

Jussi FULL RETARD Jernkuuk
Jussi FULL RETARD Jernkuuk Tag 1,926, 09:46

Gulligt.

SalladGbg Tag 1,926, 10:04

Kommentar gelöscht

bommersvik
bommersvik Tag 1,926, 10:09

Nu tänkte jag mest på impeachen, och kanske inte med jämna mellanrum. Men sådana här konflikter poppar upp lite till och från tycker jag. Kontentan väl att man inte enbart ska spy galla, utan ser det här som ett spel där det mesta är möjligt.

SalladGbg
SalladGbg Tag 1,926, 10:31

Ojoj! Råkade ta bort den när jag skulle svar... Håller iaf med dig o att vissa borde lugna ner sig en aning och tala i en annorlunda ton.

 
Deinen Kommentar veröffentlichen.

Was ist das?

Dieser Artikel wurde von einem Bürger von eRepublik, einem interaktiven Mehrspieler-Strategiespiel auf Basis real existierender Länder, geschrieben. Erstelle einen eigenen Charakter und verhilf deinem Land als Kriegsheld, anerkannter Zeitungsherausgeber oder einflussreicher Finanzmann zu Glanz und Gloria.