Hintergrund an/aus

Join the new world

 

današnja analiza i malo politike :)

Tag 1,845, 03:24 Veröffentlicht in Croatia Kroatien von ZeljezniPijetao

Pozdrav svima ,

Pa da krenemo ,


Nekoliko RW-ova u Srbiji , djeluje obećavajuće ali nažalost Srbi tuku sve. Iako se ulaže veliki napor da se ugrozi njihov postojeći teritorij nemoćni smo u ovoj situaciji.
Pogledajmo kako stojimo ili bolje reći ležimo u tim bitkama.Jučer je bilo naznaka da će Indonezija napasti to se nije deseilo diplomacija je učinila svoje i brze i ishitrene odluke promjenjene su u zadnjem trenu. Kao što vidite i Hrvatska i Indonezija odlučile su se za mirnije riješenje situacije.Makedonija je izbrisala Albaniju i krenula na Grke , kao što vidimo trenutno vode. Ovdje Makedonija sa potporom saveznika ostvaruje svoje planove. Ako Makedonki napad uspije Grčka više neće držati niti jednu svoju core regiju.Grci se brane od Bugara u Egiptu , Saudiska Arabija je iskoristila trenutak i diže RW , Turci imaju RW u Egiptu , teško je prognozirati kako će ovdje završiti.Tajvan se nalazi u teškoj situaciji
1) Južna Korea vraća regije a ista situacija je i sa Japanom koji ih je strateški odsjekao na sjeveru i jugu radi Američkog napada.
2) SAD je uspiješno odbio napade i u ovom trenutku se prebacuju u Aziju.Čile je stabilitirao situaciju.
1) Izbacili su Argentinu iz Oceanije i kreću na brisanje Novog Zelanda .
2) Drže svoje core regije i napadaju Argentinu , trenutna situacija na slici.To je to , nije puno ali da vas informiram malo ,

Politika ;
Možda ste primjetili neke rasprave i članke članova CD-a i SKH , molim vas da zanematite isto. Nažalost malo se pretjeralo u tome svemu , CD i SKH su stranke koje već dugo surađuju i uzajmno si pomažu , tako bi i trebalo biti jer svi se borimo za isti cilj napredak naše zemlje u ovoj igri. Iako se svi ne slažemo u pogledima RL to nam nesmije biti prepreka za suradnju kao u igri tako i u životu. Ovim djelom članka šaljem ispriku svim našim kolegama u SKH-e. CD je imao dosta problema odlaskom Klinca od ljudi koji su htijeli uništiti stranku do provokacija i podmetanja nažalost ta situaija je i dovela do ove „prepirke“ koja nikome koristi nego samo produbljuje loše odnose unutar skupina u RH a to dovodi do slabljenja cijeline koja ne koristi našoj zemlji.

Nadam se da vam moje analize nisu dosadne i da pomažu nažalost imam malo iskustva u istom ali trudim se i nadam se da ću s vremenom pobolšati kvalitetu.

Vote sub i frend reqest su dobro došli , budite mi veseli

Pozdrav .

 

Kommentare

BacoST
BacoST Tag 1,845, 03:30

vote, dobar clanak....
samo je ND bila "just for fun" nije bilo iskrene namjere to dobit- nazalost

C O D A 9 9 8 9
C O D A 9 9 8 9 Tag 1,845, 04:49

o/

AlenJax
AlenJax Tag 1,845, 05:24

11 ljevo krilo,..,brz sam u PM!

4 zena
4 zena Tag 1,845, 07:23

samo desno pa onda lijevo na semaforu iza crkve

Stubica
Stubica Tag 1,845, 07:38

o/

Albanians Templars
Albanians Templars Tag 1,845, 08:04

v+s

Bioforge
Bioforge Tag 1,845, 16:28

V sub imas samo tako nastavi, super slike

Roko.Zagor
Roko.Zagor Tag 1,846, 05:52

samo naprid uber

63neno
63neno Tag 1,846, 08:33

Glas pa i pretplata.

wirelessss
wirelessss Tag 1,846, 17:54

Vote

Uljanov
Uljanov Tag 1,847, 01:17

V+S

 
Deinen Kommentar veröffentlichen.

Was ist das?

Dieser Artikel wurde von einem Bürger von eRepublik, einem interaktiven Mehrspieler-Strategiespiel auf Basis real existierender Länder, geschrieben. Erstelle einen eigenen Charakter und verhilf deinem Land als Kriegsheld, anerkannter Zeitungsherausgeber oder einflussreicher Finanzmann zu Glanz und Gloria.