ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ LEMESSIANOU - Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ

Day 2,213, 12:30 Published in Greece Greece by Lemessianos

Κρύες νύχτες του χειμώνα, κάθεται ο γέρο-Lemessianos μπροστά στο τζάκι και τα εγγονάκια θέλουν ιστορίες. Μια εγγονούλα (Alenia) ζήτησε να μάθει μια ιστορία για την καταγωγή της.

Ο γερο-Lemessianos, ο οποίος πρόσφατα συνήλθε από ένα κώμα, τρώγοντας το Q7 γεύμα του ξεκίνησε την ιστορία ...

Όλα ξεκίνησαν πριν πολλά πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα τον 12ο αιώνα προ-πλατο.

Ο προ-προ-προ-προ μουτλι μου, ο Έκτορας (δεν είχε ‘ακα’ ακόμα) είχε έναν μικρό αδελφό, τον Πάρι (ακα Draw) ο οποίος ήταν σκανδαλιαρης. Μια μέρα πήγανε εκδρομή μέχρι μια μακρινή αποικία της ελλάδος (Ukraine) που ονομαζόταν και η ξανθιά Ελλας, και εκεί είδε και ερωτεύτηκε την κόρη του Βασιλειά Αγαμέμνων (ακα Iaswn), την ωραία Ελένη (ακα fairgr). Τρελλαμένος από τα κουνήματα της Ελένης, ο Πάρις (ακα Draw), έκλεψε την ωραία Ελένη και επέστρεψε στην Τροία (ακα Μινοαν)

Τότε ο Αγαμέμνων μάζεψε τους κολλητούς του, τον Μενέλαο (ακα Cris99) και τον πανούργο Οδυσσέα (ακα σμεε) οι οποίοι επονομάστηκαν από τον αρχαίο πολιτικό συγγραφέα (ακα Synatlas2) ως ΔΝΤ.

Το ΔΝΤ μάζεψε τα πρωτοπαλλίκαρα του, με πρώτο και καλύτερο τον Αχιλλέα τον Μυρμιδώνα (ακα myrmid0nas) που συγκαταλεγόταν μέσα στους Θεούς του Πολέμου, με 3 αστεράκια και εκστράτευσαν προς την Τροία.

Μετά από πολλές μάχες μεταξύ των δύο παρατάξεων, και παρά την εύνοια της Θεάς Αθηνάς (ακα _Taina_) που είχε τα μέσα με τον Δία (ακα Plato), καμία παράταξη δεν κέρδιζε.

Τότε μετά από συμβουλή του Κάλχα (ακα Κυπκομ) ότι η αποθήκη άδειαζε, πήρε πρωτοβουλία το πρωτοπαλίκαρο του ΔΝΤ, να κοντραριστεί με τον μουλτοπρόγονο μας τον Έκτορα. Ο Έκτορας, όντας γενναίος και τρανός, αποδέχτηκε την πρόταση γιατί κάνοντας τυπογραφικό λάθος νόμισε πως αυτόν τον Αχιλλέα θα αντιμετόπιζε .

Τρία τρίδυμα αδέλφια που ήταν εκπαιδευόμενοι στην επιτροπή οικονομικών της Τροίας (τότε τους δίδυμους και τους τρίδυμους συνηθίζονταν να τους ονομάζουν με το ίδιο όνομα για να μην τους μπερδεύουν και αυτους τους λέγαν και τους 3 Νικόλαους), από εμπειρία που είχαν στο Υπ.Εξωτερικών άλλης κυβέρνησης, ενημέρωσαν τον Έκτορα πως ο Αχιλλέας ο Μυρμιδώνας ήταν ένας απ’τους Θεούς του πολέμου με μάλιστα 3 αστεράκια. Ο λεβέντης Έκτορας μαθαίνοτας αυτό το νέο πέρασε στα ιδιαίτερα δώματα του (ακα τουαλέττα) σκεφτόμενος (ακα κρυβόμενος/χεσμένος).

Το λόγο πήρε ο ασφαλιστικός σύμβουλος της Τροίας. Στον κύνδινο να χρειαστεί να πληρώσουν ψηλές αποζημιώσεις σε περίπτωση που πάθαινε κάτι ο Έκτορας το πριγκιπόπουλο, εισηγήθηκε στον Βασιλειά Πρίαμο (Talos) να χρησιμοποιήσουν τον προστατευόμενο του και πρωτοπαλίκαρο της Τροιας, τον Τιτάνα Mithridatis – ήταν ορφανός γιατί είχε πεθανει (ακα μπαναρίστηκε) ο πραγματικός e-πατέρας του, ο Theomech.

Οπότε, ακολουθώντας την συμβουλή του ασφαλιστή, ο Mithridatis φόρεσε την πανοπλία του «γενναίου» προγόνου μας (του είχαν φέρει μέσω μαύρης αγοράς τα τρίδυμα αδέλφια), νίκησε τον Αχιλλέα στην μάχη.

Ξέρω παιδί μου ότι στο σχολείο σας διδάσκουν διαφορετικά. Αλλά αυτή ήταν η πραγματική ιστορία. Ο λόγος που γράφτηκε λάθος η ιστορία ήταν επειδή ο πρόγονος μας εξαφανίστηκε μετά από αυτή τη μάχη. Ο Έκτορας μας, από την ντροπή του μετανάστευσε, έφυγε από την Τροία και πήγε στην Κύπρο, και από τότε έγινε ‘ακα Λεμεσσιανος’. Από εκεί πήραμε το ένδοξο μας όνομα. Όπως καταλαββαίνεις εγγονούλα μου, καταγόμαστε από ένδοξη, ηρωική οικογένεια !!!


Τι όμως απέγιναν μερικοί από τους άλλους ήρωες;

Ο Οδυσσέας (ακα σμεε) έφτιαξε τον Δούρειο ίππο και μπήκε κρυφά στην Τροία, έκλεψε την Ωραία Ελένη και την είχε για σκλάβα του βάζοντας την να του φέρνει εισόδημα για να κτίζει ορυχεία αλουμινίου. Ιδού αυθεντικό έγγραφο. Ο Αγαμέμνων βλέπωντας να χάνει πάλι την ωραία Ελένη, φώναξε “not again" και ο Οδυσσέας είπε "yes its mee again” και του έμεινε τότε το «smee again”. Φήμες λένε πως υπήρχε και ένας πεμπτοφαλαγγίτης προδότης στην Τροία που βοήθησε τον Οδυσσέα και εικάζεται ότι ήταν από τα 7 vrilissia.

Ο Πάρις, από την στεναχώρια του από την απώλεια, ορκίστηκε να μην ξαναπάει με άλλη γυναίκα. Βρήκε όμως τον Τηλέμαχο, τον πρωτότοκο του Οδυσσέα (ακα Σμεε) και ξεκίνησε νέες, δραστηριότητες. Ιδού και το έγγραφο που ανακαλύφθηκε απ’τις ανασκαφές Μετά και την διάλυση της Τροίας ο Πάρις, ο Τηλέμαχος και οι άλλοι άντρακλες, 69 στο σύνολο, μετακινήθηκαν στην Βόρεια Μήκονο όπου εγκαταστάθηκαν μόνιμα. Εκεί συνεχίστηκαν οι παλαιές παραδόσεις και οι ήρωες τιμώνταν ως ήρωες http://prntscr.com/2af5ju

Τα τρίδυμα αδέλφια φεύγοντας από την Τροία πηγαν Ισραήλ και βρίσκοντας φθηνό εργατικό άνοιξαν την αλυσίδα καταστημάτων NicolaosX3