Hintergrund an/aus

Join the new world

 

Na akkor mi van, hm?

Tag 1,846, 12:25 Veröffentlicht in Hungary Ungarn von TankAranka

Próbálnám nézni Harry Pottert és a félvér herceget. Nem sok sikerrel, meg láttam már a végét. És ha az nem teccett, akkor ez sem fog. Na de Dr.Csont terhesen, az mán más. Annyira bírom azt a racionális agyát, dumáját. 😃
Hja kérem, amióta én is képes vagyok erepet úgy kezelni, ahogy kell, azóta jobban érzem magam. Előtte sokat kínlódtam, még bűntudatom is volt, igen. 😒
Sőt, olyan kevésnek is éreztem magam. De ez elmúlt. Sokra nem tartom magam továbbra sem, de egyes személyekkel kapcsolatban már nincsenek kisebbrendűségi érzéseim. Nincsenek miért. 🙂 Romper továbbra is a példaképem, a gyöngém, na.
Olyan erős, csak ne hajigálna annyi bombát meg rakétát.🙁 Anélkül is van ereje.

T.A.

 

Kommentare

Parapetemelo
Parapetemelo Tag 1,846, 12:48

sunáználak

TankAranka
TankAranka Tag 1,846, 12:51

Hát, akkor most el. Látom, sikerült új játékot találni. Általában ez van, egyet szétizélünk ahogy csak kell, mert ilyenek vagyunk. Osztán mindenfelé ajánljuk az újat, mert az olyan klassz. Amíg azt is meg nem unjuk és sötöbö.Na persze, mi vagyunk a nagyok az új játékban.
Mért, nem így van?

T.Arika

TankAranka
TankAranka Tag 1,846, 12:53

Látod, én már nem vagyok olyan. Viszont én nem sunáználak vagy mi, nem vagy az esetem. Sajnálom. De barátok azért még lehetünk, jóóóóó?????

TankAranka
TankAranka Tag 1,846, 13:02

És mára ennyi, elfáradtam. Nem mondom, hogy nem esett jól az eszetlenkedés, mert jól esett.
Jóccakát.

Arankátok

Parapetemelo
Parapetemelo Tag 1,846, 13:07

Öribarik?

DrFeherKonrad
DrFeherKonrad Tag 1,846, 13:36

TERHES VAGY? : O

 
Deinen Kommentar veröffentlichen.

Was ist das?

Dieser Artikel wurde von einem Bürger von eRepublik, einem interaktiven Mehrspieler-Strategiespiel auf Basis real existierender Länder, geschrieben. Erstelle einen eigenen Charakter und verhilf deinem Land als Kriegsheld, anerkannter Zeitungsherausgeber oder einflussreicher Finanzmann zu Glanz und Gloria.