Hintergrund an/aus

Join the new world

 

5.4.2013

Tag 1,960, 10:14 Veröffentlicht in Finland Dänemark von Zacharia Raven


Edit: Attakin tuleva ministeri, ja Korppien näkyvin edustaja Cendorr on jälleen bannattu laittomuuksista. Nyt viimeistään jokaisen tulee miettiä, keitä te haluatte eSuomea edustamaan.

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/5488346


Sinun tuleva ministerisi?

Seuraavat presidentinvaalit ovat monella tapaa eSuomen kannalta ratkaisevat. WP Attakin diktatuuri on kestänyt kuukauden, ja tavalla tai toisella se tulee päätökseensä. Korppileiristä on ilmoitettu, että WP Attakin voittaessa he siirtyvät niin kutsuttuun yksipuoluejärjestelmään. Se tarkoittaa ministereiden valintaa.

WP Attakin ministerit valitaan todennäköisesti vain Korppien keskuudesta. Ministereiksi valitaan todennäköisesti ainakin Jafarin (Corvus C) ja Cendorr.

TheJuliusCaesar, joka myös arvioi Attakin kauden hiljattain, on ilmoittanut asettuvansa ehdolle. Hänen linjauksensa lyhyesti:

- Lopettaa sisäpoliittinen äärimmäinen kahtiajako Korppeihin ja muihin
- Lopettaa eSuomen holtiton käytös liittoumassa
- Lopettaa talouden lyhytnäköisyys

Kauppaliitto on yksimielisesti Juliuksen takana. Tämä artikkeli voisi sisältää luetteloita WP Attakin ja korppien vaaroista, mutta enää siihen ei ole järkeä tuhlata riviäkään.

Me tiedämme kaikki, ettei Korpeilla ole 400 äänestäjää. Me tiedämme kaikki, että te tavalliset suomalaiset äänestätte WP Attakia joko heidän lupaamien rahojen, tankkien tai silkan vaihtelun vuoksi. Osa teistä ajattelee, että WP Attak ei ole tehnyt mitään pahaa tai että on ihan sama, miten eSuomella menee. Jotkut ajattelevat, että yhdellä äänellä ei ole merkitystä.

Kaikki tietävät, että minä en arvosta WP Attakin tapaa pelata tätä peliä. En kykene kunnioittamaan hänen etiikkaansa oikeastaan millään tasolla. Minä kuitenkin arvostan eSuomen päätöstä.

Tämä on minun viimeinen ponnistukseni sen eteen, että eSuomi palaisi raiteilleen sisä- ja ulkopoliittisesti. Asgard HQ ei ole leikkipaikka, vaikka se ei pelin sisälle kauheasti näykään. Äänestämällä Juliusta annat äänesi mittavalle ulkopoliittiselle kokemukselle edustamaan Sinua itseäsi liittouman silmissä, meidän naapureidemme silmissä.

Oli voittaja kuka hyvänsä, minä en tule olemaan hallituksessa tai Asgard HQ:ssa. Lupasin jättäytyä pois politiikasta, ja lupaukseni pitää. Minä olen kaikkeni Asgardille ja Suomelle antanut jo kohta puolen vuoden ajan yhtäjaksoisesti. Olit siis minua vastaan tai et, et voi käyttää minua tekosyynä äänesi käyttämiselle.

Ennen kuin äänestät ketään, pyydän että pysähdyt edes hetkeksi. Ennen kuin klikkaat vote-nappia, kysy itseltäsi: Olisitko valmis kantamaan vastuun sen äänen seurauksista?

Jos omatuntosi on täysin puhdas itsesi ja kaikkien tätä peliä vielä pelaavien suomalaisten puolesta, kunnioitan päätöstäsi. Voi olla, että minä en siinä pelissä enää viihdy, jonka sinä äänelläsi aiheutat. Voi olla, että moni muukin katoaa. Osa saattaa palata, kun väistämätön paluu entiseen lopulta tapahtuu. Historia ei tätä odotusta kuitenkaan tue. Parhaat ammattipoliitikot ovat kadonneet jatkuvien pettymysten takia. Heidän ansiostaan me olemme täällä, ja meidän takiamme he ovat kadonneet.

Kysy vielä kerran itseltäsi ennen kuin äänestät

Millaisen eSuomen Sinä äänelläsi luot?



 

Kommentare

Juluma
Juluma Tag 1,960, 10:20

Sakke pää pois perseestä

Zacharia Raven
Zacharia Raven Tag 1,960, 10:22

Sanoo pelaaja, jolla on avatarinaan kuva salkkarihahmosta naisten vaatteissa ja joka käytti oman mahdollisuutensa hallituksessa vahingoittaakseen mahdollisimman paljon eSuomea.

Sanomisillasi ei ihan hirveästi ole minulle painoarvoa.

Juluma
Juluma Tag 1,960, 10:24

Sakke habbo hotelli kutsuu ja tytyt sinun hotelli huoneessa

Fettis
Fettis Tag 1,960, 10:36

Uuh, ne oli hienoja aikoja kun fettispoikakin junnuna habossa seikkaili, ilkeät sakkesedät siellä onneksi paimensivat.

Zacharia Raven
Zacharia Raven Tag 1,960, 10:26

Jos häpeäisin habbo-taustaani, tuskin olisin siellä kymmentä vuotta ollut. Anteeksi siis jos silläkään ei ole minuun vaikutusta.

Juluma
Juluma Tag 1,960, 10:30

Sakke ja ehkä vahingoitin eSuomea, koska hallitus ja Suomen kansa oli pettänyt minut. Nyt olen kakkua lusimassa ja siitä saanut seuraukset
Aliarvioit liikaa vastustajia 🙂

Juluma
Juluma Tag 1,960, 10:35

Ja luuletko että kumarran elitisteille, jotka käärivät kultarahojaan ympäri eSuomea ja painavat alas muita, nykyinen jako auttaa useampia pelaajia kun MU jaot, jotka SeppoKummun kaltaiset pellet vain varastavat omaan ja kaveriensa käyttöönsä.

Zacharia Raven
Zacharia Raven Tag 1,960, 10:37

Se, että on valmis vahingoittamaan joka ainoaa suomalaista pelaajaa omien kaunojensa tähden, viestii niin perustavanlaatuisesta itsekkyydestä, että minä en voi muuta kuin halveksia sitä koko sydämestäni.

Tiedän pelaavani tätä "liian vakavissani". Joskus vuosia sitten minäkin ajattelin vain itseäni ja sitä, mikä minusta olisi oikein. Lukuisat hallituspestit ja presidenttiys, sekä tietenkin Asgard SC pesti ovat saaneet minut kuitenkin ajattelemaan kaikkea, aivan kaikkea, kokonaisuuden kannalta. Minulle ei ole väliä sillä, hyökätäänkö minua vastaan habbo-jutuilla tai äänestämällä maanpakoon ja niin edelleen.

Ainoa asia mikä minut saa raivostumaan on se, että joku on valmis vahingoittamaan suomalaisten peliä joko kostaakseen yhdelle pelaajalle tai edistääkseen omia lyhytnäköisiä tavoitteitaan. "Huvin vuoksi" tai "että meidän porukalla olisi kivaa" sekä "tää on vaa peli" ovat keinoja saavuttaa se. "Lol zakke habo" ei sellainen keino ole.

Juluma
Juluma Tag 1,960, 11:03

Zacharia, Puola ei uskonut minun kertomiani sotasuunnitelmia ja ne eivät olleet elintärkeitä joten asialla ei sinänsä ollut painoarvoa, toki sinulle koska tavoittelet itse omaa etuasi ja elitismiä ja pelaat vain omaan pussiisi ja yrität vierittää kaiken pienen kansalaisen niskoille.

Zacharia Raven
Zacharia Raven Tag 1,960, 11:08

Niin, tiedän ettei tästä ole hyötyä. Tiedämme molemmat, että saat nautintoa huomiosta. Siksi olet valmis tekemään asioita muista piittaamatta. Toivottavasti kommenttisi avaavat äänestäjien silmiä, ja auttaa heitä sillä hetkellä, kun Suomen tulevaisuus on katkolla.

Corvus C
Corvus C Tag 1,961, 14:46

Rauhoituppas nyt. Tiedän hyvin että vedät pelihahmollasi roolia, mutta se rooli pahasti menee narsismin puolelle, ja se ei edes näytä hyvälle. Ole aito itsesi, äläkä ylikorosta pelihahmon vääriä ominaisuuksia.

S4m100
S4m100 Tag 1,960, 10:24

Aika surullista tekstiä.

Tse Kim
Tse Kim Tag 1,960, 10:27

Loistava artikkeli, ei voi väittää ettet olisi yrittänyt. Omalla tasollani pitkään aikaan nämä kyseiset vaalit tulee olemaan henkilövaalit ja minulla on sopivasti kalavelkoja maksettavana. Personal Jihad alkakoon!

Kansalainen Jarkko
Kansalainen Jarkko Tag 1,960, 10:35

Mukava kuulla että Zakke nauttii WP Attakin valtakaudesta.

intyala
intyala Tag 1,960, 10:41

ZR can you give me a english summary? : )

Corvus C
Corvus C Tag 1,960, 10:44

I can translate it:
whine whine whine whine whine and more whine and all others are swines.

Corvus C
Corvus C Tag 1,960, 11:07

and Zakke wants get back to Asgard HQ. All his believers are there.

Zacharia Raven
Zacharia Raven Tag 1,960, 11:09

If I wanted back there, do you think I would not be there. Wake up idiot.

Zacharia Raven
Zacharia Raven Tag 1,960, 11:15

I am pleading to finns. Their vote affects all of us, all of Finland. In the eyes of our alliance and our neighbours. I have pleaded that they stop before they vote to ask themselves: would they be ready to take responsibility of the result that the vote has upon eFinland. TheJuliusCaesar offers Finland a chance to straighten our direction, to end selfish and irrational action in Asgard (unexpected estonia-war, giving tanks to own battles, against Asgard prios etc) and also to end making ridicule of our inner politics.

Only finns decide what will come of eFinland. This is my last effort to stand for reason, against short-term, selfish and harmful politics. I will succumb to whatever Finland decides, but I might not be around in Finland they create. They might sell their votes for tanks or money, or just for change. I ask them just this once to think for all of us who still play the game, not just their own group.

Corvus C
Corvus C Tag 1,960, 11:18

as I say whine whine whine

Corvus C
Corvus C Tag 1,960, 11:17

I got information that you are concentrating for Asgard. Good luck.

Zacharia Raven
Zacharia Raven Tag 1,960, 11:23

I will not be in HQ or government, regardless of who wins. Information you have, is from the time I was SC, and vCP. That time has ended. Your trolling has lost its base.

Zacharia Raven
Zacharia Raven Tag 1,960, 11:26

Voters should think carefully, if this person is the one you want to represent yourself in finnish government and maybe even in Asgard HQ? Not able to produce any legit opinion, only trolling away and giving false information. THIS is what you get. This is what eFinland gets.

Choice is yours.

Corvus C
Corvus C Tag 1,960, 11:54

That information is given by LEP. It isn't them fault that you change you plan every time when you lose.

Zacharia Raven
Zacharia Raven Tag 1,960, 12:05

I lose what? And LEP doesn't know about my plans, since I'm not in LEP. If you spread Asgard rumors, ask people who work in Asgard.

Qppi Tag 1,962, 07:30

Kommentar gelöscht

Poriseva Tursas
Poriseva Tursas Tag 1,960, 11:23

Lol, mitä noi naurettavat naaman kuvat oikein on ? Mikä witun klovni tää oikein on ?

Zacharia Raven
Zacharia Raven Tag 1,960, 11:30

Kuvavalinnat eivät aina miellytä kaikkia. Tosin omasi http://www.erepublik.com/en/article/mustelmilla-1994596/1/20 ovat sellaisia, että eipä juuri hetkauta mitä minun kuvistani sanot ^^

Poriseva Tursas
Poriseva Tursas Tag 1,960, 11:33

Sehän on perkeleen hieno kuva. ! 20 sekkaan paint brushattu ja Esittää Wanhaa Paskaa...Mestariteos ! Mut mikä tää homo näissä sun kuvissa on tarkoitus olla ?

Zacharia Raven
Zacharia Raven Tag 1,960, 11:35

Sitten kun kykenet edes vähän kunnioittavampaan sävyyn, saatan minäkin kanssasi käydä asiallista keskustelua.

Poriseva Tursas
Poriseva Tursas Tag 1,960, 11:37

Tulen kuule sua kunnioittamaan ihan huolella vielä, sellasta linkkiä taas pyäriny tualla maailman rolalla.

Zacharia Raven
Zacharia Raven Tag 1,960, 11:41

Hyvin mielenkiintoista. Kerropa toki tarkemmin, mihin viittaat tällä "tulen kuule sua kunnioittamaan ihan huolella vielä"? Ettei vaan alkaisi mennä vähän liian pitkälle nyt ukon jutut?

Suomisen Olli Tag 1,960, 12:01

Kommentar gelöscht

Zacharia Raven
Zacharia Raven Tag 1,960, 12:03

Kiitos. Siitä onkin hetki, kun minua on nuoreksi sanottu. 25-vuotiaana tuntee itsensä välillä kovin vanhaksi.

Suomisen Olli
Suomisen Olli Tag 1,960, 12:04

Kyllä moni nuori poika haluaa näyttää wanhalta ja wiisaalta, vaikka toiminta kääntyykin nopeasti itseään vastaan ja todella koomiseksi. Eikä tämä tapaus ole mikään poikkeus.

Anna sinä wanhana ja wiisaana nuorien poikien yrittää esittää sitä mitä sinä jo olet. Näin tarjoat parhaan kasvualustan hyville nauruille. Kiikkustuolista on mukava naureskella, kun ei enää rypytkään häiritse.

JLaa
JLaa Tag 1,960, 11:43

Zakke lähtee ja lupaa viedä muutkin vanhan vallan edustajat mukanaan jos äänestät Korppeja. Muista äänestää oikein!

Zacharia Raven
Zacharia Raven Tag 1,960, 11:48

En puhu kuin omasta puolestani. Olen käyttänyt niin paljon aikaani pyrkien luomaan sellaista eSuomea ja Asgardia, jossa jokaisen suomalaisen, ruotsalaisen, norjalaisen ja kanadalaisen on hyvä pelata. En ole onnistunut aina, enkä aina ole ollut oikeassa. Voin kuitenkin rehellisesti sanoa, että vaikka olisin itse ollut joskus eri mieltä eduskunnan tai kansan kanssa, olen silti aina tehnyt kaikkeni, että olosuhteisiin nähden lopputulos olisi mahdollisimman hyvä.

Jos se kansa, jota olen palvellut, äänellään päättää tehdä koko työni turhaksi,niin se on merkki siitä, että minun aikani on ohi. Ei ole viisasta kuluttaa opiskeluaikaa tai ihmissuhdeaikaa peliin, jonka yhteisö ei sitä käytettyä aikaa ja työpanosta enää arvosta.

Suomalainen äänestäjä on karkottanut monia minua parempia jo pois täältä. Tiedän, että monet minua paremmat ovat harkinneet lopettamista jo tällä kaudella. Seuraava kausi voi olla liikaa joillekin heistä.

Corvus C
Corvus C Tag 1,960, 11:56

Ehkä niin on parasta. Peliä joka ei anna hyvää mieltä, ei kannata pelata. Ehkä tetris olisi sopivampi?

Zacharia Raven
Zacharia Raven Tag 1,960, 12:04

Olet oikeassa.

HippiTero
HippiTero Tag 1,960, 12:24

Ihme kyllä uskon, että olet Zakke ajatellut kaikkien parasta ja tehnyt paljon töitä mm. Asgardin hyväksi. Nyt olet huomannut, että suuri osa (viime presidentinvaalien lukemat tähän) porukasta ei pidä siitä mitä teet. Kannattaisiko tuo huomio sisäistää ihan kunnolla?

Zacharia Raven
Zacharia Raven Tag 1,960, 12:27

Sitähän minä tässä terrori sanon juuri. Tämä on se viimeinen mahdollisuus suomalaisille näyttää, että sinä olet väärässä. "suurin osa" saattaa tuntua sinusta oikealta ilmaisulta siinä porukassa, jossa hengailet. Minulle se kuulostaa vitsiltä. Ainoa voima joka teidät palauttaa takaisin marginaaliin vaarattomiksi huutelijoiksi on suomalainen äänestäjä.

Valta ja vastuu on heillä. Ei kellään muulla.

HippiTero
HippiTero Tag 1,960, 16:08

Ei näköjään : )

Ylermi Erkko Kakantaus
Ylermi Erkko Kakantaus Tag 1,960, 11:45

Näin uuden pelaajan silmin vaikuttaa omituiselta. Yritetäänkö tässä nyt pistää äänestäjien syyksi Zacharia Ravenin mahdolliset ratkaisut vaalien jälkeen? Ja minä en äänestä Attakia siksi että saisin rahaa tai mitään. Äänestän, koska kannatan hänen ajatuksiaan. Miksi pitää halveksia eri mieltä olevia näin paljon?

Ei votea

Ylermi Erkko Kakantaus
Ylermi Erkko Kakantaus Tag 1,960, 11:49

"Voi olla, että minä en siinä pelissä enää viihdy, jonka sinä äänelläsi aiheutat."

Lähinnä siis tuota ihmettelen. En minä voi äänestäjänä olla vastuussa sinun lopettamisestasi. Yrität kiristää itselläsi meidät äänestämään haluamallasi tavalla.

Zacharia Raven
Zacharia Raven Tag 1,960, 12:02

Olemalla hiljaa annan kuvan, että hyväksyn Attakin ja Korppien toiminnan. Minun velvollisuuteni koko eSuomen takia on ryhtyä tähän viimeiseen ponnistukseen. Jos en taistele sen puolesta mitä pidän oikeana, voisinko sanoa tehneeni kaikkeni? En voisi. Äänestäjien täytyy tietää, kuinka laajamittaisia seurauksia yksikin ääni voi aiheuttaa yhteisössä ja liittoumassakin. Suurin osa teidän asioistanne päätetään pelin ulkopuolella, ja siellä Attakin todellinen luonto tulee esille. Hän on taitavasti luonut illuusion siitä, että kaikki menee hyvin täällä pelin sisällä.

Nyt meidän on viimeinkin aika tulla esiin, ja kertoa mitä me "vanhan vallan edustajat" olemme asiasta mieltä. Voitte uskoa Korppien "zakke haluu vaa omaa valtaa" huutoja, mutta muista se, että minä erosin itse vapaaehtoisesti Asgardin johtajan paikalta, koska tiesin, etten enää kykenisi osoittamaan esimerkilläni Asgardin yhtenäisyyttä. Uhrasin oman asemani Asgardin takia. Jos se ei sinulle merkitse mitään, hyväksyn sen. Kunhan tiedät, että minä en siihen kevyin perustein ryhtynyt.

Zacharia Raven Tag 1,960, 12:32

Kommentar gelöscht

Zacharia Raven
Zacharia Raven Tag 1,960, 11:56

Kyse on siitä, mitä Attak tekee pelin ulkopuolella. Tiedä millaisen kuvan hän on hallinnostaan täällä luonut. Kassavarkauden kohdalla WP Attak ensin pyrki yhteistyöhön kavaltajan kanssa. Hän tiesi, että hänen oma vaaliohjelmansa aiheutti kavalluksen. Hän tiesi myös, että adminit eivät rahoja palauta, jos ticketti tehdään. Hän tiesu myös, että kavaltaja palauttaa rahat seuraavalle presidentille, kuka hyvänsä se onkaan.

Attak lähetti ticketin kavalluksesta alle viikko ennen vaaleja. Ei siis heti sen tapahduttua, eikä edes kaksi viikkoa sen jälkeen. Hän tiesi, että parhaassa tapauksessa se ei aiheuta mitään, ja että pahimmassa tapauksessa rahat poistetaan ja myös hänen oma tilinsä menee miinukselle.

Hän ei siis odottanut viikkoa, vaan "halusi oikean tuomion syylliselle". Hän siis asetti yksilön rankaisun koko Suomen edelle, juuri ennen kuin oma kausi oli päättymässä. Se on kaikessa karuudessaan "jos minä en saa, kukaan muukaan ei saa saada" ajattelua.

Se on hyökkäys koko Suomea vastaan. Ja sellaista minä en voi kuin halveksia. Ottaen huomioon, että kyseessä on sinunkin verorahasi, en voi kuin ihmetellä, jos hyväksyt sellaisen toiminnan.

Tämän lisäksi WP Attak toi Asgard HQ:hun pelaajia, jotka eivät tunne peliä ja jotka eivät kykene Suomea siellä edustamaan. Sisäpolitiikka on merkityksetöntä ulkopolitiikan rinnalla. Attak pelaa tätä peliä omaksi ja korppien huviksi, ei Suomen. Tästä osoituksena esimerkiksi se, että ainoa ulkopoliittisesti kokenut pelaaja Asgard HQ:ssa oli TheJuliusCaesar, ja Attak kielsi häntä osallistumasta keskusteluun.

Muun muassa näistä syistä minä halveksin WP Attakin tapaa pelata. En mistään erimielisyydestä jossain verotuksessa tai muussa turhassa, vaan koko siinä tavassa miten hän Suomea edustaa.

HippiTero
HippiTero Tag 1,960, 12:27

Kassavarkaus siis olikin Attakin ja hänen vaaliohjelmansa, eikä Nonen syy? Älä nyt hyvä mies sekoa yhden selainpelin takia. Laita edes se pieni e-kirjain "Suomen" eteen, niin annat vähän tasapainoisemman vaikutelman itsestäsi.

Zacharia Raven
Zacharia Raven Tag 1,960, 12:33

Kuten tiedät, None jäädytti varat eduskunnan pyynnöstä, sillä heillä oli aiheellinen pelko WP Attakin vaaliohjelman takia. None teki oman päätöksensä, ja minun äänestykselläni hänet tuomittiin myöhemmin.

Jos luet kommentteja, eSuomi on aika monessa paikassa. Se etten sitä jaksa joka kohtaan laittaa, ei mielestäni anna sinulle oikeutta arvioida minun mielenterveyttäni. Se tosin kertoo minulle siitä, millainen pelaaja sinä itse olet. Pitäisikö minun tai äänestäjien kunnioittaa tuollaista puhetta? Pitäisikö tuollaisen hulluksi haukkumisen osoittaa, että kaikki mitä sanon, olisi väärin?

Ette te kunnioitusta tuolla tavalla ikinä saa. Jos teidän aika huutojoukkueessa päättyy, ja vallanpitäjänä alkaa, niin edessänne on kivinen ja vaikea tie. Trollin rooli on helppo. Vastuunkantajan ei niinkään.

JLaa
JLaa Tag 1,960, 12:42

Kaikkihan tätä pelaavat omaksi huvikseen. Minusta tuntuu, että jotkin vain ottavat tämän turhan vakavasti. Peli tämä vain on. Oikea elämä on toisaalla.

 
Deinen Kommentar veröffentlichen.

Was ist das?

Dieser Artikel wurde von einem Bürger von eRepublik, einem interaktiven Mehrspieler-Strategiespiel auf Basis real existierender Länder, geschrieben. Erstelle einen eigenen Charakter und verhilf deinem Land als Kriegsheld, anerkannter Zeitungsherausgeber oder einflussreicher Finanzmann zu Glanz und Gloria.