Leru-i Ler si sporu-i spor....

Day 4,407, 13:40 Published in Romania Hungary by Hunkakaricum



A venit din nou acel moment al anului! E inca vara pe undeva..



dar chiar azi am vazut unu pe strada cu pantaloni scurti sa se vada picioarele de gaina cu tatouaj ....dar noi avem saniute cu zurgalai, renutzi si Mosi Planto peste tot.. si di' la robinet tot colinzi curge..



Dragă ecititorule cetatean ,un nou studiu efectuat de cercetătorii din domeniul psihologiei din Erepaublik au scos la iveală nişte rezultate care îi bucură pe cei care nu sunt fani ai colindelor de eCrăciun.



ePsihologii explică de ce nu este în regulă să ascultăm colinde mai devreme decât ar trebui... Adik toat' la vreme lor... nu nantie si nicidupe.....



Este un lucru ştiut faptul că magazinele încep să decoreze rafturile cu luminiţe de la jumătatea lunii august şi că la televizor sunt difuzate filme cu tematică de sărbătoare chiar de la începutul lunii mai, dar totuşi de ce nu este bine să ascultăm colinde din luna iunie?



Crăciunul poate fi cea mai minunată perioadă din an, dar psihologul Lana Platana trage un semnal de alarmă privind ascultarea timpurie a colindelor.



Lana a explicat că ,atunci când muzica specifică sărbătorii de eCrăciun este ascultată prea devreme, ea poate avea efecte negative asupra psihicului uman, potrivit Elebublikuku.com



Motivul poate părea ciudat..dar clonele si bolsevici de serviciu vor jubila desigur...



Cântecele de eCrăciun, ascultate de la începutul lunii noi, pot contribui la acumularea stresului pentru că unele persoane asociază, inconştient, colindele cu goana după cadouri, împodobirea migrantului, pregătirile pentru masa în familia prezidentiala.. stiti voi supa de perisoare cu gust de peste statut la palat.



Colindele îi determină pe ecetateni să devină mult prea stresaţi şi agitaţi gândindu-se la vacanţa de eCrăciun... la faptul ca abia s-a incheiat saptamana sfanta de blec fraierdei..care tine aproape o luna intreaga si tot se livreaza coletele pana in anul care vine...



"Colindele irită oamenii atunci când sunt ascultate la un volum ridicat sau mult prea devreme.. dar nu la magazin.. acolo mereu sunt asa.... Oferă senzaţia de nelinişte.



Efectul nociv pe care îl are această muzică asupra comportamentului îl putem observa dacă îi analizăm pe angajaţii din hiper si supermarketuri, care sunt stresaţi şi agitaţi peste măsură în perioada sărbătorilor, în timp ce colindele se aud difuz pe fundal pe parcursul întregului program de muncă, zi de zi", explică Lana Platana.



În dimineaţa de eCrăciun e bine să ne spălăm cu apă curată, luată dintr-un hipermarket în care punem o monedă de argint coloidal de import, pentru că tot anul să fim curaţi ca Deneau, feriţi de febre porcine, haviarnice sau bovine şi plin de bani marunti...



După eCrăciun să nu mai fie lăsaţi copiii să mai zică colindatul, că „fac bube de tastatura”si ajung ca hajtaji aistia denaturatz...



Se crede că la miezul nopţii, înspre eCrăciun, apa se preface în vinutz fin de pastila din podgoria combinatului chimic din Haranbia Saunditza, iar toate edobitoacele vorbesc.



E ceva magic in colinde... Poate sa va para ciudat, dar eu am impresia ca atunci cand colinzi, canta si clonele cu tine.



Ioana Radu (n. 1917, București — d. 1990, București) a fost o cântăreață română de muzică populară și romanțe. A fost sora cântăreței Mia Braia și a doua femeie motociclist din eRomânia.



Pe numele adevărat Eugenia (Jana) Braia, copilărește în Craiova, unde era stabilită familia artistei. De la lăutarii cârciumei tatălui său, Constantin Braia („La ieftenirea traiului”) – Ion al lui Țache, Gheorghe al lui Gâgă, Limbă – culege și învață primele cântece populare și lăutărești.




Betz on ciai de mienta ka da la mine pantru tot Erepublikuku!!!.. dak aveti cc so platitz!