Hintergrund an/aus

Join the new world

 

Revista Presei [1847-1852]

Tag 1,852, 03:06 Veröffentlicht in Republic of Moldova Republik Moldau von Ministerul Media MD

Bună ziua oameni buni şi boieri dumneavoastră!

Iată că a trecut o săptămînă de la ultimul număr al Revistei Presei, motiv pentru mulţi dintre dumneavoastră să-ndrepte deştiu' către Ministerul Media( dacă nu-i deştiu' din mijloc, nu-i bai mare), acuzîndu-ne de lene sau dezinteres. Ei bine, domnilor, motivul pentru care tipărim atît de rar este criza de hîrtie! Criză ce face ca defrişările să ia un avînt tot mai mare. În consecinţă, avînd în vedere că, pe lîngă pace în lume milităm şi pentru salvarea codrului( care, nu-i aşa, este frate cu românu'...), ne-am decis să publicăm mai rar! Dacă această decizie nu vă stoarce o lacrimă de duioşie, înseamnă că sînteţi oameni reci. Şi n-o să cîştigaţi niciodată un concurs de Miss!

Buuun... acum, odată scuzele fabricate, să purcedem la trecerea-n revista a ziarelor ce-au apărut în decursul acestei săptămîni:
Preşedintele în funcţie Mikael Kanto
îşi începe activitatea cu o pauză productivă la cheful eRepublikan, după care intră în febra muncii demarînd cîteva proiecte, cum ar fi President Army of Moldova sau comisiile de întîmpinare şi acordare cetăţenii.

Rămînem tot în sfera politicului unde conflictul eromânilor cu eucrainienii a generat o serie de articole şi în presa noastră, asta probabil şi datorită faptului că acolo unde-i rost de zîzanie ne simţim ca peştele-n apă...Alexandru Barbarosie o pune de-o scrisoare către români, t150 speră c-o să fie ghini, iar MDreams ne sfătuieşte să menţinem conflictul în graniţele eR.

Verdict: om trăi şi om vedea!

Mai putem consemna articolul lui Sawayne prin care realizăm ce ţifraşă a devenit alianţa COT. Tot ţifraşă ar fi trebuit să fie Planeta Moldova care ar fi trebuit să ajungă la 100 de membri, conform speranţelor Cristinuţei; bag sama că ninsorile din ultima vreme i-au înzăpezit pe cei ce-şi doreau(cu ardoare, de altfel) să devină parte din Planetă.

De partea economica se ocupă Alexandru Barbarosie, continuînd sondajul început în urmă cu o săptămînă. Totodată vine cu un un prim raport al activităţii în calitate de guvernator BCM. Să fie primit!

Verdict: nu sîntem rupţi în cur, da' nici n-avem motive de-a bea şampanie!


În categoria "Primii paşi",codrincody si Cassyo continuă acţiunile liberalilor de hrănire a piticilor. Poftă bună! După ce-au păpat tot ca nişte copii cuminţi ce sînt, urmează să facă nişte paşi( tot primii:D), în nou-înfiinţata Academie condusă de
Saladin Agadonici. (sincer să fiu, tot n-am înţeles cu ce se ocupă...da', mă rog, io-s mai tăntălău de felu' meu).

Acum, cu burta plină şi tobă de carte, vă puteţi înscrie la concursurile "Minerva", de care se ocupă acum GabrielCO2.

Verdict: cum îi creşti, aşa îi ai!În aste vremuri tulburi, Ministerul Apărării ne indică unde şi cît de straşnic să luptăm, prin frumosul ziar cu ordine.

Verdict: luptaţi, dar cu grijă; ar fi păcat să rămîneţi în istorie aşa cum îi e mai greu voinicului, adică înfipt în vreo baionetă 🙂
Misterious Man vine(din nou) cu o încercare de atragere de noi jucători din RL, adicătelea vrea un baby boom. Metoda pe care o preferă mă face să-nţeleg de ce a postat articolul la "entertainement".

Verdict: "trece trenu' printre muuunţi, ca un şarpe luuung/eu cu lanţuri la picioare nu pot să-l ajuuuung!".


După cum aţi băgat de seamă, săptămîna asta a avut loc un meci din categoria "Grata sau non grata", meci cu doi oponenţi de calibru: în colţul albastru directx începe meciul în atac şi lansează una bucată ce se vroia upercut în bărbia adversarului. Din colţul roşu Norman Asante eschivează. Se dovedeşte un bun încasator şi ripostează doar în comentarii cu zimbetu' pe buze; sau rictus... nu se vede prea bine. Publicul îşi încurajează favoriţii cu diferite ţipurituri... se-ncearcă chiar şi mituirea arbitrilor...Sucesul acestei dispute o-ndeamnă pe Mitzoi să organizeze încă o gală de acelaşi gen.

Sfîrşitul meciului ne găseşte pe toţi în picioare. În sală au apărut "Caravana dragostei", Andreea Marin, Zîna Măseluţă şi cei de la emisiunea "Iartă-mă".Norman Asante simte musca pe căciulă şi-şi prezintă scuzele. directx i le acceptă şi-şi prezintă şi el scuzele. Publicul nu-şi prezintă scuzele. Mai degrabă pare dezamăgit că meciul nu s-a-ncheiat în baie de sînge. The end!

Verdict: Viaţa bate filmu'. Şi eRepublik bate telenoveaua.Cam atît pentru săptămîna aceasta. Week-end plăcut vă doresc!

 

Kommentare

Mikael Kanto
Mikael Kanto Tag 1,852, 03:37

)))
Minunat)

direct x
direct x Tag 1,852, 04:30

funny.

t150
t150 Tag 1,852, 08:04

v

simcris2210
simcris2210 Tag 1,852, 10:15

Frumoasă Revista săptămânală. Vorba ceea: "Mai răruţ că-i mai drăguţ". 🙂

Mitzoi
Mitzoi Tag 1,853, 09:36

noh, e bine ca am dat unsubscribe la timp...mult prea mult subiectivism intr-un articol guvernamental...dar, daca amuza masele, e de bine...keep up the good work...

Alcide
Alcide Tag 1,853, 10:03

O sa-ncerc sa fiu mai obiectiv. Si poate o sa se amuze si ai rupti din rai, nu numa' masele

Mikael Kanto
Mikael Kanto Tag 1,854, 00:43

"rupti din rai" :DD

 
Deinen Kommentar veröffentlichen.

Was ist das?

Dieser Artikel wurde von einem Bürger von eRepublik, einem interaktiven Mehrspieler-Strategiespiel auf Basis real existierender Länder, geschrieben. Erstelle einen eigenen Charakter und verhilf deinem Land als Kriegsheld, anerkannter Zeitungsherausgeber oder einflussreicher Finanzmann zu Glanz und Gloria.