Hintergrund an/aus

Join the new world

 

Ekipa za bolju eHrvatsku - Kongresni izbori

Tag 1,950, 02:43 Veröffentlicht in Croatia Großbritannien von Lord London

Pozdrav,

pošto nas se bliže kongresni izbori kao PP imam dužnost da kažem par par riječi oko predstoječih izbora.

Kao prvo želio bih napomenuti sve članove Ekipe koji su zainteresirani da budu kongresnici ispred Ekipe da se danas prijave za iste ingame.

Kako bi se ekipa što kvalitetnije predstavila u kongresu bitno je da u isti predožimo što kvalitetnije igrače. Razmišljao sam kako to izvesti i ono to mi je bilo najbitnije je to da ne bude nitko tko je privelegovan, niti da netko bude predložen u kongres mimo nekih kriterija.

Uglavnom zakl jučio sam da bi u kongres rebali ići igrači koji su aktivni, koji imaju iskustva u erepu s tim da u kongres ne idu uvik isti igrači dok bi trebalo u određenom postotku trebalo dati i mlađim igračima.

Prilikom izrade liste kandidata u kongres obratit će se pažnja a experience, rank, broj kongresnih medalja i ista će se izrditi prema sljedećim pravilima:

tri mjesta idu igračima iz 4-te divizije, nakon toga ide igrač koji nije u 4-toj diviziji, te se ovo prethodo ponavlja. Igrači će biti raspoređeni prema broju kongresnih poena.

Kongresni poeni se izračunavaju prema sljedećoj formuli

"Kongresni poeni" = "Experience points" + "Rank points"/1000 - "Broj kongresnih medalja" * 10.000

Pretpostavljam da način izbora kongresnika neće zadovoljiti sve članove Ekipe, ali mislim da je pravedno za sve i da će na taj naćin Ekipa poslati najbolje svoje predstavnike u kongres.

Kao PP Ekipe neću se nalaziti na listi za kongres iz razloga što bi bilo neumjesno da utvrđujem kriterije za kongres koji bi možda i mene pozicionirali u listu za kongres.

Dajem obečanje članovima Ekipe da nitko od članova Ekipe neće biti predložen za kongres mimo kriterija.

Na kraju nadam se da budemo ostali u TOP 5 i da će ova cila priča imati nekog smisla.

Također pozivam sve građane eHr da se pridruže Ekipi, jedinoj stranci u eHr koja se bori za pravednost i koja gleda podjednako prema svim svojim članovima.

Srdačan pozdrav,

PP

dream cro


P.S.

Ispričavam se zbog mogučih grešaka u članku iz razloga što ga pišem sa moba i zbog toga što sam u velikoj gužvi.
 

Kommentare

Goran L
Goran L Tag 1,950, 03:38

v

Danijel Filipcic
Danijel Filipcic Tag 1,950, 04:01

v

Padavicar 1919
Padavicar 1919 Tag 1,950, 04:30

v

adz_veliki
adz_veliki Tag 1,950, 04:37

vote

C O D A 9 9 8 9
C O D A 9 9 8 9 Tag 1,950, 07:35

dobra vam je ova formula

antwone
antwone Tag 1,951, 01:43

vote

 
Deinen Kommentar veröffentlichen.

Was ist das?

Dieser Artikel wurde von einem Bürger von eRepublik, einem interaktiven Mehrspieler-Strategiespiel auf Basis real existierender Länder, geschrieben. Erstelle einen eigenen Charakter und verhilf deinem Land als Kriegsheld, anerkannter Zeitungsherausgeber oder einflussreicher Finanzmann zu Glanz und Gloria.